Problem sa MSI HD7850 OC

poruka: 7
|
čitano: 1.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa MSI HD7850 OC

Neki dan sam kupio novu MSI HD7850 OC 1GB DDR5 graficku. U safe modu preko nekog toola obriso stare drivere, i instalirao nove. Komp radi perfekno pri gledanju filmova, surfanju netom i tak opcenito neke stvari.. Al cim udes u neku video igru, nakon 2-3 min pojavi se crni ekran i pocne zujat u slusalicama zzzzzzzzzzzz. Temperature su u redu, cca 38° kad nisam u igri i oko 50ak° kad pokrenem igru (dok jos se nije pojavio black screen). posto je OC verzija grafe default je GPU clock 900, a memory 1200. Pokusao sam smanjit na gpu 850 i memory 1000, ali se black screen svejedno pojavi.

Konfiguracija na moj pc...

Moze li ko reci sta nije u redu?

Thx

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 20:14 (iFrost).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa MSI HD7850 OC

Grafa ne valja, nećeš to softverski nikako rješiti. Šalji na reklamaciju.

14 godina
iFrost kaže...

Neki dan sam kupio novu MSI HD7850 OC 1GB DDR5 graficku.

Probaj s drugim napajanjem prvo.

14 godina

Nije do napajanja definitivno, to je dobro poznati problem s HD7 serijom.

13 godina
protjeran
buljo781 kaže...

Nije do napajanja definitivno, to je dobro poznati problem s HD7 serijom.

ja se nebi slozio, veli da mu se zbloka zvuk a to znaci da mu je cijeli komp zbrejko. sad dali je do kartice sve to tko zna? ja bi grafu odma odnio kod frenda i probao to mi je uvijek prvo!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
neaktivan
Problem sa MSI HD7850 OC

Zamjenio sam sa drugom identicnom karticom i ponovno se ponavlja. Moglo bi bit napajanje...

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Stjepanj kaže...

ja se nebi slozio, veli da mu se zbloka zvuk a to znaci da mu je cijeli komp zbrejko. sad dali je do kartice sve to tko zna? ja bi grafu odma odnio kod frenda i probao to mi je uvijek prvo!lp

E jebiga sad, ak je do napajanja onda stvarno ne znam. Ja sam isti problem imao s HD7850, ali samo kad se OC-a. Crni ekran, zvuk zašteka. Nekad se komp sam restarta, nekad sam ga morao na silu. Event viewer kaže BSOD, gpu driver problem. Tak da isti su mi simptomi bili, a napajanje evo gura GTX 760 bez problema, koja više troši. 

Koliko sam čitao, puno je ljudi imalo identičan problem, a to je bila urođena mana na nekom dijelu kartice.

http://www.overclock.net/t/1310654/amd-hd-78xx-problems-all-users-with-problems-please-post-here-we-want-amd-support-on-this-asap

Rekao bih da probaš sa nekom Nvidia grafom jel ti se problem i dalje događa.  

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice