problem sa HD7850

poruka: 17
|
čitano: 3.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
problem sa HD7850

kupio sam novi komp i uzeo graficku HD7850 i  nemogu igrat ove nove igrice zato jer mi je dedicated video ram 0

kako da to rijesim? kako se to poveca tj otkrije?

NBA - I love this game !!

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
problem sa HD7850

instaliraj nove drivere za graficku

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
problem sa HD7850

moze neki link za to?

0 0 hvala 0
15 godina
problem sa HD7850

radi,hvala :)

kolko cesto bi se trebali obanavljat driveri za graficku?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
problem sa HD7850

Provjeri jednom mjesečno jesu li izašli novi. Zapiši koja je točno tvoja verzija drivera, i jednom mjesečno odeš na njihovu stranicu i pogledaš koji su najnoviji.

Nemoj skidati Beta drivere.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: problem sa HD7850
rapture686 kaže...

Provjeri jednom mjesečno jesu li izašli novi. Zapiši koja je točno tvoja verzija drivera, i jednom mjesečno odeš na njihovu stranicu i pogledaš koji su najnoviji.

Nista ne fali Beta driverima .. bitno je samo da su najnoviji sad da li je Beta ili ne to je nebitno ;-S

13 godina
protjeran
mac23 kaže...

odi na stranicu od amd-a za drivere i napravi si link na nju i provjeravaj, kad izadju novi driveri skines i h i to je to - izlaze svakih dva tri mjeseca

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 7:22 (PR0MATRAC).
15 godina
mac23 kaže...

Po meni ih treba obnavljat tek dok ti stari nisu dobri za neku noviju igru il ako novi donose znatno povecanje performansi u igrama  ! Ako su driveri najnoviji nemora znacit i da su najbolji ! Imali su ljudi tu puno puta problema s nekim novima driverima pa su se vracali na stare ! Kod mene 12.11 beta rade probleme pa sam se vratio na 12.10 koji su mi dobri !

ATi Catalyst - Topic o Driverima - u toj temi se mogu procitat iskustva o svakoj novoj verziji drivera koja izađe !
Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 8:20 (Haf932).
13 godina
neaktivan
ZeldiBoy kaže...
rapture686 kaže...

Nista ne fali Beta driverima .. bitno je samo da su najnoviji sad da li je Beta ili ne to je nebitno ;-S

Očito ne znaš šta znači Beta.

Toni
13 godina
neaktivan

Da nikako ne treba skidati Beta drivere jer je Beta=probna verzija i ne mora uvijek biti pouzdana. Drivere updateovati po potrebi tj.ako su prethodni problem u novijoj igri ili sl, ali bar svakih 6-9 mjeseci da ne gubiš na performansama.

To sam ja- sigurno JA
14 godina
wall3 kaže...

Da nikako ne treba skidati Beta drivere jer je Beta=probna verzija i ne mora uvijek biti pouzdana. Drivere updateovati po potrebi tj.ako su prethodni problem u novijoj igri ili sl, ali bar svakih 6-9 mjeseci da ne gubiš na performansama.

Beta driveri su u potpunosti funkcionali na 5000 i 6000 seriji, sto se tice HD 7000 nisam probao.

Svakako preporucam, boost za 7000 je osjetan sa njima prema svemu sto sam vidio.

iclock2much
13 godina
neaktivan
problem sa HD7850

Moje iskustvo sa Beta driverima na 6850 nije bilo baš najbolje, ali to je bilo prije izlaska 7xxx pa zato kažem.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
problem sa HD7850

Na HD 5850 i prosloj 6850 su radili kao podmazani, 12.11 beta 11 i CAP2 profili.

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
problem sa HD7850

U određenim igram mi se FPS prepolovio.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
wall3 kaže...

Sta fali beta driverima?

Imao sam xy situacija gdje su beta driveri radili bolje nego WHQL.

Sto se tice grafickih, drivere tebe update-ovati na mjesecnoj bazi, tj. cim izađu novi, naravno ako nemaju nekih vecih problema.

13 godina
neaktivan

Nisam samo ja to rekao. Neki misle da su beta dobri neki ne, ali vratimo se na problem pokretača teme.

To sam ja- sigurno JA
15 godina
wall3 kaže...

Nisam samo ja to rekao. Neki misle da su beta dobri neki ne, ali vratimo se na problem pokretača teme.

Pokretac teme vise nema problem , rijesio ga je s driverima :)

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice