Problem sa HD 3850 karticom(pregrijavanje)?!

poruka: 17
|
čitano: 3.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo vako kupija san konfiguraciju u Linksa prije par dana i iman navedenu grafičku karticu, komp mi radi besprijekorno samo iman problem kad upalin bilo koju igru mogu igrati max. po ure i onda mi se komp gasi, dali zna ko u ćemu je problem, ja sumnjam na pregrijavanje!

Pa sad svaka informacija je dragocjena jer neznan kako da to rjesin, instalira san nove drivere ali opet isti problem!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa HD 3850 karticom(pregrijavanje)?!
toyo kaže...

Evo vako kupija san konfiguraciju u Linksa prije par dana i iman navedenu grafičku karticu, komp mi radi besprijekorno samo iman problem kad upalin bilo koju igru mogu igrati max. po ure i onda mi se komp gasi, dali zna ko u ćemu je problem, ja sumnjam na pregrijavanje!

Pa sad svaka informacija je dragocjena jer neznan kako da to rjesin, instalira san nove drivere ali opet isti problem!

Probaj otvorit kompjutor, jedostavno odšarafiš poklopac i tako probaš igrat, ako se i dalje gasi onda nosi reklamirat, jer da je sve ispravno  nebi se gasilo. U slučaju otvorenog kompa da je sve ok, probaj ugradit neki  vent u komp.
17 godina
neaktivan

Provjeri temperature u Everestu i javi rezultate Osmijeh

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

A kaj ak je kupio gotovu konfiguraciju i ima naljepnicu otraga....i fino otvori kućište pa mu poslje ne priznaju garanciju .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A nemogu kućište otvarati tek san ga prije par dana uzeja,radije ću ga onda njima odniti!Nego mi je to tlaka neću imati komp bar tjedan dana pa bi volija sam to rješiti ako je moguće!

A temperature su ovako:

procesor 70 stupnjeva, grafička oko 65 stupnjeva!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

full load ili idle? u svakom slucaju to je prevelika temparatura za proc...

16 godina
neaktivan

A u full load, u idle je grafička na 40-45 stupnjeva, procesor isto tako!

17 godina
neaktivan

mislim da ti procesor stvara probleme, izgleda da se pregrijava. mozda je lose stavljena termalna pasta/cooler. izgleda da ces ga morat nosit na servis...

16 godina
neaktivan

A ako ne naden koje rjesenje za dan dva nosin ga neman drugog izbora, ja san isto posumnja na procesor jer san mu

stavija ograničenje da kad dođe na 60 stupnjeva da mi pišti ali san isključija to i diga se na 70 stupnjeva i komp se odma ugasi!

Inace procesor mi je Athlon64 X2 5600+ (2.8GHz)!

17 godina
neaktivan

nemas sta napravit, kuciste ne mozes otvarat. ocito je da se procesor pregrijava.

http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA5600IAA6CZ

16 godina
neaktivan
Znaci ipak je u njemu problem, puno fala na pomoci onda cu ipak morati na servis j****ga!
17 godina
neaktivan

izgleda da je... no problem.

17 godina
protjeran

Ne mogu vjerovati, a lijepo je opisano na SLUŽBENIM stranicama AMD-a da je temperatura u load-u oko 70 stupnjeva C... A što ćeš, i sada mu ne radi kompjuter, temperature u okviru normalnih granica sve u svemu-70 stupnjeva C!

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
16 godina
neaktivan
Pa ako nije procesosr sta je onda?i krivo san vidija temperatura procesora u full loadu je 80 stupnjeva C, a sistema 70!
16 godina

heh, pa taman da si krivo vidio bio si uvjeren da pises post za te temperature tj 70 i 65, a 65 za tu grafulju nije previse, cak i 70 nije previse, dapace ATI sam kaze da je to normalna temperatura.... vise bih se brinuo za procc na 70 nego tu grafulju na 70

e, sad je odjednom grafulja na 80 ili je procc na 80? u svakom slucaju nevalja....

procc oko 60-65 u full load osim ako nisi clocko sa stock coolerom ali onda si to zaboravio napomenuti

anyways ako nisi nista cacko sam nosi na popravak u garantnom roku jer procc prko 65-70 nesmije ici, a ako si cacko po BIOS-u ii stogod reci bolje odma nego muljat s temperaturama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisan nista dira po biosu ni overclockira!

Temperature su ovakve:

full load: grafička 65 stupnjeva radi normalno,  a procesor se digne do 80 stupnjeva i komp se automatski gasi!

idle: grafička 45 stupnjeva i procesor takoder 45 stupnjeva!

I ispada da je problem u procesoru da se ne hladi dobro!

16 godina

Onda ti je problem rijesen, nosi u servis... nisu stavili adekvatan hladnjak ili su ti podvalili polovni procesor koji je netko dao reklamirat da ne radi i njemu su zamijenili pa ga preprodali jer se ipak pali ili su nesto krivo namontirali 8krivo pastu stavili ili....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice