Problem sa grafičkom karticom

poruka: 11
|
čitano: 1.656
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dakle imam grafičku karticu Asus 8400 gs 

http://www.asus.com/Graphics_Cards/EN8400GSHTP256M/

I imam malih problema sa njom pa me zanima da li netko zna šta bih moglo biti??

Prije negdje 2mj počela je jako izbacivati kockice i uopče se nije moglo sa njom raditi.... ispekao sam je u rerni i vratijo u komp kad se je ohladila i sve je radilo ok.......i eto durala je sve do prije 2 tjedna kad se je pojavio isti problem, najvjerojatnije zbog toga što nisam stavio pastu za hlađenje.

Uglavnom danas sam je ispekao opet u rerni,ostavio je da se ohladi te stavio pastu za hlađenje.

Grafa radi,slika je odlićna dakle nema kockica i tih glupost, ali nakon nekog vremena ekran pocrni ili izbaci neku boju kao npr.. cijeli ekran crven :P e sad mene zanima šta bih to moglo biti msm ona sve radi ok sve do nekog vremena... nije da nema signala jer lampica na ekranu svjetli zeleno nije da blica crveno kao kad nema signala molim pomoć šta bih to moglo biti ???

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Problem sa grafičkom karticom
rztbvc kaže...

....i eto durala je sve do prije 2 tjedna kad se je pojavio isti problem, najvjerojatnije zbog toga što nisam stavio pastu za hlađenje...

Well done, spalio si GPU. Nikakva pećnica to ne može spasiti...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
12 godina
neaktivan

OK A KAKO ONA DAJE SLIKU ONDA ???

16 godina
odjavljen

Nije čitava izgorjela, očito kad se zagrije, popusti. Moguće da je i VRAM otišao jer je obično on kriv za artefakte tipa crvena slika. Ugl, grafička je za otpis.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
12 godina
neaktivan

msm ona radi 10-15 min i onda krepa msm izbaci tu neku sliku tipa crveni ili plavi ekran

12 godina
neaktivan

a ne mora biti da je za otpis :P

12 godina
neaktivan

jer ako ništa sa njom ne radim dakle komp miruje ona radi ok ,mrdam po bijosu isto je skroz sve ok

12 godina

pa šta onda postavljaš pitanja kad sve znaš?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nije da sve znam,ali me zanima je li se tko susretao sa ovakvim problemom i je li ga uspjeo nekako da rješi ???

14 godina
rztbvc kaže...

Nije da sve znam,ali me zanima je li se tko susretao sa ovakvim problemom i je li ga uspjeo nekako da rješi ???

Po svemu što si napravio ta grafička je za reciklažno dvorište ili e otpad, a riješenje ti je nabavka neke nove ili polovne.

Vjerujem kako su na taj način mnogi riješili svoj problem, na žalost morao budeš potrošiti koju kunicu.

12 godina
neaktivan

Sad baš gledam grafičke kartice,sad sam na internoj,a svejedno mislim nabaviti nove djelove da sastavim novi komp jel imam ovu krntiju koja je već stara jedno 7 godina :P

Nego je li se tko razumije malo više u konfiguraciju pri kupovanju tih komponenata za pc. Ja mislim sastaviti neki od cca 15000 kn ali to tek kad uštedim para :) sastavio bih ga od sljedećih komponenata:::

:Matična ploča Asus MAXIMUS V FORMULA

:Procesor Intel Core i7 3770K

:NAPAJANJE Corsair PSU, 750W, HX-M Series

:Memorija 2 × Transcend DDR3 8GB 1333MHz

:Hard disk HDD, 1TB-7200RPM, WD-RE, 64MB

još tražim neku grafu, a onda kućište i to je to :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice