Pozdrav svim dobrim ljudima,
Ovo je moj aktualni PC:
Matična ploča:
- MSI B75A-G43 (MS-7758)
- QuadCore Intel Core i5-3450, 3100 MHz
- Intel Panther Point B75, Intel Ivy Bridge
- Nvidia GeForce GTX 660Ti 2GB
- SSD OCZ-ARC100 240GB
PC je star otprilike tri i pol, možda četiri godine, nikad problema, do eto sada. Počela mi je grafička raditi probleme. Ono što najviše igram je Battlefield 4, do nedavno sam bez problema vrtio na Ultra, međutim odnedavno, zadnja dva, tri tjedna na Ultri mi dolazi do zastajkivanja, pa se moram prebaciti na High konfiguraciju. I tu nije najidealnije, ali zasad radi.
Jučer sam pak kupio bijesan monitor za kojeg sam platio puno previše novaca, pa mi se sada čini da bi moglo biti i dodatnih problema u vizualnim performansama.
Dakle, razlog zašto sam naveo konfiguraciju jest savjet oko kompatibilnosti, kupio bih si novu grafičku kartu, spreman sam potrošiti do 2500 kuna, no ne znam hoće li biti onda prejaka za ovu konfiguraciju. Da li mi se uopće isplati ili u krajnjoj mjeri moram kupiti novi komp? Volio bih ovu posljednju varijantu izbjeći.
Unaprijed zahvaljujem na svakoj pomoći.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bolje da se prebacis sa istim pitanjem u ovdje..i bilo bi ti dobro upisat koje napajanje imaš po mojem proc ce gurat..ak se mozes protegnut malo i skupit za 3k imas GTX 970 koja ce gurat 100% na 1080p ultra i vise od 60fpsa
Hvala.