Povezivanje graficke

poruka: 11
|
čitano: 7.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Povezivanje graficke

pozdrav svima  .. zanima me nesto posto nisam nigdje nasao odgovor.. na grafickoj imam 8-pin konektor a na napajanju imam jedan 6-pin pci-e konektor kabal .. sad sam ja to povezao tako sto sam nasao adapter 6 pin to 8 pin ... mene sad zanima dal ce graficka dobijati dovoljno struje preko samo tog jednog 6 pin konektora iz napajanja (posto sam negdje procitao da daje samo 75 w) dal je mozda bolje da je spojim preko molexa znaci 2 molex to 8 pin ?  Hvala

Napajanje je Thermaltake 500w

Graficka   Zotac GTS 250  

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 16:56 (Darko999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Povezivanje graficke

Ako imas 2 slobodna molexa spoji na adapter koji si dobio sa grafickom i to je to,najjednostavnije najsigurnije..8-pin konektor ti je ili zauzet na matičnoj ili ga to napajanje nema

14 godina
neaktivan
Povezivanje graficke

http://ingel.ba/ingelshop/product.php?id_product=712

Ako je to isto napajanje kao ovo gore onda ima 1 x 8 pin konektor.

I na tom napajanju imas 2 x 6 pin konektora a ne jedan da te malo ispravim-

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 19:11 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Povezivanje graficke

nije ,nije to napajanje ... ovakvo je  http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000907&id=C_00001009&name=TR2+500W&ovid=n#02

ja sam dobio adapter 2x 6pin to 8 pin pa mi to ne pase jbg ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Darko999 kaže...

nije ,nije to napajanje ... ovakvo je  http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000907&id=C_00001009&name=TR2+500W&ovid=n#02

ja sam dobio adapter 2x 6pin to 8 pin pa mi to ne pase jbg ... 

ahaaa ovo moje je modular vezrija to nije

15 godina
neaktivan
Povezivanje graficke

E to ces rijesit tako da ces morat nac drugo napajanje...Ali postoji jednostavnije i jeftinije rijesenje, nadjes negdje adapter sa dva molexa na 6pin i onda imaš 2 6-pinska i spojiš na adapter 6pin+6pin>8pin.Taj adapter imam ja i uopce mi netreba,dobije se sa grafom koja koristi 6pin konektor skoro svakom,to ti nije tesko nabavit.Ali najprije provjeri dali imaš 2 molexa slobodna

Ili još jednostavnije,pokreni neku igru tako kako ti je sad spojeno i ako je sve ok onda je sve ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 19:38 (catchthis).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
catchthis kaže...

E to ces rijesit tako da ces morat nac drugo napajanje...Ali postoji jednostavnije i jeftinije rijesenje, nadjes negdje adapter sa dva molexa na 6pin i onda imaš 2 6-pinska i spojiš na adapter 6pin+6pin>8pin.Taj adapter imam ja i uopce mi netreba,dobije se sa grafom koja koristi 6pin konektor skoro svakom,to ti nije tesko nabavit.Ali najprije provjeri dali imaš 2 molexa slobodna

Ili još jednostavnije,pokreni neku igru tako kako ti je sad spojeno i ako je sve ok onda je sve ok.

e super ti je ta ideja .. tako cu i da uradim .. lako cu da nabavim taj adapter.. ima molexa i previse slobodnih {#}

15 godina
neaktivan

Onda si sve rijesio{#} Ako imaš slobodnih molexa nemaš beda,za sve postoji adapter samo ga treba znat nać

15 godina
neaktivan
catchthis kaže...

Igram ja vec igre ,ali desava mi se ponekad da sve zamrzne u igri pa moram restartovati komp npr u zahtjevnijim igrama to se desi ...

15 godina
neaktivan
catchthis kaže...

Onda si sve rijesio{#} Ako imaš slobodnih molexa nemaš beda,za sve postoji adapter samo ga treba znat nać

da.. hvala ti .. vidis ja se toga nisam sjetio razmisljo sam da nabavim molex to 8 pin a ovako je dosta bolje automatski iskoristavam i kabal 6 pin pci-e iza napajanja 

15 godina
neaktivan
Povezivanje graficke
nasao adapter sve spojeno ... i mogu reci da se vise ne cuje kao neko cvrcanje iz napajanja kad je graficka operecena 99% .. pozdrav
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice