PoV GTX 570 dilema

poruka: 11
|
čitano: 2.035
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PoV GTX 570 dilema

Uglavnom mogu doc do ove kartice pa me zanima ima li je ko od vas s foruma.

Radi se o ovom modelu VGA-570-A3-1280MB  sa 2 venta.

E sad pitanja su:

1. Kako se oveclocka?

2. Gdje su joj oni 6pinski utori,sastrane ili nazad? (trazim slike po netu ali ne mogu nac ni jednu) (naso sliku sa zadnje strane pa sad vidim gdje su joj okrenuti)

3. Jeli jako glasna?

4. E da... jeli referentna kartica? tj. stane li na nju full cover blok od vodenog?

Unaprijed hvala!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 14:42 (rops84).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: PoV GTX 570 dilema

Ja sam imao PoV GTX 460. Isto po netu nema baš informacija, ali grafa je bila super. PoV je nekako Nvidia vendor iz sjene, ali su im grafe dobre a imaju u vrhunske TGT modele. Firma je Nizozemska, tako da je to sve 5. Što se tiče tog hladnjaka, siguran sam da je sasvim dobar i da nije bučan. Clockanje ti ovisi od primjerka do primjerka, ali sa jednom GTX 570, stvarno nemaš ama baš nikakve potrebe je dirat što se tiče igranja.  Vidim da ta ima super cijenu, i nikako se neisplati dati za neke razvikanije 400 kn više ! Kupuj {#}

15 godina
rops84 kaže...

Uglavnom mogu doc do ove kartice pa me zanima ima li je ko od vas s foruma.

Radi se o ovom modelu VGA-570-A3-1280MB  sa 2 venta.

E sad pitanja su:

1. Kako se oveclocka?

2. Gdje su joj oni 6pinski utori,sastrane ili nazad? (trazim slike po netu ali ne mogu nac ni jednu) (naso sliku sa zadnje strane pa sad vidim gdje su joj okrenuti)

3. Jeli jako glasna?

4. E da... jeli referentna kartica? tj. stane li na nju full cover blok od vodenog?

Unaprijed hvala!!

1. Sigurno se solidno OC-a zbog dobrog hladnjaka

2. Sa strane su

3. Ne bi trebala biti glasna, tj sigurno je tiša od referentne

4. Trebo bi ići

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
PoV GTX 570 dilema

Dobro ti je uzeti tu jer sada nemaš nikakve potrebe ništa dirat ni kada igraš Battlefield 3 na HIGH. Tako da imaš oko 60 FPS u svakoj igri (osim GTA 4 i takvih za koje treba super ninja PC). Solidno se overclockira kao što je rekao kolega gore, tako da nećeš pogriješit ako je kupiš.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PoV GTX 570 dilema

Hvala svima!!!

Jos samo da mi neko rece jeli referentna ili nije radi bloka za vodeno i sve znam...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
rops84 kaže...

Hvala svima!!!

Jos samo da mi neko rece jeli referentna ili nije radi bloka za vodeno i sve znam...

Gore u drugom postu je kolega napisao da je tisa od referentne.

16 godina
neaktivan
C.M.M.Rayne kaže...
rops84 kaže...

Hvala svima!!!

Gore u drugom postu je kolega napisao da je tisa od referentne.

fulao si ceo fudbal... 

Pita je li ovo referentni PCB da mu stane blok od vodenog.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
rops84 kaže...

Hvala svima!!!

Pošalji mail PoV-u i pitaj. Tako ćeš dobit dobru informaciju sigurno. Ja sam im bio slao upit jednom i ljudi uredno odgovore. To ti je najsigurnije uvjek da pitaš samog proizvođača neku informaciju kad trebaš {#}.

17 godina
PoV GTX 570 dilema

Ja imam dotičnu i odlična je. no mogla bi bit tiša. Naravno ako misliš klokati trebat ćeš neki aftermarket hladnjak jer se 570-ke dosta griju

jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
rops84 kaže...

Hvala svima!!!

Pošalji mail PoV-u i pitaj. Tako ćeš dobit dobru informaciju sigurno. Ja sam im bio slao upit jednom i ljudi uredno odgovore. To ti je najsigurnije uvjek da pitaš samog proizvođača neku informaciju kad trebaš  {#}

Ja mislim da cu to i napravit!

Daj samo mi postaj na koju adresu da saljem mail...ne mogu nac to a njihovoj stranici...

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 15:24 (rops84).
13 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ja imam dotičnu i odlična je. no mogla bi bit tiša. Naravno ako misliš klokati trebat ćeš neki aftermarket hladnjak jer se 570-ke dosta griju

Da to je istina jedino ako ne kupiš neku sa boljim hladnjakom namjenjenom overclocku.

Kalko1212 ingame
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice