Potreban još jedan izlaz

poruka: 5
|
čitano: 1.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Potreban još jedan izlaz

Ovako možda naslov je malo zbunjen kao što i je al stvarno nisam znao kako da ga nazovem u skladu s mojim problemom. Uglavnom imam comp s grafičkom ati radeon x1950pro 512mb te na nju su spojena dva monitora. Sve radi za pet ali ipak ni to mi nije dovoljno. U sobi imam projektor preko kojeg gledam filmače itd pa stalno moram preštekavati ako želim gledati prek projektora a i s time poremete mi se i ikone i sve jer uostalom trebam mjenjat i rezoluciju. pa me zanima kako bi ja mogo stavit u funkciju i projektor a da ne mjenjam configuraciju compa. probo sam dodavanjem pci grafičke kartice al ne radi. evo potakla me je ova http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=90267 tema za to. dali to ima za kupit kod nas. nemora biti bezicna. Savjet??

thx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potreban još jedan izlaz

Na toj grafi imaš i S-Video out. Ona mala crna rupa  između 2 DVI izlaza.Pogledaj jel imaš i na projektoru isti takvi izlaz. Ako ne ima raznih adaptera. Odeš lijepo u neku trgovinu elektroničke opreme i kažeš im  šta ti treba oni će to sigurno imat. I to sve za nekih 50ak kn.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Potreban još jedan izlaz

do projektora imam doveden samo hdmi kabel a i na projektoru hocu imati 1080p rezoluciju i kvalitetu najbolju pa mi to ne pase. thx na savjetu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Potreban još jedan izlaz

evo nasao sam ono što bi mi trebalo. link http://www.matrox.com/graphics/en/products/gxm/dh2go/#close

ali sad me zanima di bi to mogo kupiti kod nas, ko je zastupnik matroxa u hr. evo vec duze vrijeme trazim i nisam našao. pomoc bi mi dobro dosla

thx

pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potreban još jedan izlaz

cuj...postoji monitor...sad nezz koji.....bilo je u jednom bugu ...nagdje par mjeseci iza nas....monitor koji ima vise ulaza tako da se kao mogu dva monitora spojit na jedan ulaz...i tako dalje...al druga je mogucnost....ako to u RH ima ....DVI hub

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice