Popravak grafičke kartice korištenjem pećnice

poruka: 1.692
|
čitano: 700.946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Popravak grafičke kartice korištenjem pećnice
TJ-Lux kaže...

Ne, ne radi normalno(vent radi tako da na grafi ima napona,kad se spoji na monitor nema slike-crno ali monitor ne govori da je kabal iskopcan), a u sli izgleda da radi jezgra-gpu

a sta onda cekas kuharu...ispeci ju pa javi rezultate... :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
neaktivan

Dobro budem,cim saznam kako mi pecnica radi {#}

Ja sam mrtav i od toga ne bijezim!!! xD
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije uspjelo-neradi :(

Ja sam mrtav i od toga ne bijezim!!! xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TJ-Lux kaže...

probaj jos jedanput kasnije :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina
zoharbizo kaže...
TJ-Lux kaže...

s malo više vegete!{#}

Nisam si mogao pomoći... {#}

14 godina
Dala kaže...
zoharbizo kaže...
TJ-Lux kaže...

s malo više vegete!{#}

Nisam si mogao pomoći... {#}

A crvene paprike mozda bi pomoglo malo maslinova ulja i  to je to {#}

Cs 1.6 steam:Cakija_ST Kupujem Logitech g9
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
princ_vegeta23 kaže...

to je nemoguce i suvise naivno

Lol izgleda sam ja zadužen da pratim tvoje postove i da te ispravljam :-D

šti je točno nemoguće, popraviti grafičku pečnicom?

pa to je radilo već xx forumaš sa velikim postotkom uspješnosti, uključujući i mene koji sam popravio 7600gs, 2400, i 1950 (ali ova zdanja je opet crkla, pa kad se skupi još koja, onda ćemo ponovo :-D

a gle ja nisam probao pa nemrem reci da radi ali malo mi je naivno jer sumnjam da kondenzatori mogu podnjet tolku temp

16 godina
protjeran
Franjo15 kaže...

pozdrav ekipa,

imam jedan usb koji mi je odjednom prestao raditi 8gb star oko 2godine, kad ga stavim u komp samo baci mali znak života malo svejtlosti baci iz svoje diode, ali ne radi, ne očitava ništa komp, pa sad jel se isplati i probati malo preći?

Moja preporuka ne radi to :D Probao sam ja vec peci :D stari USB 1 GB proizvodjac braca Ćinezi :D Ubacio samo sam cuo bushhhhhhhh i plavi plamen {#}  Takoo daaa samo moze ti neko dozivit blazi strah radi bushhhh prepada  {#}

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
14 godina
neaktivan

Radi kuhanje,ali samo kad je lem u banani,naime  kuhanje radi to da ''popucani'' lem ''popravi''. To ne pomaze ako su kondići sami po sebi otišli...

Evo ja imam grafu kuhanu prije ko zna kolko u kompu i radi bez frke

wall is yours snow
14 godina
neaktivan
Shokre kaže...

Radi kuhanje,ali samo kad je lem u banani,naime  kuhanje radi to da ''popucani'' lem ''popravi''. To ne pomaze ako su kondići sami po sebi otišli...

Evo ja imam grafu kuhanu prije ko zna kolko u kompu i radi bez frke

kuhanje radi samo kad se desi tzv hladni lem 

14 godina

Očemo u sljedećoj sezoni nekoga od vas!!!

Cs 1.6 steam:Cakija_ST Kupujem Logitech g9
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 17:16 (Cakija_ST).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cakija_ST kaže...

Očemo u sljedećoj sezoni nekoga od vas!!!

Skupe namirnice {#}

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
15 godina
neaktivan

Evo ispeko sam i svoju Sparkle 8500GT ;) Prije nije radio DVI port,sada radi bez problema, i prije su u BIOS-u bili neki hijeroglifi,sada je normalno. 

P.S Dali mi se isplati uzet HD 4870X2 za 250kn? Ima artefakte,pa da ju probam ispeć :D 

EDIT: Evo i driveri rade,sad idem još Win7 probat instalirati,prije nije htjelo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 0:37 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jabulani kaže...

Evo ispeko sam i svoju Sparkle 8500GT ;) Prije nije radio DVI port,sada radi bez problema, i prije su u BIOS-u bili neki hijeroglifi,sada je normalno. 

P.S Dali mi se isplati uzet HD 4870X2 za 250kn? Ima artefakte,pa da ju probam ispeć :D 

EDIT: Evo i driveri rade,sad idem još Win7 probat instalirati,prije nije htjelo.

Zasto ne,probaj.Al ako proradi kupi joj neki posten cooler,bestija je to od grafe sa poprilicnim tdp-om.

15 godina
neaktivan

Ok,otići ću po nju jedan dan,pa javim rezultate. 

Btw. Uspio mi se Win7 instalirat :) Dobro je,pošto sam za karticu dao samo 20kn. 

EDIT: Da ne otvaram novu temu,dal bi moje napajanje izdržalo, u full load? Ili ću trebam novo kupit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 1:48 (Jabulani).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

...a vjerojatno bi radilo, barem ono, instalacija windowsa i čitanje ovog foruma:)

Vidio sam i ja negdje oglas za tu dvoglavu aticu. No nisam siguran da je za sve kvarove lijek pećnica?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
overhaul kaže...

...a vjerojatno bi radilo, barem ono, instalacija windowsa i čitanje ovog foruma:)

Vidio sam i ja negdje oglas za tu dvoglavu aticu. No nisam siguran da je za sve kvarove lijek pećnica?

Normalno da nije,al za 250 kn se isplati probat i kockat.Barem ja tako mislim.Ipak je to dvoglava zvijer.

15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Jedna forumaš je bio popravio tu grafu sa pečenjem,imao je isti problem,a neznam vidit ću još do sutra. 

16 godina
protjeran

Ja da sam na vasem mjestu ne bi riskirao, ko zna sta joj moz biti i bacas 250 Kn u prah.Ako ti se bas pece  {#} nesto ispeci nam jedno janje  {#} salim se, salu na stranu, odi u neki servis, oni sigurno bacaju te pokvarene dijelove (Home made servisi) pa trazi da ti daju pokvarene grafe ako mogu.

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
15 godina
neaktivan
311008 kaže...

Ja da sam na vasem mjestu ne bi riskirao, ko zna sta joj moz biti i bacas 250 Kn u prah.Ako ti se bas pece {#} nesto ispeci nam jedno janje {#} salim se, salu na stranu, odi u neki servis, oni sigurno bacaju te pokvarene dijelove (Home made servisi) pa trazi da ti daju pokvarene grafe ako mogu.

Ma možda rađe pričekam neko vrijeme,pa uzmem neku polovnu HD6850/6870 ili GTX 560Ti sa garancijom.  Ako mi HD 4870X2 proradi onda moram dati još 500kn za kvalitetno napajanje,zato što ta grafa ždere struje ko luda.

14 godina

Jabulani jel to imas ti green gianta od 650 watti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Jabulani jel to imas ti green gianta od 650 watti?

Ne,550w. 

14 godina

To napajanje bi bez problema drzalo 4870 x2.Napajanje uopce ne trebas mijenjat ako popravis tu grafu.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

To napajanje bi bez problema drzalo 4870 x2.Napajanje uopce ne trebas mijenjat ako popravis tu grafu.

Jedno noob pitanje,jesu li Green Power i Green Giant ista napajanja :S Mislim da je ovaj moj stariji model(GP2)

14 godina
Jabulani kaže...
zoharbizo kaže...

Jedno noob pitanje,jesu li Green Power i Green Giant ista napajanja :S Mislim da je ovaj moj stariji model(GP2)

Obe verzije(Power i Giant)su puno bolje od office serije,prakticki iste i sposobne su drzati ozbiljne konfiguracije.

15 godina
neaktivan

Ništa uzet ću grafu i dat burazu da ju sredi sa lemilicom na vrući zrak,kako sam ćuo sa tim je veća mogučnost popravka.

EDIT: Evo komu se da igrat http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/palit-radeon-hd-4870-sonic-1gb-neispravna-oglas-3167339 sa nekom lemilicon na vruć zrak bi se dalo popravit :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 2:28 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jabulani kaže...

Ništa uzet ću grafu i dat burazu da ju sredi sa lemilicom na vrući zrak,kako sam ćuo sa tim je veća mogučnost popravka.

Pametno,javi rezultate.

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Jabulani kaže...
zoharbizo kaže...

Obe verzije(Power i Giant)su puno bolje od office serije,prakticki iste i sposobne su drzati ozbiljne konfiguracije.

Kako misliš  obe verzije? LC Power Silent Giant Green Power je jedna te ista  serija napajanja.

Primjerice: http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.031 ili http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+650W%2C+LC+POWER+Silent+Giant+GREEN+POWER+LC6650GP3+V2.3%2C+140mm+vent.&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.032.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 8:06 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
zoharbizo kaže...

Ne postoji Green Giant, već samo Silent Giant Green Power.

Ti imaš ovo napajanje: http://www.testberichte.de/p/lc-power-tests/super-silent-lc6550-v2-2-testbericht.html (http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+550W%2C+LC+POWER+Silent+Series%2C+ATX+V2.2%2C+120mm+vent.&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.034), nema šanse da bi držalo HD4870X2. NIKAKO.

To je LC Power Super Silent Series - prilično slabija te lošija napajanja od Silent Gianta, tj. namijenjena low-end setupima te office konfama...

Ako ćeš na HD4870X2, pod hitno mijenjaj napajanje.

LC 6550 non GP2 (to tebi piše pod moj PC) LC 6550 non GP2 (to tebi piše pod moj PC)
LC 6550 GP2 (to je mnogo jače napajanje, ali ti ga nemaš, ako je suditi prema ''moj pc'' LC 6550 GP2 (to je mnogo jače napajanje, ali ti ga nemaš, ako je suditi prema ''moj pc''
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 8:40 (Caesar et Brutus).
14 godina

Cezar mislim na 2.3 i 2.2 verzije,to sam tia rec.A sta se tice napajanja njegova covjek je reka da ima green giant,ja to nemogu nikako provjerit.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice