Pomoć pri odabiru grafičke zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru grafičke

Pozdrav, trenutno koristim grafičku "NVIDIA GeForce 210 - 1 GB" sa dosta niskom propusnošću nekih 13 MB/s. Problem je što cooler stvara "veliku buku" to mi smeta pri radu. Na računaru ne igram igre, više ga koristim za rad koji ne zahtjeva neku kvalitetniju grafičku.

Budući da me buka smeta prvenstveno želim grafičku koja će biti veoma tiha, razmišljao sam da kupim grafičku sa pasivnim hlađenjem, najbolje što sam uspio da pronađem je ovo - Svga PCI Asus GT730-SL-2GD3-BRK (cijena oko 500 kuna). Da li postoji neka kvalitetnija grafička sa pasivnim hlađenjem?

Zanima me vaša preporuka, koju grafičku bi mi preporučili, može i sa aktivnim hlađenjem s tima da je veoma tiha, cijena max. (1500 kuna).

0 0 hvala 0
11 godina
Pomoć pri odabiru grafičke

Imaš već otvorenu temu za takva pitanja. Bezveze i skroz nepotrebno otvaraš novu....

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/vodic-odabir-graficke-kartice/28804.aspx?page=675&jumpto=4577320&sort=asc&view=flat

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice