Pomoc pri odabiru grafe za 22" monitor

poruka: 53
|
čitano: 3.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

sve pise u naslovu dakle treba mi graficka od 900kn mora   biti od nvidie i da moze pokretati novije igre na 22" monitoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc pri odabiru grafe za 22" monitor

To je dosta usko područje, najjača od nvidie koja dolazi u to područje je gts250.

16 godina
neaktivan

hd4870 starija ali brža

hd5750 novija dx11 ali sporija

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

hd4870 starija ali brža

hd5750 novija dx11 ali sporija

autor je napisao:

sve pise u naslovu dakle treba mi graficka od 900kn mora   biti od nvidie i da moze pokretati novije igre na 22" monitoru

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere
17 godina
markomarko kaže...

autor je napisao:

uz te propozicije GTS 250

Treba li operirati i vaše računalo?
15 godina
neaktivan

a kakav je gts 240 frend mi je reko da je i on dobar pa sta je isplatljivije uzet gts 240 ili gts 250

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
grdo kaže...

a kakav je gts 240 frend mi je reko da je i on dobar pa sta je isplatljivije uzet gts 240 ili gts 250

pa ak si mozes priustit bolje 250

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina

bolja je opcija GTS 250 ima osjetno više stream procesora

15 godina
neaktivan

ljudi hvala na savjetima za par dana idem uzet gts 250

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i jos nesto kakvo ce mi trebat napajanje i procesor za tu grafu da radi normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
grdo kaže...

i jos nesto kakvo ce mi trebat napajanje i procesor za tu grafu da radi normalno

Jel' ti namjeravaš tu GTS staviti na ovaj trenutni kompjuter koji imaš ili planiraš novi uzimati?

Minimalno 450 W kvalitetno napajanje sa 2x 6pin konektorima.

Imam Gainwardovu verziju koja ima 2x konektora za napajanje, mada sam vidio i neke sa 1x6pin.

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan

za 900Kn kupi GTX260

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
grdo kaže...

Napajanje ti je i više nego dovoljno CX400 od corsaira. Što se tiče same grafe, ako je misliš stavljat na ovu konfiguraciju koju imaš, od toga nikakve koristi. Ako misliš mijenjat procesor, moraš zamijenit i ploču (tako da možeš stavit neki noviji procesor (athlon II ili phenom II). Dakle, ima tu posla. A druga je stvar, ako grafu misliš stavit na neko drugo računaloNamigiva

15 godina
neaktivan

planiram kupovat novi ovo pitam koju grafu uzet za novi komp ovaj stari cu neke dijelove prodat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Za oko 900kn, a da je nvidia, najbolji izbor je GTS250.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mtopol kaže...

za 900Kn kupi GTX260

Možda polovnu za tu lovu, ali nova je skuplja za 200 + Kn.

It's good to be smart - It's smarter to be good
15 godina
neaktivan

oce li procesor E6500 2,93 ghz moci dobro ici s gts 250

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
grdo kaže...

Nego štaNamigiva. I taj dual core ti se da jako dobro naklokat (to je onako usput, ako nisi znaoBelji se).

15 godina
neaktivan

znao sam da se moze dobro klokat a koliko %

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
grdo kaže...

znao sam da se moze dobro klokat a koliko %

To je procesor koji bez greške ide preko 4ghz. Imaš dosta po netu. Koristi googleNamigiva

17 godina
grdo kaže...

ako si ikako mozes priustit predlazem ti uzet i3 530 - nova je platforma i mislim da je dosta bolji od tog e6500

s druge strane dosta je skuplji i procesor i platforma cijela, ali je jedan iskorak u buducnost naspram C2D

16 godina
neaktivan

@ GRDO

Ajd mi objasni zašto mora bit Nvidia?

GTS250 trenutno nije pretjerano jaka kartica (znam jer je ista kao ova moja samo 55nm) i u skorijoj budućnosti (a sa AA/AF DX10 ni sada) nečeš se baš naigrati na high detaljima!

Na oglasnicima i newsima daju se naći GTX260 i HD4870 za te pare (s garancijom ofkors)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam navedenu GTS-icu i vozim sve igre na high-very higa na 22" monitoru bez problema i sasvim je dostatna za lovu koju košta 250 GTS vs 4850 dobar izbor.

Naravno ukoliko se ima više krznaša 260 GTX je bolja ili 4890(cca 1300Kn) što bi bilo najbolje ali kad je buđet ograničen(800-900Kn) i navedena GTS-ica je OK.

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pretpostavljao sam da će se sad ekipa javiti sa: Od mog frenda bratić ju ima i sve mu je na high ili ja ju imam i sve vozim na high grafa je preluda...bla,bla,bla! Nije!

Da, ima ograničen budet...na 900Kn...koliko košta rabljena GTX260 par mjeseci korištena s garancijom...ne vidim u čemu je problem...a vi mu preporučate GTS250...đizus!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rino kaže...

Pretpostavljao sam da će se sad ekipa javiti sa: Od mog frenda bratić ju ima i sve mu je na high ili ja ju imam i sve vozim na high grafa je preluda...bla,bla,bla! Nije!

Da, ima ograničen budet...na 900Kn...koliko košta rabljena GTX260 par mjeseci korištena s garancijom...ne vidim u čemu je problem...a vi mu preporučate GTS250...đizus!

rijetko tko ce preporucivati polovno jer nikad ne znas sto mozes dobiti.. valjda je on sam pametan da ako želi nešto jače traži polovno za 900 kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 11:49 (igy).
16 godina
neaktivan

Pa pola moje konfe kupljeno je polovno i ako sam s nekom od komponenti i dobio mačka u vreći i nešto prdne imam garu i nema problema!

Edit: Možda se čovjek jednostavno ne razumije i zato traži savjet...još čekam njegov odgovor na pitanje zašto mora biti Nvidia!Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 11:58 (Rino).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rino kaže...

Pa pola moje konfe kupljeno je polovno i ako sam s nekom od komponenti i dobio mačka u vreći i nešto prdne imam garu i nema problema!

to je lutrija, a ako kupis i npr. neispravnu 260 pa ju moras slati postom i cekati mjesec dana da ju "poprave" onda je to zajeb... imam dost iskustva s svojim i tuđim polovnim stvarima pa znam o čemu pričam...

p.s. nisu se svi vratili iz servisa s osmjehom na licu

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 12:01 (igy).
16 godina
neaktivan
igy kaže...
to je lutrija, a ako kupis i npr. neispravnu 260 pa ju moras slati postom i cekati mjesec dana da ju "poprave" onda je to zajeb... imam dost iskustva s svojim i tuđim polovnim stvarima pa znam o čemu pričam...

p.s. nisu se svi vratili iz servisa s osmjehom na licu

Imam i ja iskustva sa slanjem i čekanjem, ali 90% ih je pozitivno! IMNSHO tko mu garantira da nova GTS250 neće prdnuti istog dana...nitko...

15 godina
Rino kaže...

Imam i ja iskustva sa slanjem i čekanjem, ali 90% ih je pozitivno! IMNSHO tko mu garantira da nova GTS250 neće prdnuti istog dana...nitko...

Da, ali novu će fino odnijet tamo di je uzeo i dobit novu ako je nekakav zaheb.

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Da, ali novu će fino odnijet tamo di je uzeo i dobit novu ako je nekakav zaheb.

A staru će odnijet u Konzum?

Odnijet će ju u trgovinu gdje ju je prvi vlasnik kupio...

Moja prva neispravna grafa bila je Leadtek GF5700, pa Canyon 9800PRO, Gainward 6600GT, Leadtek 7600GT i zadnja EVGA 8800GT (koju sam svojom greškom morao slati u Nizozemsku i načekao se, ali dobio 9800GTX+ u zamjenu-s 3g gare) ...za sve grafe dobio sam u zamjenu nove (ponekad i jače) samo sam se s nekima načekao...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice