jel postoji neki način na koji mogu poboljšat grafiku. imam x700. mogu li se na neki način promijenit neke softwarske stvari. vec sam instalirao nove drivere.
Poboljšavanje grafičkih performansi
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.806
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozes klokirat grafiku sa ati tool-om ali pazi da ti ne pregori.
možeš i sa riva tuner-om zgodan OC program, ima i kontrolu brzine vrtnje ventilatora
nisam mislio nista overclockirat, ja sam vec pomocu mobility modder programicica sa stranice driverheaven instalirao najnoviji ati driver. sad me zanima moze li se u catalyst centru sta podesit da to bolje funkcionira?
ja bih ti isto preporucio malo je clocknut, radit ce osjetno bolje, jedino ako imas problema sa pregrijavanjem
mozes stavit najnovije drivere (sto si vec napravio) i mozes stavit najnoviji bios za graficku (od cega najvjerojatnije neces vidjet neku razliku)...
Moze meni preporuka za clockanje imam ati x1550 al s novim colerom tak da nije problem s pregrijavanjem
Moze meni preporuka za clockanje imam ati x1550 al s novim colerom tak da nije problem s pregrijavanjem

odi tu, pa mi reci sta pise...
odi tu, pa mi reci sta pise...