- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba pričekati dok se stvar omogući i za 48xx seriju Radeonki, a Nvidia izda utweak-ane (ispeglane) drivere, pa koje će tada karte biti brže..
Malo mi je čudno kada bi firma koja kupi neku tehnologiju imala proizvode koji na njoj rade slabije rezultate od konkurencije
hahaha, da nije smiješno bilo bi žalosno.
hahaha, da nije smiješno bilo bi žalosno.
pa ati kartice imaju više stream procesora, ništa čudno
vjerojatno su zbog loših drivera slabije u igrama
meni se sve više čini da će ATI i u brzini nadmašiti Nvidiu
Evo imam pitanje vezano za ovu temu.
Danas sam kupio 4850 (aha, jeste vidjeli sad kakav sam frajer *ovo je sala, samo da napomenem*) i sad imam staru x1950pro koja mi trenutno ne sluzi nicemu.
Vidim da radeoni vrte fiziku, naxeem je spominjao nesluzbeni patch koji se moze instalirati.
Sad me interesuje mogu li ja uglaviti 1950pro u drugi pciex16 utor i nekako je upregnuti da vrti fiziku? Znam da je ati najavljivao takva rjesenja, ali to je bilo prije 2 godine. Gdje je to zapelo?
Ovo mi je bitno iz razloga sto bi mogao prodati tu staru karticu, pa da prije prodaje razmotrim ovu mogucnost...
x1950 pro nema podrsku za physx samo serije kod ati-a 2000,3000 i 4000,a kod nevidije serije 8000,9000 i 200
Mislim da serija 4xxx nema jos podrsku (prema ovom gore linku). Ja sam se nekako nadao da ce ovi modderi napraviti podrsku i za starije dx9 generacije kartica, znam da je ati najavljivao slicne kombinacije davno.
Al ok, nista onda
Kako mogu staviti Physx na svom HD4850?
Jel ima kakav link gdje se ovo može skinut? Ja imam HD48xx tako da za mene još ništa, al htio bi probat u prijatelja, da vidimo jel to radi
Jel ima HD2600 xt agp tu Physx mogučnost?
Anyone?
a moze mi neko reci kaj je to? o_o
a moze mi neko reci kaj je to? o_o
I ja imam HD 4870 pa me zanima taj PhysX za Radeone? Gdje naći drivere za ATI?
Jel ide to na HD 2600xt agp.Please odgovorite.
Physx ti je kao neka tehnologija koja moze kao.."prozvakat" vece fizicke promjene...
npr....imas u ovom broju entera....ugl....kartica je brza...to ces najbolje osjetit u UT3....
Zar ima driver za ATI 4xxx u novom Enter-u?
Zar ima driver za ATI 4xxx u novom Enter-u?
bog te dao,imas google -.-'''