Pad FPS-a u igri i neiskoristavanje GPU

poruka: 38
|
čitano: 15.873
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Pad FPS-a u igri i neiskoristavanje GPU
itomic009 kaže...
Praedator kaže...

Reinstalirao sam je jucer i opet je isto.

Neznam kakve su druge igre jer nemam drugu nijednu.

Ovo me malo zateklo {#}. Pa probaj instalirati još koju igru čisto da imaš za testiranje da vidiš jel tamo sve radi kako treba. Jedna lasta ne čini proljeće {#}.

Daj neku preporuku, avioni i tako to. {#}

Što hladnije to bolje :)
14 godina

Hawk 2.

15 godina
neaktivan
Praedator kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Dal imas orginalne windowse, jer se to zna događati na piratskima. Ako ti se da, probaj ponovno instalirati piratske windowse.

Iako sumljam da je do toga, jesi li možda "prčkao" po BIOS-u?

Jesam prckao po biosu ali nista sto bi bilo vezano za ovakvo ponasanje, samo cpu overclocking i samo ono sto treba za to.

Da nisi mozda ukljucio samo 1 jezgru, ili nekakav mod stednje energije? Probaj restartati postavke BIOS-a, to te makar ne kosta puno:)

12 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...
Praedator kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Dal imas orginalne windowse, jer se to zna događati na piratskima. Ako ti se da, probaj ponovno instalirati piratske windowse.

Jesam prckao po biosu ali nista sto bi bilo vezano za ovakvo ponasanje, samo cpu overclocking i samo ono sto treba za to.

Da nisi mozda ukljucio samo 1 jezgru, ili nekakav mod stednje energije? Probaj restartati postavke BIOS-a, to te makar ne kosta puno:)

Hm ugasio sam u biosu sve sto je u vezi stednje energije, a i u biosu i u igri mi rade sve jezgre samo sto izgleda da igra ipak nepodrzava multiple cores.

Jedino dali jos nesto u CCC-u mogu promjeniti?? Dole je screen shot

15 godina
neaktivan
Praedator kaže...
Bruno Matejcic kaže...
Praedator kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Hm ugasio sam u biosu sve sto je u vezi stednje energije, a i u biosu i u igri mi rade sve jezgre samo sto izgleda da igra ipak nepodrzava multiple cores.

Resetiraj postavke BIOS-a, mozda si nesto upalio, a da niti neznas. Nemozes bas puno toga nabolje mijenjat u CCC-u. Btw, koju to igru igras da koristi samo jednu jezgru, a do kraja? Sve igre od 2008 podržavaju multiple cores. Ta igra mora biti stvarno shebana, da ne podrzava multiple cores, a toliko je zahtjevna. Procesor bi trebao biti dobar za najjače grafičke današnjice.

12 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...
Praedator kaže...
Bruno Matejcic kaže...
Praedator kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Resetiraj postavke BIOS-a, mozda si nesto upalio, a da niti neznas. Nemozes bas puno toga nabolje mijenjat u CCC-u. Btw, koju to igru igras da koristi samo jednu jezgru, a do kraja? Sve igre od 2008 podržavaju multiple cores. Ta igra mora biti stvarno shebana, da ne podrzava multiple cores, a toliko je zahtjevna. Procesor bi trebao biti dobar za najjače grafičke današnjice.

World Of Warplanes online Beta, jos u razvoju, do kraja ce vjerovatno biti multiple core support.

14 godina
Pad FPS-a u igri i neiskoristavanje GPU

Skini war thunder igro sam i ja prije wowp kad se usporedi sa war thunder igra je totalno sranje.igra je besplatna.

http://warthunder.com/

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xxjTth06s6A#at=61

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Skini war thunder igro sam i ja prije wowp kad se usporedi sa war thunder igra je totalno sranje.igra je besplatna.

http://warthunder.com/

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xxjTth06s6A#at=61

Molim te vrati se na wowp. Warthunder je igra za klince od 1-5 godina: Koji gubitak vremena skidanja skoro 7GB

Kao da sam se ponovo vratio na Commodore 64 {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice