Nvidiini drivei u zadnjih 6 mj

poruka: 5
|
čitano: 1.886
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pokrenem instalaciju i stane na pola i tako stoji par minuta! Prvo sam mislio, ajde novi driver, a da onda i nakon još nekoliko novijih verzija - ista stvar! Onda reko, aj, moj sustav ih ne voli, nešto imam što se kosi. Sad instaliravo driver na Dell Inspironu za 8600M GT i ISTA STVAR! Kako je to moguće?? Da li se išta danas testira na više od dva kompjutera prije nego što se pusti van? Da li još netko ima ovakve probleme?

Recimo, na mom kompu na kraju javi kao da system nije changed, ali kad restartam ipak piše da je novi driver gore, dok na laptopu na kraju kaže da je uspio. Ali nikada se nisu tako dugo instaliravali.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Raspakiraj drivere u jedan folder i iz njega izdvoji Physx installer i instaliraj prvo čiste drivere pa nakon njih physx, meni je pomoglo.

Only God (& mod) can judge me

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nvidiini drivei u zadnjih 6 mj

Thx, to sam našo još prije, sad se ne sjećam više kolko je pomoglo, ali mislio sam da su to već popravili do sada. Da ne povjeruješ lol

16 godina
neaktivan
Crayox kaže...

Pokrenem instalaciju i stane na pola i tako stoji par minuta! Prvo sam mislio, ajde novi driver, a da onda i nakon još nekoliko novijih verzija - ista stvar! Onda reko, aj, moj sustav ih ne voli, nešto imam što se kosi. Sad instaliravo driver na Dell Inspironu za 8600M GT i ISTA STVAR! Kako je to moguće?? Da li se išta danas testira na više od dva kompjutera prije nego što se pusti van? Da li još netko ima ovakve probleme?

Recimo, na mom kompu na kraju javi kao da system nije changed, ali kad restartam ipak piše da je novi driver gore, dok na laptopu na kraju kaže da je uspio. Ali nikada se nisu tako dugo instaliravali.

razlozi: 1.) novi driveri sve veci i veci....
2.) imas ono cudo od win-a onaj kaj provjerava vezije drivera.... kolko sam procito to vise nerade windowsi nego sama instalacija.... tak da traje malo duze jel trazi di su svi ti fajlovi
Zakljucak: Mislim da te to nebi trebalo dirat jel driveri od Nvidie dolaze svakih 2tj-1mj... mislim da ti nebi trebo bit problem da sacekas tih dodatnih 5 min....
P4 2.4 @ 3.0... Geforce 7300GT
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 15:30 (Grim).
17 godina

Ok, ali jako profesionalno od takve firme da na kraju napiše "system has not be changed" i još neke fore koje govore da zapravo instalacija NIJE uspijelo :) woohooo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice