NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.638
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

*Update*

Situacija je riješena flešanjem starijeg biosa na karticu, čišćenje svega prethodno sa DDU, stavljanjem starijih drivera 353.38, te sam disableao Logitechov Setpoint te Creativeov Audiopanel sa startupa.

Također sam i reinstalirao Unigine Valley, sad nakon pet run-ova, na svakom imam oko 2.700-2.800 bodova na ExtremeHD-u. Tako je bilo i prije.

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 18:21 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

upravo instalirao te drivere na gtx980, odma crkavanje u desktopu, lock windowsa na cca 30sek, rusenje drivera, nemogucnost ocitavanja taktova, msi afterburner ne radi...katastrofa! win 7 64bit!

edit.

evo rikava i control panel koji je njima k? jel oni uopce to provjere, jos sam stisnu "certifield"

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 21:40 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
Stjepanj kaže...

upravo instalirao te drivere na gtx980, odma crkavanje u desktopu, lock windowsa na cca 30sek, rusenje drivera, nemogucnost ocitavanja taktova, msi afterburner ne radi...katastrofa! win 7 64bit!

edit.

evo rikava i control panel koji je njima k? jel oni uopce to provjere, jos sam stisnu "certifield"

Nosi na RMA možda ti daju da nadoplatiš za 980ti ... Zezam se, ali užas to s tim novim driverima... Ne sliči na zelene, ovako puno pritužbi. Sramota :/ 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
15 godina
Samo zbog drivera stavio ja windows 7 64x servis pack 1 i sad sve radi ok.Ako ce i na ovom zezati bsod izgleda da cu morati staviti windows 98. LOL :)
Black Spider
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

edit.

Na windows 10-ci nikakvih problema s Nvidia driverima. Takodjer frend koji je na win 8.1 nema nikakvih problem, ne zali se ni on...

13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

upravo instalirao te drivere na gtx980, odma crkavanje u desktopu, lock windowsa na cca 30sek, rusenje drivera, nemogucnost ocitavanja taktova, msi afterburner ne radi...katastrofa!win 7 64bit!

edit.

Win7 64bit? Dafuq 

welcome to 2016 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
protjeran
Nvidija nema dx12 pa nema smisla☺hehe
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

edit.

Nemoj se zaje, našao sam nekoliko postova gdje se čak spominju nepovratno brickane kartice i slanje na RMA.

Meni je jučer sve bilo ok navečer, danas restart, i opet isto, bar u Valleyu. Kartica doslovno radi na 50% snage.

In the name of tragedy...
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nabavite w10 i problemi nestaju. Jednostavno forsaju sve na taj win 10. Meni se w10 dopada pa sam ga i kupio . nisam imao nikakvih problema
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nabavite w10 i problemi nestaju. Jednostavno forsaju sve na taj win 10. Meni se w10 dopada pa sam ga i kupio . nisam imao nikakvih problema
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

sarkazam? otkako su win10 izasli, tad su i pocela sva sranja sa nvidia driverima

driveri su im uzasni zadnjih nekoliko mjeseci (prosao sam kroz 660,770 i kroz dvije 970) - nikad problema sve dok nisam instalirao win10 (i to sam cekao kojih 5mj da ih instaliram u nadi da ce se ispraviti sve djecje bolesti)

otad se driveri crashaju kad im se prohtije

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Fanu kaže...

sarkazam? otkako su win10 izasli, tad su i pocela sva sranja sa nvidia driverima

driveri su im uzasni zadnjih nekoliko mjeseci (prosao sam kroz 660,770 i kroz dvije 970) - nikad problema sve dok nisam instalirao win10 (i to sam cekao kojih 5mj da ih instaliram u nadi da ce se ispraviti sve djecje bolesti)

otad se driveri crashaju kad im se prohtije

vidiš zaniljivo, vjerojatno se to odnosi i na samu konfiguraciju mašine, kod mene gtx660 kuca i na w7, w8,8,1 i na w10 od insider builda prije samih izlaska w10 skroz normalno, nikvih problema nemam.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 12:46 (mrakky).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Da, i sam Microsoft forsira Windows 10, tako da i Nvidia i ostali moraju isto.

16 godina
chaselol kaže...
Stjepanj kaže...

upravo instalirao te drivere na gtx980, odma crkavanje u desktopu, lock windowsa na cca 30sek, rusenje drivera, nemogucnost ocitavanja taktova, msi afterburner ne radi...katastrofa!win 7 64bit!

edit.

Win7 64bit? Dafuq 

welcome to 2016 

Pa drivere jos uvijek rade za Vistu jos neko vrijeme tako da bi trebalo raditi okej (osim DX 12 naslova), a donedavno su raditi jos i drivere za XP. Tako da, ako im to stoji u sluzbenom changelogu kod zadnjih drivera, onda je red da to i ispostuju.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 12:21 (lovac82).
15 godina

d:

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 23:50 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav svima . ljudi jel zna ko kako ću promjenit broj displaya u opcijama tj  monitora / tv-a .  setup mi je nastimao da mi je TV pod 1 ,a monitor pod dva . Jucer sam obarao sistem i kad ga  je podigo bas sam se trznuo , crn ekran , mislio sam da je grafa riknula ,a nova je , kad ono ono tamo bacilo signal ??? Stavio sam da je monitor primarni , ali svejedno bi zelio da je mon pod 1, a TV pod 2 ako je ikako moguće ??? Kakva su vasa iskustva po tom pitanju ? tv je spojen HDMIem a monitor DVI .

Jos da pitam koji bi mi driver preporucili za gtx 950 , zadnji ili je neki prije bolji  ? sad mi je onaj sto je dosao sa windowsima tj 358.92 ? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 20:13 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
error_666 kaže...

Pozdrav svima . ljudi jel zna ko kako ću promjenit broj displaya u opcijama tj  monitora / tv-a .  setup mi je nastimao da mi je TV pod 1 ,a monitor pod dva . Jucer sam obarao sistem i kad ga  je podigo bas sam se trznuo , crn ekran , mislio sam da je grafa riknula ,a nova je , kad ono ono tamo bacilo signal ??? Stavio sam da je monitor primarni , ali svejedno bi zelio da je mon pod 1, a TV pod 2 ako je ikako moguće ??? Kakva su vasa iskustva po tom pitanju ? tv je spojen HDMIem a monitor DVI .

Jos da pitam koji bi mi driver preporucili za gtx 950 , zadnji ili je neki prije bolji  ? sad mi je onaj sto je dosao sa windowsima tj 358.92 ? Hvala

Brojevi se dodjeljuju prema poretku portova na graf. kartici i služe samo za identifikaciju i ni na koji način ne utječu na rad.

A ako te baš toliko smeta, probaj ištekati TV, restartati komp, i pogledaj dal je monitor 1. Ak je, uštekaj TV.

Najnoviji driver. Isprobaj igre, ak nema problema furaj ga i dalje :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 20:19 (CyberDemonVZ).
13 godina
Probao sam to već,ista stvar. A nije da mi smeta, jučer me zbuni kad sam podigao windowse, sreća pa pogleda na tv, kad tamo slika.. ko da mi je neko sapnuo hehe. U svakom slučaju hvala
13 godina

Nakon 5 godina vratio se i ja na Nvidiju i to samo zato što sam dobio jeftino SLI i to nove GPU

13 godina
protjeran
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

ništ čudno nakon 5 godina..bdw willkommen

SILA/ZGX@ZGamers
13 godina
protjeran

dobra!

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Novi driveri su vani.

365.10

Popis nekih fixeva.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran

ajde ko je toliki frajer nek prvi instalira

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Ja frajer instaliro, dima nema igre rade ok :) lol
Black Spider
15 godina
Stjepanj kaže...

ajde ko je toliki frajer nek prvi instalira

Meni su bili instalirani u trenutku objave. Mogu potvrditi da sve radi što se igara tiče. Nema crasheva, black screena i sličnih gluposti.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
12 godina

instalirao i ja, zasad nema problema u igrama i sa OCom 

nema FPS povecanja 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

ima li tko problem sa zadnjim (i predzadnjim) driverima u kombinaciji sa MSI afterburnerom? 

zna se dogodit kad se windowsi dignu da se cijeli sistem zalocka (+ prikazuju se zelene tockice) a u afterburneru sve vrijednosti na 10000 (ili 99999, koliko li vec) 

moram restartati komp i nadati se da se nece zalockati te onda resetirati sve vrijednosti u afterburneru..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novi driveri rade dobro na gtx950, klokam preko asus gpu tweaka novog i sve super.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice