NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.390
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
Tiby kaže...

Zvonac WHQL drivere najfriškije ostavi se beta to je druga priča.

Stavil 314.22 s modanim ini fajlom, pa bumo vidli kak bu delalo to..

Al koma živa, da nemreju drivere sredit kak spada..

EDIT: ne valja, monitor se ugasi, ventovi na grafi su na 100%...grrrr

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 22:09 (zvonac).
14 godina
Ja sam stavio ovaj najnoviji beta drajver na gtx 660 ti i nemam nikakvih ni poboljšanja ni problemama,
Be Water My Friend
13 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Pošto sad trenutno nemam grafiku( sad sam na HD4000 :)) nema problema,ali samo ih imao u BF3 svako par dana,mislim da sam tek instalacijom starijih drajvera 314.22 riješio problem!!

Inače grafika je radili bez problema sve do izdavanja 320... drivera prije jedno 2-3 mjeseca!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisam popustio, mislil sam grafu van izvadit i čekat da poprave te šugave drivere, pošto sam jučer nove winse dignul, i isprobal par drivera (koji su radili par min., nakon toga black screen) maloprije sam stavil 236.80b..
Zanimljivo, dobil sam error u event vieweru, al nisam primjetil nikakve čudne pojave, pošto je komp normalno radil, možda mi je bacil taj error tokom igranja (igral kojih 10-tak min) Crysisa 3..

Imam još par opcija:

1.probat win8 i poigrat se, vjerujem da tu i OS kumuje tim glupostima, ne bi se čudil da bi drajveri bolje radili na win8 neg win7..

2. flešat BIOS na zadnju verziju (imam predzadnju verziju gore)

3. pogledat u biosu jel ima "switch" za prebacivanje 3.0 na 2.0 pci-e port..

Na envidijinom forumu, na pun kufer stranica se proteže taj problem, a i još ostali teži slučajevi, sve radi drivera..

I to nisu samo zahvaćene serija 7 neg ima i sa serijom 6 problema....

Najčešći problemi: Crni ekran, freezeanje, screen teering itd. a zna i bit BSODa.. Uglavnom šaroliki problemi...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 10:28 (zvonac).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina

bum ja udomil tvoju 760 {#}

salim se....ja jos nikakvih problema..imam seriju 6xx

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam imao problema dok sam instalirao drivere preko starih. Našao sam na Nvidia forumu Display driver uninstaller v3.6.1 i kad sam s njim pobrisao stare i stavio druge nisam više imao problema..

Niš vas ne košta da probate, i obavezno network disable prije brisanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ARazer kaže...

i obavezno network disable prije brisanja

To sam nekaj čul da prije neg kaj se brišu driveri,  network off..

A to nisam radil...

Sad kolko je to uzrok, crashanju drivera, ko će ga znat..

Koja je fora s tim network disable?

17 godina
zvonac kaže...

Nisam popustio, mislil sam grafu van izvadit i čekat da poprave te šugave drivere, pošto sam jučer nove winse dignul, i isprobal par drivera (koji su radili par min., nakon toga black screen) maloprije sam stavil 236.80b..
Zanimljivo, dobil sam error u event vieweru, al nisam primjetil nikakve čudne pojave, pošto je komp normalno radil, možda mi je bacil taj error tokom igranja (igral kojih 10-tak min) Crysisa 3..

Imam još par opcija:

1.probat win8 i poigrat se, vjerujem da tu i OS kumuje tim glupostima, ne bi se čudil da bi drajveri bolje radili na win8 neg win7..

2. flešat BIOS na zadnju verziju (imam predzadnju verziju gore)

3. pogledat u biosu jel ima "switch" za prebacivanje 3.0 na 2.0 pci-e port..

Na envidijinom forumu, na pun kufer stranica se proteže taj problem, a i još ostali teži slučajevi, sve radi drivera..

I to nisu samo zahvaćene serija 7 neg ima i sa serijom 6 problema....

Najčešći problemi: Crni ekran, freezeanje, screen teering itd. a zna i bit BSODa.. Uglavnom šaroliki problemi...

probaj sve kaj ti padne na pamet, nemaš kaj za izgubit, al sad kad si sppomenul da možda 8 sudjeluje u tome, nebi se čudil, jer kad ideš srčat na nvidinim stranicama za win 8.1 izbacuje sam bete.

ima raznih slučajeva i sa 5 serijom, a vjerujem i sa ostalima sam kaj se ljudima neda pisat pa se vrate na stare drajvere.

moj primjer ti je ovak od drajvere 314.22 sam radil sam update i ovaj zadnji beta sam prihvatil i to je šljakalo super i još sam bil oduševljen kak to sve igra, bez ijedne greške u event vieweru dok jedan dan kad sam igral guld wars 2 se zacrnio ekran, srušeni drjaveri, reko ok idemo dalje kaj sad beta, al posle toga ista stvar, nakraju sam vratil back up na 314.22 i na njih updejto zadnje WHQL drajvere i da bi ista stvar bila, gro grešeka u event vieweru i kršenje.

ono najmisternije mi je to kaj se to sam odjednom počelo dešavat, ko da je na jednoj ili obije nekaj zgorelo kaj ti novi drajveri upotrebljavuju i sad se krše, čudno.

tragično od nvidia, fakat to nisam očekival, za te pare kaj sam dal mogel sam doslovno cijeli amd komp složit, naravno trebalo bi mi još nekaj love, usporedbe radi.

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 11:25 (mrakky).
14 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Valjda na win ne počne vuć driver s neta ili tako nešto

17 godina
ARazer kaže...
zvonac kaže...

Valjda na win ne počne vuć driver s neta ili tako nešto

da da nikaj ne povleče prek neta, znači da kad ideš instaliravat nove da sve ide na čisto, tak nekak.

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 11:27 (mrakky).
14 godina
neaktivan

Ovako imam jedna mali problem, imam Nvidiu GTX 560 Ti i od kad sam stavio zadnje 320.49 drivere samo problemi, Tomb Raider mi je prije radio sasvim normalno, sad upalim i ne mogu igrat koliko mi se teksutre lome, sve nešto bljeska, jadna Lara malo ima malo nema glavu, isto tako i sa Lol-om i Saints Row 3, molim vas pomoč. :(

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
atiHD kaže...

Ovako imam jedna mali problem, imam Nvidiu GTX 560 Ti i od kad sam stavio zadnje 320.49 drivere samo problemi, Tomb Raider mi je prije radio sasvim normalno, sad upalim i ne mogu igrat koliko mi se teksutre lome, sve nešto bljeska, jadna Lara malo ima malo nema glavu, isto tako i sa Lol-om i Saints Row 3, molim vas pomoč. :(

nema pomoči, vrati na drajvere di je sve bilo ok.

jedini savjet koji ti mogu dat, istu stvar sam i ja napravil.

mrakky
14 godina
neaktivan

Sad ču baš probat to napravit :)

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
atiHD kaže...

si uspio, sve je kak treba?

mrakky
17 godina
Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

A shit, zasto nije DICE i EA :)

Oni su dio AMD- ovog programa.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
NiramX kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Znam, meni bi pasalo da nisu {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
NiramX kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Znam, meni bi pasalo da nisu {#}

+1, prijatelju. Eh, snovi...

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina

Mogu reći da su ovi 320.86 odlični driveri za BF3. Zadnjih par verzija je bilo sitnih problema sa usporavanjem i trzanjem u određenim situacijama, ali ovi su sve to fino ispeglali i sve je manje više fluidno. Palac gore!

1 0 hvala 0
16 godina

Misliš 326.80, a ne 320.86?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Misliš 326.80, a ne 320.86?

Da, točno. :)

17 godina

Evo nakon tri dana (igrice, surfanje, filmovi itd i sve je štimalo) idile, upalim komp, i monitor se ugasi, opet upalim komp, uđem u winse, i opet se ugasi, treća sreća, sad radi a kak dugo bumo vidli..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Instalirao sam nvidia drivere i u control centru imam samo ove 3 opcije da li sam ja to dobro instalirao? 

Nvidia control center Nvidia control center
Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 18:15 (Shockwave).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrakky kaže...
atiHD kaže...

si uspio, sve je kak treba?

Vratio sam nazad na stare drivere koje sam imao i sve je super za sada haha. :) Hvala na savjetu :)

17 godina
Shockwave kaže...

Instalirao sam nvidia drivere i u control centru imam samo ove 3 opcije da li sam ja to dobro instalirao? 

Ne, nije to normalno. Ima tu mnogo više opcija....

Slika

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
12 godina
neaktivan

Meni je preksinoć izbacilo neki novi beta driver update i sve mi radi normalno !!

qWERTZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 15:14 (zareediton).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zareediton kaže...

Meni je preksinoć izbacilo neki novi beta driver update i sve mi radi normalno !!

ti drajveri 326.80 su vani od 20.8.13, kad če finalni više fakat su zabrljali nekaj gadno.

mrakky
12 godina
neaktivan

A jbg ja igram cod 2 cod 4 i lol pa tako meni nemaju šta zabrljat ahahahha 

nvidia>ati
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Sad ce doci prvo 326.98 beta pa ce onda nakon njih finalni kako je kolega napiso

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 18:15 (Frenkyca).
Moj PC  
0 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice