NVIDIA - Topic o driverima
- poruka: 2.925
- |
- čitano: 821.231
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gpu-Z ocitava sad kao 2.0 ali Aida64 i dalje 1.1, kako to mogu provjerit onako sluzbeno? Aha sad sam primjetio da je to kad je u IDLE kad upalim nesto da radi prebaci se na 2.0 Ok je sve.
Imam gigabyte GTX660 grafu (zadnji official driveri - ne beta)
sve igre igram na high, no jedan detalj me zivcira a to su nazubljeni/svjetli rubovi textura
efekt se ne primjeti na svim objektima ali opet zivcira kad igras nesto na najvecim mogucim postavkama..
najvise se primjeti u crysisu 2 - gdje su rubovi vrata, kamenja, greda, itd ugl svi obrubljeni tankom nazubljenom bijelom linijom
sta se mora podesiti u driverima da se makne to (ako je ikako moguce)?
sve igre igram na high, no jedan detalj me zivcira a to su nazubljeni/svjetli rubovi textura
efekt se ne primjeti na svim objektima ali opet zivcira kad igras nesto na najvecim mogucim postavkama..
najvise se primjeti u crysisu 2 - gdje su rubovi vrata, kamenja, greda, itd ugl svi obrubljeni tankom nazubljenom bijelom linijom
Anti Aliasing. cim vise tim bolje.
I u driverima i u igri se obicno moze podesavati.
Losa vijest - bas ova stavka najvise utjece na broj slika u sekundi.
Ok, ali postavke u igri su na ultra (+DX11 patch + High resolution textures pack)
Nije toliko koliko ime smeta nazubljenost (u driverima je postavka AA na application controlled), koliko sto rubovi textura imaju svjetlu boju
napravim screenshot iduci put kad budem igrao igru
Ok, ali postavke u igri su na ultra (+DX11 patch + High resolution textures pack)
Nije toliko koliko ime smeta nazubljenost (u driverima je postavka AA na application controlled), koliko sto rubovi textura imaju svjetlu boju
napravim screenshot iduci put kad budem igrao igru
OK.
Mozda i da obradis screen shoot.
Povecas dio slike koji te brine, zaokruzis i tak. Ako imas nekakvi jednostavni program za obradu.
Izašli novi Beta driveri 310.61. Potrebno svima koji igraju Hitman: Absolution, Planetside 2 i Black Ops 2 SLI profile.
evo par screenshotova sa primjerima koje sam spominjao:
http://d.pr/i/y5PJ
u svim igrama detalji su na max (ukljucen AA, u nvidia control panel transparency postavljen na multisampling)
navedene svijetle isprekidane linije pojavljuju se u gotovo svim igrama i jako se primjete prilikom kretanja
sto napraviti :?
Izašli novi Beta driveri 310.64. Navali narode
Imam ove zadnje drivere i imam problema sa vertical sinkronizacijom! Bilo koja igra se ponaša ko da je V-Sync isključen i prelazi prijelom od ispod prema gore (kao val), a uključen je i u panelu i u igrama!
Izašli novi Nvidia driveri 310.70 (ne beta). Uživajte.
Izašli novi Nvidia driveri 310.70 (ne beta). Uživajte.
Pa piše beta
Na nvidia službenoj stranici. Upravo ovaj link koji je dao gore.
Hm, kad ides skidati u imenu datoteke ne pise "beta". Do sad uvijek je.
Nesto su fulali, izgleda.
tko igra Far Cry 3, obavezno instalirati nove drivere, puno bolje radi igra.
tko igra Far Cry 3, obavezno instalirati nove drivere, puno bolje radi igra.
Ja sam započeo igrati FC3 ali sa starim driverima 285.xx i nije neki framerate, no sinoć sam instalirao preporučene 306.xx pa ću danas poslijepodne provjeriti ima li nekih poboljšanja.
znaci zanima me cemu sluze Cuda i Physx odnosno na sta tocno utjecu i sto poboljsavaju..
znaci zanima me cemu sluze Cuda i Physx odnosno na sta tocno utjecu i sto poboljsavaju..
bravo - to nije mogao napravit sam
Danas službeno izašli 310.70 driveri.
vrijeme je za nove drivere nakon 306.97 tj. 2.mj sam iste imao sljakaju bez greske jos uvijek !
NV ftw!
Da, prije 2 posta je link na nove drivere, a evo ovdje benchmark s ovima i prethodnim.
Do 37% bolje perfomanse
Pogledajte sami.
Da, prije 2 posta je link na nove drivere, a evo ovdje benchmark s ovima i prethodnim.
Do 37% bolje perfomanse
Pogledajte sami.
Ma to reklama za gtx 680, isto da će biti takvg poboljšanja na starim karticama koje su samo malo starije.
Da li netko igra Fifu 13 od vas, sa 310.70 mi trza sa 306.97 radi normalno. Graficka je GTX 460 768, problem je sto igram i Far Cry 3 za koji se govori da stvarno radi bolje ali imam taj problem.
meni za 680 javlja eror tj neke stvari mi nije istaliralo...
Za sad sve u redu sa 310.70. Mislim, nije da nije bilo u redu i dosad, ali slučajno ugledah da su izašli novi. bio sam na originalnim R300 5 mjeseci, zaboravio da su možda izašli updejti, lol. Svaka čast NV na ovako glatkim drajverima za kepler.
BTW novi drajveri također daju i TXAA za AC3 i Blops2.
Ljudi ja sam lud sa ovim flickeringom (zoomanje snajperom) i nazubljenim odvratnim sjenama čim se udaljavam (far cry 3)... Inače imam 680gtx i ovo me ždere....Jel itko uspio sanirati to u cp?
Nemam takve probleme na 670tki (zadnji sluzbeni driveri)... mozes dati neki screenshot tih sjena da vidim?