NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 821.125
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
forzzuk kaže...

Ovo je isključivo tema o NVidia driverima kao što piše u naslovu

tako da si promašio.

OT:

vraćam upravo sa 304.48 Bete na posljednji WHQL 301.42 jer

su mi stvarali velike probleme.

Adaptive anti-aliasing za sad u niti jednoj aplikaciji ne radi kako treba,

stvara se screen tearing.

To nije problem do drivera.... adaptive vsync i vsync + TB je gotovo ista stvar.. samo sto u adaptive nema input laga, a u obicnom vsyncu nema screen tearinga.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Ovo je isključivo tema o NVidia driverima kao što piše u naslovu

tako da si promašio.

OT:

vraćam upravo sa 304.48 Bete na posljednji WHQL 301.42 jer

su mi stvarali velike probleme.

cudi me,meni rade savrseno.ne koristim sync pa neznam kako se ponasa ali ostalo je u redu,i boost mi je znatan

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
neaktivan
klapna kaže...
...

Meni se to događalo, napravi sljedece. U safe modeu obrisi sve sta ima veze sa driverima, ugasi komp, izvadi grafu neko vrijeme van i onda je vrati unutra. Uđi u Winse, skini neke starije drivere (meni je proradila sa 295.73, sad nez na kojim ce tebi), restartaj komp i onda bi trebalo radit.

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. -Vlada011
16 godina
Blade Runner31 kaže...
forzzuk kaže...

cudi me,meni rade savrseno.ne koristim sync pa neznam kako se ponasa ali ostalo je u redu,i boost mi je znatan

Neces u svakoj igri primjetiti tearing bez ukljucenog vsynca..... jedini nacin da se pravo suzbije tearing jest da ti je stalno ukljucen vsync. Posto adaptive ne radi na tom principu, logicno je da ce se pojavljivati tearing.... al opet ovisi od igre do igre, u nekima se jedva primjet, npr. koncentriraj se na neki staticki objekt i "muvaj" se lijevo-desno (nece bas djelovati savrseno glatko bez obzira koliko imao FPS-a).... u nekima se primjeti drasticni tearing, dok u drugim igrama jedva i primjetis. No, nekada zna zasmetati jer ces pomisliti kao da je igra "stucnula" (a zapravo nije niti najmanje). Mada neces niti input lag primjetiti uvijek ako je obicni vsync ukljucen odnosno jedva, a i rijetke su igre koje pate od tih problema (u Crysis 2 se npr. znao primjetiti = vjerojanto zbog ne bas savrsenog porta).... a po stranim forumima govore da je na vecim dijagonalama jos veci, a teoretski i jest tako.

Tak da, najbolje je igranje kada imas ukljucen obicni vsync....

1. Nema tearinga

2. Input laga ima ali nije strasno i ne primjeti se na svakoj igri (prije ces primjetiti tearing s adaptive....)

3. Vecina igara podrzava Triple Buffering u kombinaciji s obicnim vsync-om sto znaci da FPS nece padati duplo (60 na 30 npr.) = isti k kao adaptve bez TB-a.

4. Adaptive bi zapravo mogao biti FAIL!

Jedini uvjet je da imas dovoljno FPS-a npr. vise nego dovoljnih 60 > 60 Hz (vecina monitora) = nema tearinga.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 12:06 (lovac82).
15 godina
neaktivan
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Imam ovaj NVIDIA 3D Vision Controller Driver, Nvidia 3D Vision Driver a ovo ne koristim inace i da li ovo dvoje spada u osnovne graficke drivere. Planirma da ovo izbirisem pa zato i pitam. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Imam ovaj NVIDIA 3D Vision Controller Driver, Nvidia 3D Vision Driver a ovo ne koristim inace i da li ovo dvoje spada u osnovne graficke drivere. Planirma da ovo izbirisem pa zato i pitam. 

obrisi,kad budes poslje stavljao nove drivere nemoj ni instalirat

16 godina
dzelo kaže...

Jel ti to smeta? Ako ne, nema potrebe da brišeš ono što ti ne radi probleme.

13 godina
protjeran
dzelo kaže...

Ne spada u drivere, mozes oboje slobodno maknuti.

clock2much
13 godina

zna netko koji su najbolji driveri za gtx470??

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
meni zadnji beta rade najbolje
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Nedavno sam bio postavio pitanje u vezi spajanja na tv preko s videa i to gts 8800 koji mi nije davao boje, slike ima a boje ne... I od jednom se boja pojavila pa opet nestala nakon mj. dana! Koji je to klinac ako neko zna?

E i da li ima neko viška slučajno onu kutijicu koja se dobivala sa Gigabyteovim karticama ako neko zna na šta mislim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
VidoM kaže...

Nedavno sam bio postavio pitanje u vezi spajanja na tv preko s videa i to gts 8800 koji mi nije davao boje, slike ima a boje ne... I od jednom se boja pojavila pa opet nestala nakon mj. dana! Koji je to klinac ako neko zna?

E i da li ima neko viška slučajno onu kutijicu koja se dobivala sa Gigabyteovim karticama ako neko zna na šta mislim?

ja imam gigabytove kartice, ali kakve kutijice? mozda je to samo prije bilo

13 godina
odjavljen

Bio je S-video na kompozitni i S-video konverter u obliku plastične kutijice na kabelu. To sam imao uz 9600 GT.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koji su najbolji driveri za GTX 580?? Ovi novi zadnji ili?

Se bum vas tužil
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
minkas kaže...

Koji su najbolji driveri za GTX 580?? Ovi novi zadnji ili?

Bolji su, perfromance boost bas na toj kartici (mislim na zadnju Beta).

17 godina
FiCo_Ri kaže...
klapna kaže...
...

Meni se to događalo, napravi sljedece. U safe modeu obrisi sve sta ima veze sa driverima, ugasi komp, izvadi grafu neko vrijeme van i onda je vrati unutra. Uđi u Winse, skini neke starije drivere (meni je proradila sa 295.73, sad nez na kojim ce tebi), restartaj komp i onda bi trebalo radit.

Molim te reci da se šalis,u protivnom češ ispasti mnogo glup.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 23:52 (Romano).
13 godina
Eee baš to što Pranja kaže!
Ima s-video izlaz i još 3 činča crveno zeleno plavi ili ti RGB!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jeli koristi ko ove 304.79 beta drivere? Jesu li stabilni i dali daju kakav boost?

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Jeli koristi ko ove 304.79 beta drivere? Jesu li stabilni i dali daju kakav boost?

ja i dobri su, popravilo mi je ono stopped responding, a bost nisam pimjetio, sve isto samo mi je to popravilo

ja igram bf3,bc2,mw2, tropico4...

14 godina

Ovako, za sve koji igraju Battlefield 3 na Fermi karticama (gtx 4xx, 5xx) toplo preporučam 296.10 drivere jer daju puno bolje rezultate od 3xx drivera. Vratio sam se s 304.79 na njih i rezultat je sljedeći - igra se čini puno fluidnija i responzivnija iako je fps maltene nepromjenjen (s 304.79 u većini igara s 40fpsa sam imao osjećaj kao da igram na 20fps), temperatura grafičke je na neki čudan način pala 3-4 stupnja (ne znam kolko driveri mogu utjecat na to, ali što je je - max sada mi je 68, bio je 71-72°C) i na mapama B2K ekspanzije imam puno bolji minimum fps.

nanananananananananananananana BATMAAAAN
13 godina
neaktivan

Ja sam i dalje na 295.73, sve radi kako treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 22:04 (Frenkyca).
Moj PC  
0 1 hvala 2
13 godina

Zasto uz drivere instaliravam hrpu sranja koja se zovu update .. nesto, ako mi ih ni ne updatea, niti mi javi da su stgli novi?

Svejedno, hvala :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina

To su samo za Gtx 660ti.

Only the brave
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Može preporuka drivera za Nvidia Geforce 210 i neki program za pojačavanje vrtnje ventilatora?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ivanmb kaže...

Može preporuka drivera za Nvidia Geforce 210 i neki program za pojačavanje vrtnje ventilatora?

MSi afterburner za vent, a driveri svejedno, nove instaliraj i ok

16 godina

Izašli su novi beta driveri 306.02

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znači, izašla podrška za TXAA? Jel' to samo za 660Ti i samo u igri Secret world ili je za sve Keplerice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Izašli su novi beta driveri 306.02

jesi probao,jel netko probao mozda?

16 godina

Da jesam. Upravo ih imam instalirane, nema neke razlike, iako nisam neko mjerilo s obzirom na moj staru grafičku.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice