Nvidia GTX 680 Klub

poruka: 35
|
čitano: 5.183
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Koliko vidim ove teme nema na forumu a ima nas dosta vlasnika doticne serije :)

Ja posjedujem model Gainward GTX 680 Phantom 4GB verzija koju drzim na 1106mhz na jezgri za 24/7 koristenje.

Sta rec,niti jedan jedini problem sa ovim modelom sto se tice same grafe ili drivera u dosadasnjem koristenju a igram uistinu puno :)

Grafa je tiha i u loadu sa temp u igrama do nekih 74c ako igram Crysis 3 ili Metro LL na ultra.

Moj PC  
9 0 hvala 4
13 godina
protjeran
Re: Nvidia GTX 680 Klub
Odlicna kartusa iz odlicne serije 6xx! tu' za temu! Lp
||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
12 godina
odjavljen
Nvidia GTX 680 Klub

Al fakat, kako nitko nije otvorio ovu temu do sad?!

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nis cudno s obzirom da se nitko nije sijetio 5 god otvoriti temu za i7:-), no da se vratimo na ovu temu meni dolazi gtx660 za moju mikro power konfu, znam nije 680 no ta cijela serija je fenomenalna zato sam izabrao nju! Najte zamjerit ipak sam ovdje u benchevima vodio rat s 680:-)lp
||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
13 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Bok evo da se pohvalim, MSI GTX 680 Lightning stock na 1110 Mhz. Hladna, tiha i stabilna.

Navodno se da dobro naklokat kao i moj cpu, eh da bar znam i/ili imam vremena za klokanje.

No za igrat sve nove igre na ultra detaljima i full HD-u je taman :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 Klub

Moja gainward gtx680 kuca na 1170/3500, 24/7, sa aftermarket coolerom AC Twin Turbo 2, 7000 markova u firestrike testu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Da ova serija je odlicna za 1080p rezu.Bas danas igrao malo Grid 2 sa sinom i na 1080p sve postavke na maksimum i sa 8xmsaa mi je min fps 64 tako da sam lockao igru na 60 fps :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Također imam gtx 680 L naravno grafa guta i dan danas sve igre na full detaljima i radi mi na ln2 stock 1202 mhz clocakm je samo kad bencham jer za igre nije potrebno.... hladna je tiha slozio sam si custom fan profile i to je to.... i btw gtx 770 je ista gtx 680 samo sto ima memoriju povisenu na 7000 a 680 ima 6000 tako da kad dodam 500mhz eto ti gtx 770

Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Frenkyca dali je bolje napravit custom fan profil sa time se jos nisam zezao pa da probam malo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa ovako ja si sredim custom fan profil iz toga razloga da smanjim temepraturu jos dolje a da je grafa sto tisa pa sad zavisi kako tko voli npr sad po zimi kad je hladno bas i nema velike uloge taj custom fan profil... ali kada dode ljeto ili toplije vrijeme vjeruj da uvelike igra ulogu...

12 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Jel ti se da napisat kakav si profil napravio temps-fan postotak

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Nvidia GTX 680 Klub

Svaka kartica ima drugačiji defaultni fan profil. Ovisi o buci venta, hlađenju, loadu grafičke... Sam si složi fan profil, prvo vidi do koje temperature ti je "ugodno" i onda vidi koliko % fana ti je "podnošljivo". I mixaj, skladaj, crtaj :)

Osobno, svoju tf4 770ku sam namlatio na 70% brzine na 60C...jer volim da mi kartica ne prelazi 60ak C, a 70% fana je na Twinfrozru4 iznimno podnošljivo i tiho (za mene :). 

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Imao sam 2x msi gtx 660 ti pe oc i 1x msi gtx 670 pe oc i uistinu su odlicni ventovi.Posebno fora sa vrtnjom u rikverc prvih par sekundi da se skine prasina :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Pitanje jedno. Danas sam si nabavio MSI GTX 680 Lightning, ali me bune taktovi u GPU-Z. Čine mi se mali i ne podignuti. Ne bi ništa clockao ali zar tvornički ne bi trebali biti podignuti, ili ja nešto ne kontam (vjerovatno je to slučaj). Molim za pomoć i prilažem sliku GPU-Z-a.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 12:30 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Tebi je grafa na stock brzini a ne na 1202mhz koliko bi trebala bit bar po tom gpu-z screenu.

Skini drugi program ili drugu verziju gpu-z pa provjeri opet.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje jedno. Danas sam si nabavio MSI GTX 680 Lightning, ali me bune taktovi u GPU-Z. Čine mi se mali i ne podignuti. Ne bi ništa clockao ali zar tvornički ne bi trebali biti podignuti, ili ja nešto ne kontam (vjerovatno je to slučaj). Molim za pomoć i prilažem sliku GPU-Z-a.

Hvala.

Ako imaš lightning i ne klokaš je...onda nema smisla zašto si je nabavljao uopće :P

Lightning je napravljena da se može doslovce "bez problema" kloknut za bar 100injak Mhz na coreu

12 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Njegova grafa mora bit tvornicki OCana a slika pokazuje da je downclockana......

EDIT:joj ona ima 2 biosa ak se dobro sjecam :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 13:45 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Normal i LN2 bios, switch na LN2 i eto ti te frekve.

iclock2much

0 0 hvala 1
15 godina
Nvidia GTX 680 Klub

evo sad sam prebacio na drugi bios mode i sad mi je ovako. Jel to ok????

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
MasterOfDisaster kaže...

evo sad sam prebacio na drugi bios mode i sad mi je ovako. Jel to ok????

naravno sad je kak spada{#}! kao sto sam ti rekao u drugoj temi da je najvjerojatnije drugi bios!lp

12 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Otisla moja Fantomka :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Di je ošla? Ošla = krepala, prodana?!

12 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Prodana :( 

Sad sam uzeo MSI r9 290 Gaming oc

Moj PC  
2 4 hvala 0
12 godina
odjavljen
MEGATAMA kaže...

Prodana :( 

Sad sam uzeo MSI r9 290 Gaming oc

Ah, čemu :( onda...neće ti falit sa tom strojkom :P

12 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Koliko sam sretan za novu zvijerku toliko mi je bilo i zao prodat Fantomku jer je uistinu top grafa i nisam imao niti jedan problem sa njom.....iz tog razloga tuzni smajli.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...

Koliko sam sretan za novu zvijerku toliko mi je bilo i zao prodat Fantomku jer je uistinu top grafa i nisam imao niti jedan problem sa njom.....iz tog razloga tuzni smajli.

jesi imao onu kojoj se vade fanovi, kak to funkcionira,jel se prasina nakuplja u ladicama??ak si imao tu!

Intel® Core™ i7-4770S inside
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 23:14 (Stjepanj).
12 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Mislim da je bila oznaka Phantom 2 i mislim da su ti ventovi koji se vade dosli sa serijom 7 fantomki ali nisam siguran.....da prasina se nakupljala i tesko je to bilo osistit.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 Klub

Digao sam ram za još 50mhz, radi uredno na 550+, 7100mhz, s tim da je uspješno odrađen 3d mark i s +600mhz.Pratit ću malo sad, da li je full ok na +550.GPU je na 1180mhz u igrama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nvidia GTX 680 Klub

Koje su ti temperature u loadu sa tim overclockom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Koje su ti temperature u loadu sa tim overclockom?

62-63c

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice