Što mislite o grafičkoj kartici GT 240? Hoću li moći igrati novije igre na njoj bez trzanja?
Nvidia GT 240
- poruka: 17
- |
- čitano: 13.143
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da na nižoj rezoluciji od HD reze i sa žrtvovanjem detalja AA itd..........
Ok kartica za reze do 1280x1024...
Što mislite o grafičkoj kartici GT 240? Hoću li moći igrati novije igre na njoj bez trzanja?
linkaj ovo: http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+GAINWARD+GeForce+GT240%2C+1+GB+DDR5%2C+D-SUB%2C+DVI%2C+HDMI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180306&id_artikl=051.803.660
Pročitaj dolje na stranici OPIS ARTIKLA. Navedene rezolucije ''uklopi'' u svoj monitor. Zadnji DirectX za tu karticu je 10.1.
Uzmi GTS250, to je best buy, cca 850kn
Preskupa za ono što nudi. Da je Pshyx kartica bila bi idealna, ali pošto je glavna kartica prištedi još stotinjak kuna i uzmi ovo.
Ja sam neki dan uzeo Gainward GT 240 1gb ddr5 Golden Sample ediciju.
Iskreno ti nemogu sad reci tocne detalje jer je toliko dugo nemam, no evo ja sam jako zadovoljan s njom.Igrama isto dosta zadovoljan makar mi primarno nije za igranje.
Malo sam i u guzvi no ako bas nekog zanima mogu napraviti kratki review.(mada mislim da ih ima po netu dosta)
U svakom slucaju ako uzimas nadi neku s ddr5 memorijom...
Molim preporuku za neku best buy Nvidijevu karticu (GT 240) cca 500 - 700 kn .... kartica mi ne treba za igre već primarno za obradu videa i slika (Photoshop i Premiere i sl. programi ... korištenje CUDU tehnologije) našao sam ovu:
Grafička kartica Gainward PCI-E nVidia GeForce GT 240 GDDR5 SDR 1024MB/128bit, 585MHz(core)/1890MHz
http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-gainward-pcie-nvidia-geforce-gt-240-gddr5-sdr--1024mb128bit-585mhzcore1890mhz/37813
da li je ova kartica može da iskoristi svih 1 GB DDR 5 memoriju ili je to za nju pre više?
... ili možda preporuka za neku best buy GTS 250 karticu (za istu namjenu)?
GT240 ima Physx!
Uzmi gainward 512MB DDR3. Ova investicija u DDR5 se ne isplati. Ima smisla to ne kažem, ali ne toliko da se kupi.
1GB je nepotreban na karticu tog ranga te njenu primjenu. To je dodatni novac.
Ja sam kupio jučer zamjensku da imam dok ne izađe nova kartica koju čekam XFX-ovu i igram MOH Airborne na High, 1680.
Imaš ih ovdje od 500 kn nadalje!
Ja sam dobio gigabyte gt 240 oc 1gb ddr5 umjesto gt 220(riknula) pa me zanima kak će vrtit
novije igra na 1024x768(crt monitor)?
I čini mi se da je malko preglasna.
Nemaš problema sa tim monitorom ako igraš sa tom GT240.
DDR5 je brža od moje sa DDR3, a ja igram lako MOH Airborne, igra izašla 2007. na 22 incha
maxed out postavke i AA bez trzanja
pitanje vezano za ovu grafu
kada bih nju kupio, koliko dugo(godina) bih bio miran sto se tice igranja na npr 1024, ili 1280px ? ciljam na neke dvije godine, ali me zanima vase misljenje.
ima li netko iskustva sa doticnom grafom?
hvala
Jel potreban 6-pin za ovu graficku posto moja zver od napajanje to nema -.-'
btw. Jel' bi mogo dobti barem 20% vise FPS od sadasnje grafe ( HD 3650 )
Jel mogu na tu graf. karticu raditi sve igrice recimo cod 6,nfs shift,dead space 2,cod mw 2 .......?/Nvidia GT 240)))
Jel mogu na tu graf. karticu raditi sve igrice recimo cod 6,nfs shift,dead space 2,cod mw 2 .......?/Nvidia GT 240)))
Mogu. Ja je imam i sve te igre koje si sad nabrojao sam presao. Zadnje sto sam igrao je Dead space 2 i igrao sam je na 1680x1050 bez problema cak su i neki efekti bili na high (light effects mislim).
Imam graficku karticu-Palit nVidia geforce gt 240 1GB GDDR5.....Nisam bas neki gamer al namjeravam igrat battlefield 3 pa oceli mi dobro radit?
My comp.:
Procesor:Intel Core2Quad 775 socket 2.33GHz
Graf.Kartica:Palit nVidia geforce gt 240 1GB GDDR5
HDD:500GB
Ram:4gb DDR2 800MHz
Napajanje:Seasonic bronze II 430W
M.Ploča:Gigabyte
Kuciste:Coolermaster CM690 2 stock vent. + 3 vent.