ne bih bas zvao ni ati ni amd smecem.... to nekvalitetno smece sa losim proizvodima i losim driverima i sto sve odredjeni tvrde je u mnogocemu bolje od nVidie iako ima stvari koje nVidia ima, a oni ne i stvari u kojima je nVidia bolja od ATI-a, kad se sve zbroji i oduzme prije hd 5xxx serije su bili identicne kvalitete sa nekim prednostima na boje strane. osim prevlasti nVidie u broju fanova zbag konstantnog ulaganja nVidie u raznorazne igre koje su radjene da vise pasu nVidijinim karticama (neke od njih dijelile su se uz kupljenu karticu) dok se AMD/ATI bavio odplacivanjem dugova i borio se ostat iznda pozitivne 0. medjutim trenutno se situacija drasticno promijenila, AMD/ATI je skupio financijska sredstva za odplatu svih dugova koji dospijevaju na naplatu i krenuo ponovo u financiranje igara, vec na pocetku dx11 serijala tu su dirt2 i battleforge i mislim da cemo u bliskoj buducnosti gledat vrlo ravnopravnu borbu, naravnom pod uvjetom da se nVidia koju toliko favorizirate izvuce iz situacije u koju se, budimo realni, sama dovela, inace cete gledati iskljucivo ATI ATI ATI
AMD procesori s druge strane nisu nekvalitetni, nazvao bih ih generacijom starijim od intelovih prije nego losima, tj. intel uvijek ima skupu high-end seriju dok se AMD drzi low-mid tj. mainstream procesora koji su za kost-benefit uvijek ispred intela
eto, to je moje videnje stvari...
aj da ponovimo kaj ATI ima a nVidia nema...
neću se zamarati nekim glupostima, idemo prvo..dx11...nvidia će imat pa ne vidim problem (par mjeseci prednosti je zanemarivo, a ionako nema igara)
eyefinity..hahaha, puno nas koristi hrpu monitora...
a ima jedna igračima bitna stvar...physx ... koliko to ukrade ATI-u fps-a...strava...
tak da ovo kaj ATI ima a nVidia nema, ti pada u vodu...
i baš me briga za razliku u potrošnji...par watta, i u razliku u temperaturi kad ionako SVE grafe (ove malo jače) u loadu idu oko 60 stupnjeva
@toxic
vidiš, meni je žao kaj sam otišo od intela i nvidie