Najbitnije je biti siguran da je konektor dobro sjeo i da je čvrsti spoj, a ostalo je lutrija
Očigledno je da postoji problem, naročito kod onih GPU-a koji imaju veliki TDP, jednostavno preveliko opterećenje na toliki broj pinova.
RTX 5070 Ti je stvarno zvijer od kartice kada pričamo o 1440p,a čak i na 4K daje super rezultate kada se uzme u obzir omjer uloženo/dobiveno. S obzirom na današnje tehnologije, DLSS, MFG itd. trajati će dulje vrijeme.
Nedavno mi je uletila dobra kombinacija pa sam zamjenio RTX 5070 12GB sa RTX 5070 Ti 16GB i moram priznati da se i tu osjeti dobra razlika.
5070 TI model je skoro 30% jaca kartica, tako da osjeti se boost i to poprilicno. Ja sam presao s 4070ti, 4k naravno

Osjeti se boost itekako, po meni je lose brendirana ta kartica, realno su je trebali postaviti kao RTX5080, a 5080 kao Ti, jer se radi o istom "srezanom" GPU (GB203), dok RTX 5070 nema nikakve veze s ovom Ti verzijom. No to je samo moje osobno mišljenje, jer mi se cini da bi se lakse shvatio razred performansi..
BяєGa