NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 4.229
|
čitano: 597.502
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
dery kaže...
Santana kaže...
dery kaže...

Ali to su igre za 32bit os znači iz doba dinosaura.

Da

Danas se igraju igre i prije doba dinosaura. Neki bi rekli da su bolje neg ove danas

Oni koji kupuju rtx50 su valjda nadišli 32bit igre.

Pa baš su se vlasnici istih javili koji su krenuli igrati stare naslove.

16 godina
forumaš kaže...
dery kaže...
Santana kaže...
dery kaže...

Da

Danas se igraju igre i prije doba dinosaura. Neki bi rekli da su bolje neg ove danas

Oni koji kupuju rtx50 su valjda nadišli 32bit igre.

Očekivano od kupaca rtx50. Rtx50 im baš pristaje.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

U biti nije neki problem, kupiš RTX 5090 i malo smanjiš detalje i igraš normalno bez štekanja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine
forumaš kaže...

合氣道
6 mjeseci
dery kaže...

Evo baš sam prije 10 dana ponovno prešao Arkham City. Reći da je to igra iz doba dinosaura je glupost samo takva jer bi ta igra i danas trebala biti standard kako jedna SP akcijska igra treba izgledati, od priče, likova, gameplaya, trajnosti i naravno da je bez woke gluposti.

PS imam grafu od 1000 eura i zadnje 3 igre su mi bile Arkham trilogija, znaci 10 do 16 godina stare igre...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2025 16:45 (KTM).
15 godina
Zaporožac kaže...

A, kao da njemačko stanovništvo ne traži povrat novca ili blokadu skidanja nakon kupovine. Mi Hrvati smo dobri i volimo potrošiti. 

Švabo će pet puta naručiti jedno, pa drugo, na kraju će odustati, jer su naučeni štedjeti.

Mislim, tamo se glorificiraju neki naši politički Briselaši , a u suštini ni klinac ne rade.

Ako smo jedno tržište, zakonski im se mora nametnuti da "moraju" prodavati svim državama EU. Možda zakon i postoji, a ovi ga se ne pridržavaju.

Ma rade sve to ali tamo mozes tuziti itd. Koga ces tuzit za 1000€ u HR i koliko se to isplati.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Znači 7% jača od 4070ti Super

Moj PC  
2 0 hvala 2
6 mjeseci

Sjetimo se kakve je krokodilske laži onaj fejker plasirao na pozornici. 

16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Tko se želi namaknuti rtx5070ti za poprilično ispod cijene ima je več sad ispod 1000€ u obliku rtx4070ti super. Nestale su u mindfactory rtxice 4070ti/super.

Ako sada radeon ne zada udarac nek se jebu onda.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2025 17:03 (dery).
Moj PC  
3 0 hvala 2
6 mjeseci
dery kaže...

Tko se želi namaknuti rtx5070ti za poprilično ispod cijene ima je več sad ispod 1000€ u obliku rtx4070ti super. Nestale su u mindfactory rtxice 4070ti/super.

Ja bih rekao da je već kasno za 4070TI Super, kako kazes nema niti jedne u Mindfactoryju a kod nas prva dostupna dođe 1000 evra

Toliko sam ja svoju 4070 TI Super u Future platio prije skoro godinu dana a točno se sjećam da sam tada za doslovno iste novce mogao u Mindfactoryju dobit čak 4080 Super. Onda sam se sjetio kako su jednog kolegu forumaša pokrali dostavljači za grafičku sa Amazona pa se nisam htio zajebavati sa kupnjom iz vana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2025 17:12 (KTM).
17 godina
Toliko nas je zavarao koznati, da su nam sada kartice koje su pred dvije godine bile skupe, sada super kupnja.

Žao mi je ljudi koji sada moraju kupit grafu.

Moj PC  
12 0 hvala 0
4 godine
KTM kaže...
dery kaže...

Ja bih rekao da je već kasno za 4070TI Super, kako kazes nema niti jedne u Mindfactoryju a kod nas prva dostupna dođe 1000 evra

Toliko sam ja svoju 4070 TI Super u Future platio prije skoro godinu dana a točno se sjećam da sam tada za doslovno iste novce mogao u Mindfactoryju dobit čak 4080 Super. Onda sam se sjetio kako su jednog kolegu forumaša pokrali dostavljači za grafičku sa Amazona pa se nisam htio zajebavati sa kupnjom iz vana.

4070ti super je cijena doslovno ucementirana od izlaska uvijek je bila oko 950-1100 kako za koji model, nesto je sad tokom izlaska skocila gore kao i svemu cca 10% no uglavnom stabilna kao zlato

Intel i5 14600Kf@6.0Ghz Asrock Z790 Pro Rs Asus Rtx 4070 Ti Super 16gb @3ghz Thermalright Frozen Prism 360mm GskiLL 4x16GB DDR5 6400 cl30 Trident Z5 Samsung 28" LU28R55 4K
14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Kablovi se tale, a ljudi u redovima stoje i bacaju novac kožnatome.

Ja bi još digao cijenu grafa da sam na njegovom mjestu, samo rokaj.

twice the pride double the fall
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Ovo postaje debilizam cisti, na nasu zalost.

Sumrak razuma.

scion of the storm
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

Debili i u sumraku razuma su samo kupci koji daju tražene iznose, ovi svi lijepo zarađuju 

15 godina
metallic kaže...

Ovo postaje debilizam cisti, na nasu zalost.

Sumrak razuma.

Isti klinac je u Hr zadnjih 34 godine . Sve same ovce za sisanje  . Uskoro ce se i wc papir uzimati na kredit.

Éire
17 godina

Imamo Hrvatsku no ne i grafičku 

9 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Matematika je tu jasna. Nemaju dovoljno kartica da zasite trziste pa mogu opalit cijenu bilo kakvu kad znaju da ce se sve prodat.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KTM kaže...

Sjetimo se kakve je krokodilske laži onaj fejker plasirao na pozornici. 

smrad kožnati

Intel 80286
12 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

jedan od najlošijih, ako ne i najlošija serije nevidije

katastrofa, točno ću ostati na svojoj 3080 do iduće serije, pa makar crkla u 11. mjesecu kad mi istekne garancija

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
KTM kaže...
dery kaže...

kaj je to bilo sa amazona imas link zanima me

13 godina
picajzla0707 kaže...

katastrofa, točno ću ostati na svojoj 3080 do iduće serije, pa makar crkla u 11. mjesecu kad mi istekne garancija

I ja, mislio sam potencijalno uzeti Blackwell Super/Refresh, ali s obzirom koliko je govno generacija, cak i da Refresh bude "dobar" tj 10% bolje neg ovo, opet je to premalo i nedam te pare. A ak mi bas grafa crkne i prisili me na kupnju, neki AMD ce pasti.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Još 8 mj. te ja i RTX 3080 slavimo 5-to godišnjicu.

A ja još namjerno čekao 5000 series, kad ono KU....

everyday i'm shuffling...
Moj PC  
4 0 hvala 0
6 mjeseci
GSP kaže...
KTM kaže...
dery kaže...

A nemam jbga, nemogu sad naći, pokušao sam 

TLRD kolega je za vrijeme one COVID/mining nestašice svega kupio high end grafu preko Amazon.de, neznam sad koji točno model, i netko mu iz paketa izvadio grafu i stavio neke gluposti točne težine kao grafa, pošto se paket par puta važe, kako ga Amazon predaje jednoj dostavi pa ta dostava opet nekoj našoj. Žalio se Amazonu ali zakujac, nije snimao unboxing kad je primio paket i odhebali su ga. Sad tko je ukrao, netko već u Amazonu ili netko od dostavljača mislim da nije ni saznao...

6 mjeseci
picajzla0707 kaže...

Po meni (a ne samo meni ) najlošija nVidijna serija grafičkih kartica ikad je FX serija, ili GeForce 5 serija tamo davne 2003, pogotovo notorna FX5800, ali tada je tata na tržištu bio ATI sa Radenom 9700. Ako koga zanima više

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2025 23:46 (KTM).
12 godina
KTM kaže...
GSP kaže...
KTM kaže...
dery kaže...

A nemam jbga, nemogu sad naći, pokušao sam 

TLRD kolega je za vrijeme one COVID/mining nestašice svega kupio high end grafu preko Amazon.de, neznam sad koji točno model, i netko mu iz paketa izvadio grafu i stavio neke gluposti točne težine kao grafa, pošto se paket par puta važe, kako ga Amazon predaje jednoj dostavi pa ta dostava opet nekoj našoj. Žalio se Amazonu ali zakujac, nije snimao unboxing kad je primio paket i odhebali su ga. Sad tko je ukrao, netko već u Amazonu ili netko od dostavljača mislim da nije ni saznao...

E al nije bio amazon vec one klasicne njemacke, tipa Caseking i tako. Al zajebala je dostavna mislim...

scion of the storm
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Rumor: Radi govnavih performansi kasni masovno štancanje. Pa ih malo friziraju da im bude ljepša frizura.

https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5070-and-rtx-5060-mass-production-faces-delays

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
picajzla0707 kaže...
Santana kaže...

Da

mda, kad na takvim igrama fps na 5090 dropne sa 1500 na 800, to je doista veliki problem

EDIT

opa, sad vidim da je tu i metro last light... govna zelena

to je valjda da uključiš mfg i osjećaš se kao pobjednik 

Prije sa 600 na 20

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
12 godina
dery kaže...

Rumor: Radi govnavih performansi kasni masovno štancanje. Pa ih malo friziraju da im bude ljepša frizura.

https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5070-and-rtx-5060-mass-production-faces-delays

Bolje da ta smeća odgode zauvijek.

Ili neka ih preimenuju u RTX40xx Super AI.

16 godina
Santana kaže...
picajzla0707 kaže...
Santana kaže...

Da

mda, kad na takvim igrama fps na 5090 dropne sa 1500 na 800, to je doista veliki problem

EDIT

opa, sad vidim da je tu i metro last light... govna zelena

to je valjda da uključiš mfg i osjećaš se kao pobjednik 

Prije sa 600 na 20

Tal loše ni konzole ne rade a koštaju deset puta manje...i imaju GTA VI 😂

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice