Nvidia 700 series ili cekati 800 series? zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.491
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Nvidia 700 series ili cekati 800 series?

Postovanje,

Planiram kupiti novu pilu od PC-a s Intelovim procesorom i Nvidia grafickom karticom. Naime procitao sam da izlazi nova serija modela 800series u 2014. godini koja ima 1gb vise i da ce biti dosta bolje i jace nego 700series. Da li netko od vas zna je li ova informacija tocna i da li bi se isplatilo cekati do 4. mjeseca 2014.godine , u 700 series sam gledao 780Ti ili nadolazeci 790 (Ti ako bude). Isto sam gledao Titan ali mi se cini malo pre skup kod nas , a za te pare ne dobim bolju karticu od 780Ti. PC bi se koristio za igranje novijih naslova i uređivanje pokoje slike , videa (photoshop,Cinema 4D,Sony Vegas). Htio bi uzet nesto jace jer ne mislim mijenjat komp sljedecih 5godina ili vise. Imate li kakav savjet dali cekati ili odmah u nabavu? Dali postoje bolje gpu kartice od ovih? Sta bi vi uzeli?

11 Nvidia 780Ti
0 Nvidia 790 (Ti)
3 800series
0 Ostalo
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 17:37 (MasterNerdx).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Nvidia 700 series ili cekati 800 series?
MasterNerdx kaže...

Postovanje,

Planiram kupiti novu pilu od PC-a s Intelovim i7 procesorom i Nvidia grafickom karticom. Naime procitao sam da izlazi nova serija modela 800series u 2014. godini s 1gb rama vise i da ce biti dosta bolje i jace nego 700series. Da li netko od vas zna je li ova informacija tocna i da li bi se isplatilo cekati do 4. mjeseca 2014.godine , u 700 series sam gledao 780Ti ili nadolazeci 790 (Ti ako bude). Isto sam gledao Titan ali mi se cini malo pre skup kod nas , a za te pare ne dobim puno bolju karticu od 780Ti. PC bi se koristio za igranje novijih naslova i uređivanje pokoje slike , videa (photoshop,Cinema 4D,Sony Vegas). Imate li kakav savjet dali cekati ili odmah u nabavu? Dali postoje bolje gpu kartice od ovih? Sta bi vi uzeli?

Da ljudi samo cekaju novo, nebi nikad nista kupili. Ako imas buđet ajde na 780TI ili 780. Ako ti se ceka mozes pricekat 290 nereferentne i stacit ih u crossfire.

11 godina

Cuo sam od ljudi da stavljanje u Crossfire/SLI se ne dobiva bas puno. A idem na Nvidia jer sam cuo da su kvalitetnije do sada sam imao Nvidia i bio sam zadovoljan.

16 godina
odjavljen
Nvidia 700 series ili cekati 800 series?

"Isto sam gledao Titan ali mi se cini malo preskup kod nas, a za te pare ne dobim puno bolju karticu od 780Ti"
Pa ne dobiješ uopće bolju karticu od 780 Ti jer je Ti bolji od Titana. 

Pro patria
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Eto sada znamo da se uopce ne ispalti Titan gledat. I imate li kakvu preporuku u vezi marke koje su se pokazale bolje Gainward , MSI , ASUS , Gigabyte... Do sada sam imao Gainward i pokazala se dobrom. Sta vi kazete?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 17:48 (MasterNerdx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice