Novi GPU do 800 kn

poruka: 54
|
čitano: 5.484
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Novi GPU do 800 kn
melo#15 kaže...
191x7 kaže...

A nitko ne pita autora teme koje napajanje ima...

Ja mislim da bi mu najoptimalnije bilo uzeti radeona HD 4770.

Jako bitno pitanje, GTS250 dosta struje troši skoro duplo više od HD4770. Ako nema brand name napajanje onda ne treba računati na GTS250. Onda uzimaj GTS.

Ne bih rekao da je duplo više, nije vjerojatno ni 15% više. Oba dvije imaju jedan 6 pinski naponski konektor.

16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
melo#15 kaže...
191x7 kaže...

Jako bitno pitanje, GTS250 dosta struje troši skoro duplo više od HD4770. Ako nema brand name napajanje onda ne treba računati na GTS250. Onda uzimaj GTS.

Ne bih rekao da je duplo više, nije vjerojatno ni 15% više. Oba dvije imaju jedan 6 pinski naponski konektor.

Istina imaju i jedna i druga po jedan 6 pinski konektor, ali GTS250 troši više od tih tvojih 15%. Evo pogledaj http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_5750_PCS/28.html

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
igy kaže...
achtung kaže...

imam bluestrom 400 w (zaboravio napisati pod "moj pc") koju sad nakraju preporucate?

preporucujem ti hd 4850, no u slucaju da se radi o referentnom modelu  (dosta su se grijali), a nađeš GTS 250 s boljim hlađenjem  onda preporucujem GTS 250

ako je bluestorm II od 400W onda je ok, ako nije onda bi mogao imati problem... pogledaj pod moje računalo što ja sve imam na bluestorm II 500w

imam bluestrom  400w nije II ..a  kako misli da bi bio problem? sta daje manje struje ili?

15 godina
odjavljen

Bez brige, dovoljno je.

16 godina
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

hmm  več sam nju gledo...jel se grije ? cuo sam da da (procito)

EDIT: sad vidim ovaj test   ne isplati se davat 100 kuna vise samo za 2 fps-a vise  ili 11direct-x

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 20:14 (achtung).
17 godina
191x7 kaže...

Ne postoji najoptimalniije- ili optimalno ili nije, optimalno je najbolji izbor...

16 godina
achtung kaže...
lollik91 kaže...

hmm  več sam nju gledo...jel se grije ? cuo sam da da (procito)

EDIT: sad vidim ovaj test   ne isplati se davat 100 kuna vise samo za 2 fps-a vise  ili 11direct-x

ako mislis na 5750 da se grije onda ili si krivo procito ili neznam ni ja,dajes mi tu link od te grafe a ocito da nisi iso dalje od te stranice,sto se tice potrosnje i zagrijavanja-klik...ta se grafa grije najmanje od svih,jedino je 4770 "bolja",i nije ti SAMO 2 fpsa vise ili dx11,tu ti je i veoma niska ako ne i najniza potrosnja u watima,ta grafa ima i 1 gb ddr5 memoriju,a svi znamo da ako ces htjeti igrat gta4 ili zahtjevnije igre taj 1 gb ce ti jako dobro doci dok gts 250 ima 512 mba.ne kazem da ti to nije dosta ali uvijek je bolje imat rezervu,kolko sam puta procitao na ovom forumu (npr. vezano za gta4) da ljudi zale sto nisu izdvojili malo vise novca,a zbilja se radi o malo novca,za taj 1 gb vrama...tak da ono,tvoji su novci,radi s njima sto oces,ja sam ti dao savjet,sad je na tebi oces poslusat il ne :)

16 godina
neaktivan
Novi GPU do 800 kn

e PUNO ti hvala!! naime imam jedan veliki problem--  kad mie stigo mail o dostupnosti robe iz adm-a ja sam replejao slazem se sa uvjetima dostave i dns pod misom malo  razmisljam i  sinulo mie  da uzmem gts 250 od gainwarda ..'posto sam jucer dobio jos od tate 300 kuna ..i sam mene zanima dali mogu stonirati to sto sam narucio ..dajte plizz odgovorite !!! ( a narucio sam saphire 4670 ) uzel bi gts za duze staze....) dajte molim vas odgovorite ..dali je moguce to stonirati ...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
achtung kaže...

e PUNO ti hvala!! naime imam jedan veliki problem--  kad mie stigo mail o dostupnosti robe iz adm-a ja sam replejao slazem se sa uvjetima dostave i dns pod misom malo  razmisljam i  sinulo mie  da uzmem gts 250 od gainwarda ..'posto sam jucer dobio jos od tate 300 kuna ..i sam mene zanima dali mogu stonirati to sto sam narucio ..dajte plizz odgovorite !!! ( a narucio sam saphire 4670 ) uzel bi gts za duze staze....) dajte molim vas odgovorite ..dali je moguce to stonirati ...?

Ako si uplatio tu ponudu, gotovo je.

Ako nisi platio ništa ne vrijedi, možeš komotno zatražiti novu ponudu.

Kad uplatiš, oni ti šalju. Ništa ti njima ne znači tvoj odgovor "slažem se bla bla...".

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
16 godina
neaktivan

Da ali  ja sam narucio pouzečem!...

16 godina
neaktivan

a to znaci da oni posalju  preko oversis sluzbe  i onda dam pare...   sta jel onda gotovo ili nije?

15 godina
achtung kaže...

a to znaci da oni posalju  preko oversis sluzbe  i onda dam pare...   sta jel onda gotovo ili nije?

mislim da ti nije gotovo, jer oni moraju prije provjeriti dostupnost robe u skladistu... a ako su ti poslali email da imaju robu e tek je onda gotovo... bar mislim tako...

EDIT: vidim tek sad da si se slozio s uvjetima tak da

U proljetnu je noc otisao covjek svirajuci frulu...
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 13:27 (MacTheBig).
16 godina
neaktivan

jaj!!! a da probam ovome objasniti kj mi dopelja doma da sam pogrijesio ?

15 godina
achtung kaže...

jaj!!! a da probam ovome objasniti kj mi dopelja doma da sam pogrijesio ?

nisam siguran, da ćeš uspjeti.. a nije ni hd4670 loša Smijeh

U proljetnu je noc otisao covjek svirajuci frulu...
16 godina
neaktivan
Novi GPU do 800 kn

ma znam al sam se za*** ..jao ..   molim boga da jos nisu poslali grafu jer  sam narucio u  petak navecer,..  ..jaj . uopce nisam razmisljao ...  budem ih ja kontaktiral ujutroo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi GPU do 800 kn

mozda ova ,je da je malo vise para al mislim da se isplati.

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Novi GPU do 800 kn

Ta Sapphireica HD5670 je novija i dobra koliko i skuplja. Samo ipak je GTS250 256-bitna i daje performanse kao nekadašnja best-buy HD4850. A danas i barem god dana će bit uvijek dosta takva kartica. Sad ja računam ja sam imo isto X1950Pro karticu onda sam uzo 8800GT koja je i danas dosta iako sam već nadograđivao par puta. Nisam trebaoBogataš

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Novi GPU do 800 kn

Ma najbolja solucija za te novce je neka od ovih HD4770/HD4850/GTS250. Za te novce ne postoji ništa bolje od ponuđenog!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo stvarno zahvalujem adm-u za razumijevanje! dns je narucena gainward 250 gts 512 mb i HDD WD 500Gb, 5000AAKS, SATA II, Buffer .. Dali mi moze tko reci kako ce mi raditi gta 4 s obzirom da grafa ima samo 512 mb rama? proc je amd athlon ii x4 620 3.4 ghz. reza na kojoj igram 1280*1024 i imam 2 gb rama.... ja se bojim dami nece ni na medium ici
15 godina

Radit će ti sve u najboljem redu,danas sutra si pikni još gigu rama i ti si car,ja imam slabiji proc. i stariju grafu 9800gt 512 mb i vrtim ama baš sve šta se danas od igri nudi i to na 1680x1050 na 22¨inča

dnl
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 18:50 (roki).
16 godina
neaktivan
Novi GPU do 800 kn
aa znas mozda na kojim postavkama bi mi radio gta 4?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

moje mišljenje da možeš ić na najveće postavke pošto imaš 17¨ inčni monitor ak si na to mislio,samo još gigu  rama i to je to!

dnl
16 godina
neaktivan
AHa ...tenks na odgovorima!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice