- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aaaaaaaaa....strava moćno....
Ooo, pa to je ograničeno izdanje.Ako se ne varam tako je bilo i sa 7800GTX Extreme Edition, ali nisam siguran (uglavnom, znam da su bila ta 2 GPU-a na jednoj kartici).
ovo je takav overkill da je to strasno...ali,fkt je super grafa
da. takva grafa se ne vidja svaki dan... Pa ima 4 gige RAMA. Stvarno za prste polizat...
Samo da mi je znati tko će ju kod nas kupovati. Ta mora da će koštati preko 4k. A i na kraju krajeva neznam što će nam tako jaka gaming grafa kad je danas dosta i HD4870 koja se nadje za 800-900 kuna i to u nas u HR!!!
da. takva grafa se ne vidja svaki dan... Pa ima 4 gige RAMA. Stvarno za prste polizat...
Samo da mi je znati tko će ju kod nas kupovati. Ta mora da će koštati preko 4k. A i na kraju krajeva neznam što će nam tako jaka gaming grafa kad je danas dosta i HD4870 koja se nadje za 800-900 kuna i to u nas u HR!!!
ne da ce doc preko 4k nego ce doc preko 6,a i usudjujem se rec da cak i vise kn,pise na revjuu da bi dosla do 1500 $....o.O
Grafička košta 1200 eura (prodajna cijena u americi je 1700$) i proizvedena je u samo 1000 primjeraka. Tako da je sigurno neće nitko kod nas kupiti
Grafička košta 1200 eura (prodajna cijena u americi je 1700$) i proizvedena je u samo 1000 primjeraka. Tako da je sigurno neće nitko kod nas kupiti
Onda nece niti izlaziti izvan Americkog trzista... 1000 komada je nista!
Tih 1000 komada je (doslovno) sve - zna se da ovdje nije bitna zarada. Bitno je da su gotovo sve web stranice naveli Asusa kao proizvođača najbrže i najbolje grafičke koja dolazi u ekskluzivnoj seriji. Besplatna reklama koja njega predstavlja kao najboljeg i najjačeg proizvođača grafičkih kartica u očima mnogih korisnika.
Ako si htio kupiti tu karticu trebao si napraviti preorder :)
Ako si htio kupiti tu karticu trebao si napraviti preorder :)
I opet, ako si u Americi...
http://www.bug.hr/vijesti/asus-mars-295-limited-edition/96941.aspx
objavljeno 30.05.2009. g. Stara vijest
Ja se ispricavam, ali sam odmah naveo u prvom postu da ste vec mozda vidjeli... ali po meni taj TechpowerUp se bas ne moze mjerit s guru3d...
Slažem se sa ovim, ma nebi ni reka da će doć puno dalje od ruku ASUS-ovaca to će oni skoro sve podijeliti međusobom