Nova bomba (Asus Mars review)

poruka: 14
|
čitano: 1.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nova bomba

Mozda ste vidjeli, mozda niste - samo KLIK. 2x gtx 285 (all in one) = ASUS MARS

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nova bomba

aaaaaaaaa....strava moćno....Viče

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nova bomba

Ooo, pa to je ograničeno izdanje.Ako se ne varam tako je bilo i sa 7800GTX Extreme Edition, ali nisam siguran (uglavnom, znam da su bila ta 2 GPU-a na jednoj kartici).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nova bomba

ovo je takav overkill da je to strasno...ali,fkt je super grafa

17 godina
protjeran

da. takva grafa se ne vidja svaki dan...Cool Pa ima 4 gige RAMA. Stvarno za prste polizat...Smijeh Samo da mi je znati tko će ju kod nas kupovati. Ta mora da će koštati preko 4k. A i na kraju krajeva neznam što će nam tako jaka gaming grafa kad je danas dosta i HD4870 koja se nadje za 800-900 kuna i to u nas u HR!!!

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
16 godina
stoncin3 kaže...

da. takva grafa se ne vidja svaki dan...Cool Pa ima 4 gige RAMA. Stvarno za prste polizat...Smijeh Samo da mi je znati tko će ju kod nas kupovati. Ta mora da će koštati preko 4k. A i na kraju krajeva neznam što će nam tako jaka gaming grafa kad je danas dosta i HD4870 koja se nadje za 800-900 kuna i to u nas u HR!!!

ne da ce doc preko 4k nego ce doc preko 6,a i usudjujem se rec da cak i vise kn,pise na revjuu da bi dosla do 1500 $....o.O

17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Grafička košta 1200 eura (prodajna cijena u americi je 1700$) i proizvedena je u samo 1000 primjeraka. Tako da je sigurno neće nitko kod nas kupiti

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 19:02 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Grafička košta 1200 eura (prodajna cijena u americi je 1700$) i proizvedena je u samo 1000 primjeraka. Tako da je sigurno neće nitko kod nas kupiti

Onda nece niti izlaziti izvan Americkog trzista... 1000 komada je nista!

17 godina
neaktivan
Luka kaže...
Paolo2612 kaže...

Tih 1000 komada je (doslovno) sve - zna se da ovdje nije bitna zarada. Bitno je da su gotovo sve web stranice naveli Asusa kao proizvođača najbrže i najbolje grafičke koja dolazi u ekskluzivnoj seriji. Besplatna reklama koja njega predstavlja kao najboljeg i najjačeg proizvođača grafičkih kartica u očima mnogih korisnika.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
Nova bomba

Ako si htio kupiti tu karticu trebao si napraviti preorder :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maXonja kaže...

Ako si htio kupiti tu karticu trebao si napraviti preorder :)

I opet, ako si u Americi...

17 godina
Nova bomba
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
Nova bomba

Ja se ispricavam, ali sam odmah naveo u prvom postu da ste vec mozda vidjeli... ali po meni taj TechpowerUp se bas ne moze mjerit s guru3d...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
Paolo2612 kaže...

Slažem se sa ovim, ma nebi ni reka da će doć puno dalje od ruku ASUS-ovaca to će oni skoro sve podijeliti međusobom

IRebic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice