Največa oduševljenja i razočaranja.

poruka: 6
|
čitano: 1.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

U ovoj temi možete napisati koja od grafa koje ste imali vas je najviče IPRESIONIRALA,a koja RAZOČARALA.

Grafa koja me je najviše impresionirala je 7600 GSO ta grafa je imala najviše radnog staža u mom kompu,a u svoje doba je bila i više nego odlična.

A titulu najgore grafe koju sam imao odnjela je HD2900XT.Da mogu vratit vrijeme nikad je nebi uzeo.Gutala je struju ko luda,a o grijanju neču ni govorit.
Što se preformansa tiče bile su na nivou neke 8800GT koja je bila PUNO jeftinija.

MICROMAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Največa oduševljenja i razočaranja.
microman kaže...

U ovoj temi možete napisati koja od grafa koje ste imali vas je najviče IPRESIONIRALA,a koja RAZOČARALA.

Grafa koja me je najviše impresionirala je 7600 GSO ta grafa je imala najviše radnog staža u mom kompu,a u svoje doba je bila i više nego odlična.

A titulu najgore grafe koju sam imao odnjela je HD2900XT.Da mogu vratit vrijeme nikad je nebi uzeo.Gutala je struju ko luda,a o grijanju neču ni govorit.
Što se preformansa tiče bile su na nivou neke 8800GT koja je bila PUNO jeftinija.

imao sam prije Powercolor Radeon X1650Pro AGP 8X i grafa je bila zakon u ono doba...Oduševila me HD 4850 koja za malo novaca daje izvrsne performanse...Best Buy!!!!!
16 godina

najveće razočaranje je definitivno Voodoo 5.

16 godina
neaktivan

najvece razocaranje bila mi je 7600gt - ova koju sada imam je najbolja - gtx 280

intel q9550 nvidia gtx 280 gigabyte x48-ds5 4gb OCZ reaper 1066mhz corsair 750w hdd wd 640GB thermlake kandalf samsung t220 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

Najveće iznenađenje:Radeon 9550.I danas igram COD 4 na njoj.

Najveće razočarenje:Intelov Pentium 4.Jednostavno grozan.Kupio ja to sav sretan,imam 3 GHZ u kucistu.Idem raditi,nula bodova,poslje sam kupio Sempron od 2 GHz i bio je brzi.Odonda,vise nikad Intel.

*AMD Athlon 64 X2 3800+ *Micron 3071 MB 667MHZ DDRII *BFG GeForce 7500 LE *Seagate Barracuda 250GB *Sound Blaster X-Fi *ASUS A8M2N-LA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mene je također razočarala nVidia 7600GT, koju još uvijek imam u kompu. Kao, GT bi trebalo označavati neku klasniju grafu. Prije godinu i pol, tada novije igre, nije mogla pokretati na max., a sad da ni ne pričam... Sretan sam ako mi igre rade na 1024x768 na low, naravno bez AA...

A iznenađenje... Pa, Samsung 203B monitor. Vanjski izgled je onak, običan, ali radi već cca. 2 godine bez ikakvih naznaka problema, slika kristalno čista, boje žive i prekrasne...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice