Najbolji proizvođač AMD kartica?

poruka: 78
|
čitano: 11.187
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam HD6950 Windforce 3x. Nikad hladniju i tisu karticu nisam imao. Plus sam je overclockao. Ne znam o kakvoj buci vi pricate...

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moj glas ide Gigabyte !

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Sveznali Kihoty, kao da je ikad imao ista od Gigabyte-a osim UD7.Price bez pokrica me ne interesiraju Kihote.

clock2much

1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Najbolji proizvođač AMD kartica?

Imao sam toliko toga od gigabytea da mi je žao što sam imao.

Zapravo mi je sve njihovo na raspolaganju, samo za sebe osobno uzimam bolju robu.

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Imao sam toliko toga od gigabytea da mi je žao što sam imao.

Zapravo mi je sve njihovo na raspolaganju, samo za sebe osobno uzimam bolju robu.

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino.

Uocio sam odavno da ti Gigabyte nije drag i da nisi objektivan po pitanju toga, zato sada i prodajes pricu gdje prvo stavljas linkove nove SOC 7970 a pricamo o OC 7970 sa 3 venta, a tu momci tvrde da je 3X Windforce tih, momci koji imaju kartice sa njim :) Meni dosta, neznam ni zasto sam se uvukao u ovu raspravu kada se odavno zna kakve su to kartice.

clock2much
15 godina
protjeran

Tko je rekao da nije tih?

Tih je, ali glasniji od stock kartice u određenim uvjetima.

Dali to znači da bolje hladi? Da, bolje hladi od stocka, ali je u nekim uvjetima - glasniji.

Dali je tih? I je i nije. Tih je naspram XFX coolera.

Traktor je naspram IceQ kartica.

Sve je to kako si korisnik postavi.

Zato i kažem, presiromašan sam da kupujem jeftino, Naučio sam to i prije.

Kupiš glasnu karticu za 100kn manje, ali onda kupuješ custom hlađenje za 200kn više.

17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Zato i kažem, presiromašan sam da kupujem jeftino, Naučio sam to i prije.

Kupiš glasnu karticu za 100kn manje, ali onda kupuješ custom hlađenje za 200kn više.

Ovo je točno, ali Gigabyte Windforce kartice su tihe i odlično hlade, tako da nema potrebe za zamjenama.

Uostalom, čim lupaš linkove sa stranih reviewova u svoju obranu jasno je koliko si windforce-ica imao i čuo.

15 godina
protjeran

Dvije, ali od njih su mi svakako bolja riješenja od Sapphirea, bar kod nas.

XFX dobro hladi, ali je preglasan.

Sapphire pak radi cool stuff:

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&psn&lid=1

U idleu se oba ventilatora isključe, što je meni osobno super.

Narafno tu je i MSI sa TF serijom odnosno mojem favoritom - Cyclone serije kartica,

mada ih više nema puno, meni su odlične i tihe. Rade na konstantnom broju okretaja i ne čuju se previše.

13 godina

Ma opče nije ni bitno koja je firma nego cooler.

Ja sam ovaj puta uzeo VTX 3D HD 6870 v2 , prvo sam bio malo skeptik prema VTX3D al kartica je skroz ok i hlađenje je ok i ljepo mi izgleda.

0 0 hvala 0
14 godina
A odakle ti to da su glasnije od stocka ? Ti stvarno pričaš gluposti, ili si imao neke falične modele.
15 godina
neaktivan

Sapphire-totalni autsajder,.gigabyte isto tak--govorim iz iskustva- kolko mi krepanih grafa prošlo kroz ruke... 

vtx-nisam naišel ni na jednu krepanu-hlađenja su im dobra samo malo bučna-palit isto tak..msi-najviše mi se sviđa zbog najdulje garancije od sviju navedenih...

Bahrija
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobra tema .. sto se tice HD7900 serije mislim da asus ima najlosije kartice, korisnici se po raznim forumima zale da je asus zakljucao napon na HD7970 DCII top karticama (ukucajte u google "ASUS HD 7970DCII voltage locked" vidicete sta se sve pise i pljuej po asusu), ljudi platili karticu skupo ocekuju najbolje medjutim napon varira, kartice su nestabilne cak i pri def. naponu ljudi imaju problema, referentna kartica ima mogucnost promjene napona ovakav model kao sto je HD7970DCII top nema ustvari zakljucan je napon od strane asusa.

Ocito da su svjesni greske najavili su novu reviziju, koliko znam vec je izasla revizija za HD7950 DCII, ako neko nesto zna nek napise,ja sam gotovo odlucio da uzmem ovaj asus, ali kad sam ovo procitao def. sam odustao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bahrija kaže...

Sapphire-totalni autsajder,.gigabyte isto tak--govorim iz iskustva- kolko mi krepanih grafa prošlo kroz ruke... 

vtx-nisam naišel ni na jednu krepanu-hlađenja su im dobra samo malo bučna-palit isto tak..msi-najviše mi se sviđa zbog najdulje garancije od sviju navedenih...

Kako mislis autsajder?

Sta fali gigi?

Kvar se moze desiti svakoj karti i svakom proizvođacu, tako se ne sudi.

Znam momka koji je kupio Asus Mars II (1500USD) i pokvarena mu karta dosla.

17 godina
Don Kihoty kaže...

Nikad tišu karticu od ove XFX DD 7970 nisam imao ako pričamo o vrhu ponude. Prethodna MSI Lightning je bila pa subjektivno više nego duplo bučnija pod opterećenjem.

14 godina
neaktivan
Sil kaže...
Don Kihoty kaže...

Nikad tišu karticu od ove XFX DD 7970 nisam imao ako pričamo o vrhu ponude. Prethodna MSI Lightning je bila pa subjektivno više nego duplo bučnija pod opterećenjem.

Poprilicno cudno(nije da ti ne vjerujem), ali vecina usera s kojim sam ja pricao, kazu da je poprilicno glasna.

14 godina

Recenzija kažu da je tiha, zaista zanimljivo :)

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Recenzija kažu da je tiha, zaista zanimljivo :)

Moja ispravka, karta je generalno vruca od referentog dizajna, znao sam da je u necemu gora od referentog dizajna. VRM-ovi joj gore, netko je termalnom kamerom uhvatio, preko 100C.

Onda ne znam sta pojedini useri pricaju, sto se buke tice. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 23:03 (Leopard_st).
17 godina
Leopard_st kaže...
Sil kaže...
Don Kihoty kaže...

Poprilicno cudno(nije da ti ne vjerujem), ali vecina usera s kojim sam ja pricao, kazu da je poprilicno glasna.

I ja sam se ugodno iznenadio kad sam je ugradio u računalo. Očekivao sam da će biti bučnija s obzirom na reputaciju koja prati XFX. I jedno pojašnjenje da ne bi bilo zabune. Sve do 1.100 MHz, kartica je tiha i hlađenje odrađuje solidno posao. Iznad toga postaje bučnija jer ventilatori počinju raditi na bržim okretajima. Naravno, pričam o situaciji kad je kartica pod opterećenjem.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice