Mooolim pomoć za drivere

poruka: 11
|
čitano: 2.359
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mooolim pomoć za drivere

Imam fujitsu siemens pa1510 - integrirana grafička kartica 1050,  windows 7, i kada instaliram drivere za grafičku (9-8_legacy_vista32-64_dd_ccc) stalno mi javlja prilikom gledanja filmova grešku sa slike i resetira se slika.. Stvarno neznam šta više da uradim, pokušao sam reinstalirati drivere, kad ih uninstaliram winows 7 pronađe automatski drivere i instalira ih ali i dalje imam isti problem..ako ima neka dobra duša da mi pomogne bio bih jako zahvala..

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Mooolim pomoć za drivere
Legolas kaže...

Imam fujitsu siemens pa1510 - integrirana grafička kartica 1050,  windows 7, i kada instaliram drivere za grafičku (9-8_legacy_vista32-64_dd_ccc) stalno mi javlja prilikom gledanja filmova grešku sa slike i resetira se slika.. Stvarno neznam šta više da uradim, pokušao sam reinstalirati drivere, kad ih uninstaliram winows 7 pronađe automatski drivere i instalira ih ali i dalje imam isti problem..ako ima neka dobra duša da mi pomogne bio bih jako zahvala..

Hvala

uf i ja sam tu poruku znao dobivat(na desktop računalu),da su driveri stali reagirat i da su se oporavili,ali ustvari nisu jer mi je računalo bilo usporeno;meni se to dešavalo kad izađem iz igre

tebi je možda preslaba grafička za win 7,a i ostalo je možda preslabo jer je to već stariji laptop zar ne? probavaj sa raznim driverima ako ih uopće ima

16 godina
neaktivan
M4X kaže...
Legolas kaže...

Hvala

uf i ja sam tu poruku znao dobivat(na desktop računalu),da su driveri stali reagirat i da su se oporavili,ali ustvari nisu jer mi je računalo bilo usporeno;meni se to dešavalo kad izađem iz igre

tebi je možda preslaba grafička za win 7,a i ostalo je možda preslabo jer je to već stariji laptop zar ne? probavaj sa raznim driverima ako ih uopće ima

...ili s Vistinim driverima,možda će radit.I nemoguće da je komp preslab pa da slika zahebava,bilo bi i drugih stvariNeodlučan

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan

Probao sam stvarno sa dosta drivera (izmjenjao sam 4, 5).. Sada da mi je znati koji su pravi, reinstalirao bih i windowse ponovno pa stavio ispravne..

17 godina
Mooolim pomoć za drivere

Ma skini drivere preko windows update-a !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skinio sam i opet isto.. Izbrisao sve prijašnje drivere i skinio winows update, sli opet isto.. Kad bih znao da će reinstalacija windowsa pomoć uradio bih to..ali čisto sumljam..jer sam sad pokušao sve izbrisat i ponovno instalirat opet isto..:(

17 godina
Legolas kaže...

Skinio sam i opet isto.. Izbrisao sve prijašnje drivere i skinio winows update, sli opet isto.. Kad bih znao da će reinstalacija windowsa pomoć uradio bih to..ali čisto sumljam..jer sam sad pokušao sve izbrisat i ponovno instalirat opet isto..:(

Pokusaj s system restore

17 godina
Mooolim pomoć za drivere

Ovako:

1. Driveri:

Legacy od ATI (to je za grafe starije od HD serije)

2. Alat:

Mobility Modder

3. Instaliraš Mobility Modder.

4. Pokreneš driver tako da se raspakira u recimo c:\Ati i započme instalaciju (koja će ili neće proči, svejedno).

5. Kad završiš s 4. pokreneš mobility modder.

6. U Mobility modderu pronađeš putanju drivera (recimo c:\Ati\10.2\...) i pokreneš moddiranje.

7. Kad završi 6, pokreneš instalaciju drivera iz C:\Ati\...

Nakon instalacije restartaš komp i to je to.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Lega dobar savjet, uradio sam sve kak si reko ali mi se i dalje resetira kad gledam divx filmove..neznam stvarno više šta..dosadio sam i sam sebi :P

16 godina
neaktivan
Mooolim pomoć za drivere

Evo da javim samo da sam sredio sada sve sa driverima pomoću savjeta od kolege 191x7, ponovno sam instalirao windowse, i uz pomoć ovog Mobility Moddera instalirao drivere za grafičku..jedino sam nakon toga imao problema sa paljenjem Aero-a u windowsima, ali uz pomoć ovoga sam aktivirao sada i Aero:

http://www.mydigitallife.info/2009/01/13/how-to-turn-on-and-enable-aero-in-windows-7-enable-aero-peek/

Pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ili ipak nisam riješio problem... Nakon što sam upalio Aero theme sa gore navedenim počeo mi se opet javljat problem sa resetiranjem slike prilikom gledanja divx filmova.. Da li tko zna u čemu bi mogla bit stvar? (da mi prije nisu windows7 radili sa Aero themom bez problema, pomislio bih da mi je grafička slaba)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice