Molim preporuku grafičke

poruka: 14
|
čitano: 1.662
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Molim preporuku grafičke

E ovako...nadograđujem neki komp i upitna mi je samo grafička...

Komp je za jednog dječaka od 11 godina koji ne pati za detaljima (želi igrat ove novije naslove) tako da ne treba neka high-end kartica pa mi eto treba pomoć (ne pratim baš ove slabije kartice).

Igrat će se na 17" monitoru...

Hvala...

Bit će!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim preporuku grafičke

ATI HD4670 512 DDR3 - Oko 500 kn Gigabytica, Sapphirovih ima više. Npr. ova,ova i ova

Na 17'' monitoru dosta može s ovom grafom

Music is my life :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 18:55 (makaweli).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
RE: Molim preporuku grafičke
unique83 kaže...

E ovako...nadograđujem neki komp i upitna mi je samo grafička...

Komp je za jednog dječaka od 11 godina koji ne pati za detaljima (želi igrat ove novije naslove) tako da ne treba neka high-end kartica pa mi eto treba pomoć (ne pratim baš ove slabije kartice).

Igrat će se na 17" monitoru...

Hvala...

Ako ima PCI Express,onda, Powercolor Radeon HD4830 ,ako ima AGP,Sapphire Radeon HD 3850 .
16 godina
neaktivan
Molim preporuku grafičke

a do koliko para????????

i koja je konfa.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivan_1995 kaže...

a do koliko para????????

i koja je konfa.....

Bit će proc Athlon 6000+ ili nešto u tom rangu, neka matična vjerovatno 770 čipset i 4 gige rama...
Ništa pretjerano, čisto da može igrat novije naslove...
Bit će!
16 godina
neaktivan

Sve ti ovisi koliko namjeravas potrositi, ova gore preporucena (4670) nije losa, ali ja bih ipak malo vise dao i uzeo ATI-jevu hd4850 ili od Nvidie GTS 250. Obadvije su oko 1000kn, a pokretati ce i duze vrijeme novije naslove.

Evo linkovi:

ATI

NVIDIA

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 23:20 (Independent).
17 godina
Molim preporuku grafičke

U vemilu je još akcija XFX HD 4830 za 700kn nema bolje kartice!!Namigiva

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

U vemilu je još akcija XFX HD 4830 za 700kn nema bolje kartice!!Namigiva

Za tu cijenu definitivno nema.
Gigabyte X48 DS4,Intel Core Q6600(3,6Ghz-OC),Patriot viper 2x4Gb(1066Mhz-OC),XFX HD4870xxx+HD4850,WD VelociRaptor 150Gb(SISTEMSKI)+640Gb Samsung spinpoint F1,Coolermaster CM690.
16 godina
neaktivan
Molim preporuku grafičke

imam komp. star oko 4 god. sa konfiguracijom: celeron 2.4GHz, 1 Gb RAM, i grafičku RADEON 9200. sad bi kupio novu grafičku a nema smisla pitati prodavača za preporuku jer će mi prodati nepotrebno najskuplju. npr. htio bi igrati virtual tennis 3..i čini se da su procesor i RAM dostatni ali ne mogu zbog grafičke.. Evo što piše pod zahtjevima za tu igricu: Accelerated video card with Shader 2 support. Nvidia GeForce 6 series or ATI Radeon 9800 are the recommended minimum hardware.

Molim preporuku da ne kupim neku koja je prejaka za moj komp. tj.nepotrebno skupa..

tnx.

0 0 hvala 0
17 godina
dodana kaže...

imam komp. star oko 4 god. sa konfiguracijom: celeron 2.4GHz, 1 Gb RAM, i grafičku RADEON 9200. sad bi kupio novu grafičku a nema smisla pitati prodavača za preporuku jer će mi prodati nepotrebno najskuplju. npr. htio bi igrati virtual tennis 3..i čini se da su procesor i RAM dostatni ali ne mogu zbog grafičke.. Evo što piše pod zahtjevima za tu igricu: Accelerated video card with Shader 2 support. Nvidia GeForce 6 series or ATI Radeon 9800 are the recommended minimum hardware.

Molim preporuku da ne kupim neku koja je prejaka za moj komp. tj.nepotrebno skupa..

tnx.

je li ta tvoja PCI ili AGP, ako je AGP onda ovu Sapphire Radeon HD 3850 . a ako je PCI trabat ce ti nova matična
C'est la vie
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
dodana kaže...

tnx.

je li ta tvoja PCI ili AGP, ako je AGP onda ovu Sapphire Radeon HD 3850 . a ako je PCI trabat ce ti nova matična
 Nema smisla uzimat takvu grafu kad ovaj proc neće moći iskoristiti 50% njene snage. Preporuka isto ATI HD2600 Pro ili X1650
Music is my life :)
17 godina
Molim preporuku grafičke

uhhh ako bi malac se htio igrati onda češ morati prodati ovu cijelu konfiguraciju i za neke pare oko 2500kn sastaviti novije računalo....ovo se ne isplati nadograđivati.....novije igre uglavnom jako teško idu bez dual core procesora, i minimalne grafike tipa 2600pro/XT odnosno 8600GT od Nv!!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da, čini se da nemam AGP već stari sistem. ako bi išao na promjenu matične i procesora te grafičke (ostalo se vjerojatno može iskoristiti)  što bi preporučili za cca 2500Kn?

16 godina
dodana kaže...

da, čini se da nemam AGP već stari sistem. ako bi išao na promjenu matične i procesora te grafičke (ostalo se vjerojatno može iskoristiti)  što bi preporučili za cca 2500Kn?

RAM se vjerojatno ne bi mogao iskoristiti jer je vrlo vjerojatno DDR... A kakvo ti je napajanje?

Ugl, neka preporuka ugrubo:
Proc: Phenom x3 720 -1120kn
Matična: MA770-DS3 - 500kn
Grafa: Gigabyte HD4670 - 570kn
RAM: 2×2GB Kingmax - 350kn

Ukupno: 2572kn (Vemil)

Još sam reci napajanje kakvo imaš, al za HD4670 ne treba neko prejako... 
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice