Moj savjet ti je da doneseš to nekome tko zna s računalima.
Nazalost, u ekipi jedini sam koji zna najvise, i nemam kome odvesti, mogu jedino sam probat napravit uz tutoriale na internetu, i ovako po forumima sto pitam ljude koji se vise razumiju u to od mene, molim te, odgovori mi na moj post iznad vezano za kabel (link u opisu)
U tome slučaju ubuduće se detaljno raspitaj tu na forumu i nemoj na svoju ruku isprobavati stvari za koje nisi siguran. Isplativije je sačekati sat-dva da netko odgovori na forumu nego spržiti komponente pa kupovati nove, zar ne?
Kao što su ti kolege iznad napisale, na napajanju imaš taj kabel sa 6+2 konektorom, znači to dvoje spoji na onaj 8-pin ulaz na grafi i to je to. Najgore što se može dogoditi je da se računalo ugasi pod opterećenjem.
Probao sam spojit moj 6+2 u 8 pinski konektor na grafickoj, no medjutim ne mogu, utori nisu jednaki, dok ovaj kabel koji sam dobio skupa s grafickom udje u nju bez problema
majstore 6+2 pinski od napajanja mora ici direktno u grafu koja je 8 pinksa.
Upravo ta 6+2 sluze da mozes bez problema korisiti za grafu koja trazi samo 6 pinski i dodati 2 pina za grafu koja koristi 8 pinski.
Pogledaj kako su ova 2 pinska okrenuo i poslozio uz ovih 6 pina, imas bas utor gdje moras stavit i pravilno okrenut poziciju -NEMOJ SILIT nista.
Ako ne znas, nosi na servis.
edit: adapter koji si dobio uz grafu sluzi da ga koristis ako na napajanju nemas 8 pinski, pa se iz dva 6 pinska pretvara u 8 pinski - njega makni sa strane jer ti ne treba.
Samo pravilno postavi svoj 6+2 pinski i ustekaj direktno u grafu..