- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Bacanje novca.
Ako hoćeš uzmi HD6990 nereferentnu ili HD7870@CrossFire.
Jedna Gigabyte HD7970 OC je cisto dovoljna !

Ako mozes, nebi bilo lose pricekati novog dvoglavog Radeona i njegovu cijenu(mislio sam napisati da uzme GTX690, ali onda sam vidio cijenu :O)
Isplati li se uzeti GTX 680 od 2GB ili 4GB budući da je razlika u cijeni više od 1500 kn...?
Ja za graficku ne bih davao vise od 1500kn,promijeno sam ih 5-6 u ovih 7 godina,Asus,Nvidia(trenutno),Ati radeon,sapphire...Priznajem,nisam se bas brinuo oko toga i cistio bih ga 2-put godisnje,ne bih uopce mijenjao paste....Mislim da bi mogle dugo trajat ako ih redovito cistis...A sto se tice tog 2 ili 4gb,naravno,vise je bolje pa preporucam ovu od 4...i btw sta mislis igrat s njom?
Ja za graficku ne bih davao vise od 1500kn,promijeno sam ih 5-6 u ovih 7 godina,Asus,Nvidia(trenutno),Ati radeon,sapphire...Priznajem,nisam se bas brinuo oko toga i cistio bih ga 2-put godisnje,ne bih uopce mijenjao paste....Mislim da bi mogle dugo trajat ako ih redovito cistis...A sto se tice tog 2 ili 4gb,naravno,vise je bolje pa preporucam ovu od 4...i btw sta mislis igrat s njom?
Thanks.
A evo koristit ću je za rendanje uglavnom, no što se tiče igara vidjet ćemo... Vrlo vjerojatno Witcher 2, RAGE, Skyrim, Max Payne 3, Battlefield 3 i slično..
S obzirom na to da kada sam nabavio 5970 imao sam oko stotinu igara (o legalnosti nećemo :D), nisam previše uzbuđen oko toga...
To su prezahtjevne igre(pogotovo za moj PC) za 5500 se moze nac dobrih novih a i polovnih grafickih.Pretpostavljam da nezelis polovnu jer mislis da ce bit stara,ovakva-onakva...

Ja bih rađe isao na HD7970 , nekak mi se vise sviđa !
3 | HD7970 |
---|---|
16 | GTX680 |
Radeonka mnogo više proftira Overclockom, a stock2stock su jednake.
Ako ćeš video obradu raditi trebat će ti CUDA koju nVidia ima.
Radeonka mnogo više proftira Overclockom, a stock2stock su jednake.
Ako ćeš video obradu raditi trebat će ti CUDA koju nVidia ima.
GTX 680 je brža 5-10% na stock brzinama od HD 7970.
Kako koja igra.
GTX680 razvali dupe HD7970 u BF3, dok je u Metro 2033 skroz druga priča.
Cekaj HD 7970 6GB ili Phantom GTX 680 4GB.
Nemas ni jedan post u temi za vas hardver, barem ne u zadnjih 6 mj.
A od prije si poznat da se ne razumijes u hardver, tipa brkanje "graficka i ram moraju oboje bit DDR2".