Kakvu graficku kupiti !!!!!!

poruka: 16
|
čitano: 4.926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

da vas pitam ja imam u racunaru 1 GB rama DDR obicni i sad hocu da promijenim graficku moram li uzeti DDR ili mogu uzeti graficku DDR2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema veze RAM grafe s RAM-om računala. Jedino na što moraš paziti je utor - AGP ili PCI-e. Koja je konfiguracija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma kod mene je AGP ulaz i znaci mogu kupiti DDR2 graficku?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moraš pazit da ti grafička kartica bude AGP a ne na memoriju. Može ona biti DDR DDR2 DDR3.., nije bitno važno da je AGP.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kakvu graficku kupiti !!!!!!
Moke14 kaže...

ma kod mene je AGP ulaz i znaci mogu kupiti DDR2 graficku?

Možeš. Koja je konfiguracija, te kolko love misliš uložiti?
17 godina
neaktivan

I meni isto treba neka AGP grafička da mogu igrati COD4.

Trenutno imam ATi 9200 Atlantis, 265MB.

Konfiguracija:

Intel Pentium 4 HT 2.6GHz

ABIT AI7, s. 478, i865PE, BUS 800 MHz, S-ATA, 5.1 zvuk, DDR 400, ATX 2

2x512 MB DDR, PC-3200 @ 400MHz, KINGMAX

SAPPHIRE ATI Radeon 9200 Atlantis, 400MHz, 256 MB, TV-out, DVI

Chieftec 400W napajanje

22" Samsung 225BW LCD, DVI, 5ms

Baš sam gledao u Vemilu, imaju neke jeftine AGP kartice od 300-tinjak kuna, pa bi bilo dobro da kupim nešto jeftinije,

jer ću svejedno sljedeće godine kupovati novi procesor, ram, matičnu i grafičku sa PCI-E sučeljem.

(Trenutno ne mogu pokrenuti COD4, jer mi izbacuje neku grešku u vezi grafike, dakle slaba grafička kartica)!

Hvala na prijedlozima..

Cvarcy.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
File kaže...

Konfiguracija:

Intel Pentium 4 HT 2.6GHz

ABIT AI7, s. 478, i865PE, BUS 800 MHz, S-ATA, 5.1 zvuk, DDR 400, ATX 2

2x512 MB DDR, PC-3200 @ 400MHz, KINGMAX

SAPPHIRE ATI Radeon 9200 Atlantis, 400MHz, 256 MB, TV-out, DVI

Chieftec 400W napajanje

22" Samsung 225BW LCD, DVI, 5ms

Baš sam gledao u Vemilu, imaju neke jeftine AGP kartice od 300-tinjak kuna, pa bi bilo dobro da kupim nešto jeftinije,

jer ću svejedno sljedeće godine kupovati novi procesor, ram, matičnu i grafičku sa PCI-E sučeljem.

(Trenutno ne mogu pokrenuti COD4, jer mi izbacuje neku grešku u vezi grafike, dakle slaba grafička kartica)!

Hvala na prijedlozima..

Za tvoju konfu bi bilo dobro uzet X1650.
17 godina
neaktivan

Oke, a kako to da je ova od 512MB jeftinija od 256MB, u Vemilu?

Znači, mogu igrati COD4 bez problema?

Cvarcy.com
17 godina
neaktivan
File kaže...

Oke, a kako to da je ova od 512MB jeftinija od 256MB, u Vemilu?

Znači, mogu igrati COD4 bez problema?

Zašto je jeftinija, neznam, ali u svakom slučaju dobro za tebe.

Moći ćeš, no neznam uz kakve detalje, jer postoji mogućnost da će te kočiti procesor i eventualno RAM.
17 godina
neaktivan

evo kupi ovu

Sapphire Radeon HD 3650 AGP, 512MB DDR3, TVout, DVI   636,29kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brezonja kaže...

evo kupi ovu

Sapphire Radeon HD 3650 AGP, 512MB DDR3, TVout, DVI   636,29kn

Oke, eto hvala na odgovorima.

Ja ću još razmisliti pa ću kupiti nešto.

Ova ATi HD 3650 je jeftinija u PCI-E izvedbi, ali što ćeš.
To mi je malo preskupo s obzirom da ću sljedeće godine uzimati nove komponente s PCI-E sučeljem.

Ako bi ova X1650Pro išla teže s mojom pločom i procesorom te RAM-om, ne znam kako bi onda ova HD 3650 išla.

Za to bi trebalo i jače napajanje imati.
Cvarcy.com
17 godina
protjeran

Nemoj uzimati ni u kome slučaju nešto skupo. Uzimaš karticu sa AGP ulazom. AGP je stari ulaz. Ionako je većina grafičkih kartica sada PCI-E. Razmisli, pa na novu konfiguraciju. Možda, ili? Ja sam prije nove konfiguracije imao ATI Radeon x1950 Pro-zakon kartica, AGP 256MB, ali sam je nakon samo dva mjeseca dao za ni manje ni više 350 KN stoga što sam prelazio na bolju konfiguraciju, a ta ima PCI-E. Nisam mogao dobiti više novaca za nju! Nova je stajala 1100 KN. Cijena pada brzo takvim karticama. Vjeruj mi, razmisli prije! U najmanju ruku daješ novac za prošlost. Investiraj u budućnost!

Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte EX38-DS4 DDR2 4GB, 2x2048 Samsung 320Gb SATA II 16Mb Colors-IT L8029-C43 Chieftec Turbo series 850W ATI Radeon Sapphire HD4870 Creative Labs X-Fi Xtr Music
17 godina
neaktivan

Svaka kuna ulozena u tvoj komp je kao i u stari auto. Ako mozes prodaj PC i dodaj love za noviji da imas DDR 2 RAM i PCI-E utor sa nekim jednojezgrenim proc. za pocetak pa ces poslije nadograditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pogledaj ispod: koliko novca biš dao za stari AGP ulaz i koliko za jednu od najboljih kartica danas na tržištu. Otprilike isto, a kažem ti ovo jer su u pitanju dvije od najboljih kartica iz pojedinih serija danas ako tako gledamo. Radi se o ATI Radeon x1950Pro 256MB sa AGP port ili XFX Geforce 8800GT na 512MB (PCI-E). Odluči sam!

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130048

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130256

Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte EX38-DS4 DDR2 4GB, 2x2048 Samsung 320Gb SATA II 16Mb Colors-IT L8029-C43 Chieftec Turbo series 850W ATI Radeon Sapphire HD4870 Creative Labs X-Fi Xtr Music
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
File kaže...

Za tvoju konfu bi bilo dobro uzet X1650.
 Mislim da ce ti x1650pro biti dovolja..netreba ti nista jace jer nemas dovoljno jak proc za ostale jace graficke..
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Nemoj uzimati ni u kome slučaju nešto skupo. Uzimaš karticu sa AGP ulazom. AGP je stari ulaz. Ionako je većina grafičkih kartica sada PCI-E. Razmisli, pa na novu konfiguraciju. Možda, ili? Ja sam prije nove konfiguracije imao ATI Radeon x1950 Pro-zakon kartica, AGP 256MB, ali sam je nakon samo dva mjeseca dao za ni manje ni više 350 KN stoga što sam prelazio na bolju konfiguraciju, a ta ima PCI-E. Nisam mogao dobiti više novaca za nju! Nova je stajala 1100 KN. Cijena pada brzo takvim karticama. Vjeruj mi, razmisli prije! U najmanju ruku daješ novac za prošlost. Investiraj u budućnost!

Hvala na informaciji i prijedlogu.

Razmišljam o novim komponentama: matična, procesor, ram i grafička sa PCI-E sučeljem.
Jako mi se sviđa tvoja konfiguracija.

Probat ću nabaviti možda rabljenu neku za prvu ruku...
Cvarcy.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice