slažem se juice
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@sok
Mislim da nije u redu da pises ovako o ovoj temi jer prije ove teme vecina uopce nije imala pojma da postoji nesto sto se zove bootlneck jedne komponente od strane druge komponente.

Govoriš dobro kolega promatrač, slažem se bit ove teme je bila upoznat ljude sa pojmom bootlneck i kako ga prepoznati i to je to,ali je s vremenom promjenila smjer i svoju prvobitnu svrhu,mislim da je zato kolega sok rekao da tema više nije dobra.
Strefio vas bootlneck.
Govoriš dobro kolega promatrač, slažem se bit ove teme je bila upoznat ljude sa pojmom bootlneck i kako ga prepoznati i to je to,ali je s vremenom promjenila smjer i svoju prvobitnu svrhu,mislim da je zato kolega sok rekao da tema više nije dobra.
Ovdje na cijelom Forumu gotvo niti jedna tema neispunjava prvobitni smjer koji je bio zamišljen za bilo koju od tih tema, jbg mi ljudi smo zvjeri i uvijek želimo izvodit nešto, kad se nepiše o ničemu onda forum izumire, kad se piše o striktno temi onda je dosando, kad se ide u off topic onda je tema nepotrebna... naravno malo sam metaforičan - ali u principu cesto bude tako...

Ti imaš malo bujnu maštu i totalno si više smiješan s tim postovima o tvojm pocesorima i grafičkama što si kao imao, sebe lažeš a znanje ti je nula, ajde prestani se više sramotit, ovdje djeca od 15god imaju razumnije zaključke od tebe.
Eto Stjepanj, sad pričaš kako drugi ne koriste fullhd monitore i to među ostalim uzrokuje BN, a ti si do nedavno imao 1366x768 i preko 5 stranica se svađao sa 5 različitih ljudi (uključujući mene) kako to nema veze sa bottleneckom, a gle sad, opet sam sebi kontriraš.
Učini sebi i ostalima uslugu i samo čitaj na forumima, a tipkovnicu isključi.

Tebi je mozak bottleneck. Očito ti nije bio dovoljan crveni karton.

Adio!
Znam da je offtopic al jednostavno moram napisat, šta je ovaj forum postao, predobro je, kad mi je dosadno dođem se tu smijat, a da ne pričam da pri odgovoru na neko pitanje prvo pogledam tko piše, iako ima i izuzetaka ako to nije neki "stari" forumaš čije ime ili profilnu prepoznajem, većinom ni ne čitam odgovor jer mi je otprilike jasno što će pisat!?
Dalje, ovi nadobudni "novi" forumaši mi idu tolko na nerve da sam presto dolazit na forum, u ovo temi odgovori su ima tip: "haha, ti nemaš proc od zilijun kuna, haha, proc ti je boca-vrat ili haha, imaš 150 FPS-a a da imaš ovaj moj procesor imo bi duplo, ali ga nemaš, haha", i onda još kad ima pokušaš nešto suvislo objasnit, tip napravi copy-paste svog prijašnjeg post-a i napiše "rid it end wip, ja sam upravu, ti se nula, it jor šorts, ja sam bog znanja i upravu sam, i bog sam znanja, (i ono NHF znaju napisat, bar mislim da je to), lagano forum gubi smisao!?
A koje ti argumente imaš,mislim da si pri vrhu liste s pobranim TD,ne kužim kako ne znaš kad treba stat,crveni ti nije bio dovoljan,jadan ti, svi se urotili protiv tebe,baš me zanima zašto!
Budi mudar i dostojan i ne odgovori na ovaj post ako možeš!!
šutnja zlata vrijedi!!

Koji si ti smarač, pa kako ti se da više?!

Treba postaviti automatski ban nakon određenog broja TD-ova, ili barem kartoni sa trajanjem ovisno o broju TD-ova. To bi se riješilo Stjepanja u vrlo kratkom roku, ili bi mu začepilo tu gubicu na dosta dugo vremena.
Stvarno dižeš živac čovječe, dokle više? Jesi glup ili ćorav? Pogledaj šta ti ljudi govore, pogledaj TD-ove, shvati više poruku. S tobom ne vrijedi pristojno, makar i dobijem karton zbog ovoga, nije mi žao.
Ima li ovdje admina da ''smiri'' ovu bahatu trolčinu. Dobivam proljev već od njega

Koga onda smatraš znalcem ovdje? Kladim se da ti je baš on dao pokoji TD
Koji si ti smarač, pa kako ti se da više?!
Pa kad nema privatni život.
Treba postaviti automatski ban nakon određenog broja TD-ova, ili barem kartoni sa trajanjem ovisno o broju TD-ova. To bi se riješilo Stjepanja u vrlo kratkom roku, ili bi mu začepilo tu gubicu na dosta dugo vremena.
Stvarno dižeš živac čovječe, dokle više? Jesi glup ili ćorav? Pogledaj šta ti ljudi govore, pogledaj TD-ove, shvati više poruku. S tobom ne vrijedi pristojno, makar i dobijem karton zbog ovoga, nije mi žao.
Evo izgleda nisi dobio karton, htio bih naglasit da je nekad Stjepanj bio "normalan" forumas, sjecam se kad je imao HD6850 tad se sa njime moglo i izmjenit koju suvislu poruku, sigurno mu nije drago sto svi ovako reagiraju ali stvarno StipySoldier šta se sa tobom dogodilo, nekad si sudjelovao konstruktivno a sada samo izazivas neke polemike, nije ni to lose ako imas cinjenice, ali ti samo pricas o svojim komponentama i svom znanju i o tuđem neznanju, pokazi znanje, nemoj pricati o njemu i pusti druge da budu neznalice ako tako mislis, vrati se na staro - malo se povuci iz svega i rezimiraj -

Jeli bottleneck athlon ii x2 270 i hd 7770 oc
Naravno da je. Za HD 7770 trebaš 4 jezgre barem.
Naravno da je. Za HD 7770 trebaš 4 jezgre barem.
a sto sad,.. moj frend uzeo sad to dvoje iz future, sto sad... kako da vrati procesor
Nek sjedne sam u sobu i pita se zašto u 2013. kupuje 2-jezgreni procesor.
Sumnjam da ga može vratiti, nek se pokuša pozvati na onaj rok od 7 dana da se vrati proizvod, iako to ne funkcionira uvijek 100%, vrijedi pokušati.
Ako ne uspije nek ga stavi na prodaju i uzme 4 jezgre.
Zavisi za koje igre, u nekima ce biti BN u nekima nece, svakako bi mu dobro došao Oc procesora bar na 3.8Ghz
Jel mogu sa amd e2 1800 i hd 7340 vrtiti euro truck simulator na srednje na 1366x768
jel se intergrirane grafe mogu cloknuti
Jel mogu sa amd e2 1800 i hd 7340 vrtiti euro truck simulator na srednje na 1366x768
jel se intergrirane grafe mogu cloknuti
ak mislis na ets2 mislim da je nemoguce jer se i poprilicno mocne konfe muce s tom igrom (nazalost i nije bas optimizirana) i k tome to je jos dual core procesor...ak mislis na jedinicu mislim da bu radila bez beda..
a sto se tice klokanja "integrusa" naravno da se moze ali ne svi modeli za tvoju neznam ali dobit u perfomansama je skoro "nemjerljiva"...