Pozdrav ljudi. imam jedan neobican problem, stavio sam nove winse i ne mogu instalirat ATI driver (13.1) jer ga windowsi instaliraju prije mene. Kako to onemoguciti da windowsi ne instaliraju tam neki svoj driver pa da mogu instalirat catalyste. Naime kod instalacije atijevih drivera po CUSTOM instalation mi samo izbaci driver za HDMI, open CL i tamo jos nesto, al nigdje nema opcije da oznacim i driver ( jer su ga winsi instalirali prije mene). Vec sam pokusao desetak puta s uninstal i rebot i svaki put mi pise da je windows instalirao VGA driver. Pliz help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Control panel- Devices and printers--desni klik na computer- device installation settings- No
A kako je s Express instalation?
Zašto Custom??
Zašto Custom??
ni to ne ide ... probat cu s ovim gore napisanim ...
ne funkcionira. opet ga instalira :@
Zašto Custom??
nece ni na express ... instalira nesto al ne ono stop treba
sta i sad da prekopavam svih 130 stranica te teme jel? ja imam zivot inace, ako mozes pomoc pomozi ako ne, ne odmazi
Diseblaj mrežu, pa sa Driver fusion-om očisti sve Ati drivere.Mrezu omogući tek nakon instalacija drivera.
Diseblaj mrežu, pa sa Driver fusion-om očisti sve Ati drivere.Mrezu omogući tek nakon instalacija drivera.
ne funkcionira, opet ga instalira ... taj driver se nalazi na C disku, pod windows > system 32 > drivers > vgapnp.sys .. i ne mogu ga nikako obrisat ... mozda ako ga obrisem vise se nece moci instalirat pa cu moci stavit ispravne drivere ...
Probaj obrisati Unlocker-om.

pokusao sam i to. kaze mi da je to najnoviji driver i najadekvatniji i uopce nece ni pretrazit net a nece ni na BROWSE diska ... btw s unlockerom obrisem, deinstaliram driver i svejedno kod rebootanja kompa mi je driver opet instaliran ... valjda ga ima u memoriji negdje pa ga samo vrati, a nakon toga ga vrati i u sys 32 ....
pokusao sam i to. kaze mi da je to najnoviji driver i najadekvatniji i uopce nece ni pretrazit net a nece ni na BROWSE diska ... btw s unlockerom obrisem, deinstaliram driver i svejedno kod rebootanja kompa mi je driver opet instaliran ... valjda ga ima u memoriji negdje pa ga samo vrati, a nakon toga ga vrati i u sys 32 ....
A dok ti je taj driver instaliran jesi probao naci sve njegove datoteke?
Mozda da ih nades, i onda deinstaliraj drivere, obrisi sve datoteke od njega rucno i onda idi u safe mode i provjeri dali su datoteke jos tamo ili si ih uspio maknuti.
Ako ih nema onda u noramal mode i instaliraj drivere.
I mozda da ponovno skines zadnje drivere a sve ostale obrisi, meni se desilo da sam morao 6 puta instalirati CCC 13.1 dok nisam uspio.
evo uspio sam nesto. nasao sam stari cd s driverima i instalirao mi je catalyste 8.6, ali me sad zeza s instalacijom novih drivera ... pa zato toliko problema oko toga. to dosad nisam jos vidio :(
Pozdrav ljudi. imam jedan neobican problem, stavio sam nove winse i ne mogu instalirat ATI driver (13.1) jer ga windowsi instaliraju prije mene. Kako to onemoguciti da windowsi ne instaliraju tam neki svoj driver pa da mogu instalirat catalyste. Naime kod instalacije atijevih drivera po CUSTOM instalation mi samo izbaci driver za HDMI, open CL i tamo jos nesto, al nigdje nema opcije da oznacim i driver ( jer su ga winsi instalirali prije mene). Vec sam pokusao desetak puta s uninstal i rebot i svaki put mi pise da je windows instalirao VGA driver. Pliz help
Koliko sam skužio tebe zapravo muči nemogućnost instaliranja catalysta....
Sve što trebaš je instalirati microsoft framework 4 i onda instalirati catalyst po želji.....
Driveri koje ti je windows instalirao ti neće praviti probleme jer će novi jednostavno prepisati stare i sve će raditi normalno i bez greške.
Svaka cast, i meni je framework bio falio, skroz sam zaboravio na to, ja sam stavio 4.5 verziju.
sta i sad da prekopavam svih 130 stranica te teme jel? ja imam zivot inace, ako mozes pomoc pomozi ako ne, ne odmazi
Ne, nego pitaj tamo jer je to tema za drivere i smiri hormone
nakon instalacije,postaviti generičke VGA drivere,poslije restarta,napraviti povr njih ATI drivere..
Ne, nego pitaj tamo jer je to tema za drivere i smiri hormone
okeeeejjj ... ma zivcan sam jer sam pomislio da je kartica otisla u vjecna lovista ... nista osobno ... shvatio sam u cemu je problem ... khmm khmmm, ovako ... izgleda da sam cijelo fuc*king vrijeme pokusavao instalirat drivere koji nisu namjenjeni za 5XXX vec samo do 4XXX ... okej a sad me ubijte, isprike svima i hvala na trudu :)