Još jedan 'biser' Nvidije

poruka: 12
|
čitano: 1.538
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Naprosto ne mogu vjerovat što se događa sa zelenima zadnjih mjeseci, a ovo samo potvrđuje da im se klima pod nogama Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LOL

Tuzan dan Mršti se, valjda se izcupaju iz gluposti, jer nisam bas odusevljen sa ATI, ali ako ovako nastave sta drugo da se radi nego prelazi na ATI.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

meni 196.75 ne da gledati video, zamrzava sliku

Treba li operirati i vaše računalo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni sva sreca, pa mi se nije dao skidati novi driver. A uglavnom ih ne skidam cesto, jer gledam na to ovako: ako mi radi stari driver kako treba, cemu onda skidati novi. Obicno sacekam da izadje par verzija, pa tek onda. Ili kada planiram reinstalirati OS, pa da onda imam zadnje. Sreca pa sam ostao na starim, inace ne znam sta bih sada da mi je riknula graficka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja ne mrdam od 195.62 od kako sam cuo sta su sve ukinuli sa 196.xx verzijama... sva sreca, da mi je rikla grafa na koju nemam garanciju, jer eto onaj debil Darko Tubić iz Hardveraja (da mu se sve u gaćama sasušilo i istrunulo) nije u stanju rec makar odakle su komponente uvezene, pa eto sam tek danas uspio rijesiti reklamaciju na maticnu za koju me zavlacio za nos 4 mjeseca i onda me naprosto poceo ignorirat, uspio sam ovaj tjedan direktno preko tvornice doci do Microline-a (gdje je ljubazni gospodin po serijskom broju vidio da je uvezena preko njih i bez ikakvog problema u 5 minuta sredio reklamaciju) i cini se da slijedeci tjedan dobivam novu GA-X58-UD5 (samo usput ne treba mi, ide na prodaju ako ima zainteresiranih na pm)

da se drzim teme... dakle da mi je rikla moja gtx-ica sa ovim novim driverima, vrlo vjerojatno bi ispalo da je uvezena preko hg-srota i pitanje kako bi doso do nove i sto bih dobio kao zamjensku, ako ne bi u startu izmislili razlog da nemam prava na reklamaciju

i sad sta rec nego nvidia svaka cast... ono sto vam je jos jedino preostalo ste uspjeli ubit sa katastrofalnim driverima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stvarno su puni bisera u zadnje vrime. Triba Huangu otic prilipit trisku da se malo sabere. Driveri su vjerojatno zadnja stvar na kojoj im se nije moglo prigovorit. Sad su i to rjesili.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Još jedan 'biser' Nvidije
Mad_Badger kaže...

Stvarno su puni bisera u zadnje vrime. Triba Huangu otic prilipit trisku da se malo sabere. Driveri su vjerojatno zadnja stvar na kojoj im se nije moglo prigovorit. Sad su i to rjesili.

Driveri? Nisu ih nikad znali napisati. jedino izbacivati vitalne stvari iz njih...

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...
Mad_Badger kaže...

Driveri? Nisu ih nikad znali napisati. jedino izbacivati vitalne stvari iz njih...

Ne znan, nisan doktor. Ali ono sta znan je da sa nvidijom nikad nisan ima problema, a ATI me opetovano razocara sa svojim driverima. A da ne govorimo da na svakom stroju sa ATI karticom u uredu, Photoshop CS4 se vuce ko krepana macka. Cak i na almighty 5850.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
16 godina
protjeran

nevidim razlog otvaranja ovakve teme.. tema vec postoji DELETE!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dokly kaže...

Možda zato što ona tema još nije postojala dok je ova otvorena? Namigiva

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
15 godina
protjeran

gotovo je s nvidiom ATi ju podera odavno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dokly kaže...

Da, samo što onda izbriši onu drugu temu jer sam ja ovu otvorio par sati prije Namigiva

Lijep pozdrav ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice