Isplativost prelazka na drugi gpu.

poruka: 6
|
čitano: 990
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako trentuno imam dvije 6970 u cf-u . Do nedavno sam igro na 5760 x 1080, al sam zaznao da slika bude " s ekrana na ekran" morao sam radit bezel compensation, sto je sada izaslo 6000x 1080 (vau, da znam {#}).

Pretpostavljam da ste vidjeli moju temu o eyefinityu , te opcenito problem 6970 u cf i skaliranju pri tim rezolucijama, opca katastrofa. Nije dobar osjecaj kad skesiras tolko kesha pa ne "radi" kako bi trebalo.

SADA glavno pitanje. Planiram si ostavit arctic acellero xtreme , jer uvijek ga mogu na drugu grafu stavit, s drugim setom pasivceka. 
Moje glediste je prodati 6970 obje i otici na dvije 580. Sada, za oko su mi zapele gtx 680 i 7970, naravno cijena jest paprena, te nemam za dvije da se na trepavice postavim.

Koje su opce prednosti recimo 680 nad 7970 ili obrnuto? Vec sam zagrijan za dve 580, al 680 poprilicno primamljivo izgleda :)

Oprostite ako sam opce promasio bit teme al eto. Cheers {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A bili imao novca za dvije HD 7950?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Isplativost prelazka na drugi gpu.
Leopard_st kaže...

negdje sredinom 5 mjeseca, a i naravno ako prodam svoje. al neznam

17 godina

Cijena HD 7950 i 7970 je u SAD-u snižena, uskoro će pojeftiniti i kod nas.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Isplativost prelazka na drugi gpu.
mislavgray kaže...
Leopard_st kaže...

negdje sredinom 5 mjeseca, a i naravno ako prodam svoje. al neznam

Ne znam bili ti opste savjetovao CFX HD 7900 i Eyefinity, ja sam u HD 7900 klubu na OCN-u i ljudi tamo pricaju horror price kad kombinuju dvoje navedeno.

Mozda ako vec hoces 3 monitora da ides na GTX 680, ili eventualno GTX 670 Ti SLI.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 19:20 (Leopard_st).
13 godina
neaktivan

Trnutno na moj hd7970 imam 4 monitora, 3 su u eyefinity (6048x1080 bezzel comp rezolucija) i jedan manji 1680x1050 sa strane. 

Sve radi perfektno do sada. 

I zahtjevnije igre idu sasvim solidno, ukljucujuci , battle field 3 i mass effect 3. 

E sad ako bas ne ganjas sve na ULTRA i maximalni AA i sve ostalo popaljeno a da ide 200fps onda je single 7970 idealno rjesenje.

Svi problemi vezani za eyefinity su vise veani za same igre i podrsku za eyefinity.

A ako igra sama nije optimizovana i za widescreen gaming iste ces probleme imati is a nvidiom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice