Isplativost 8800 ultra

poruka: 5
|
čitano: 1.358
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Isplativost 8800 ultra

U mogučnosti sam nabavit 8800 ultra sam 1000kn sa garancijom i bundleom i sad...da li je to isplativo ili ne? uspoređivao sam je sa 4850 i ultra je jača,više se grije(ali to nije problem sredit) ali ima bolji vent koji puše van( to mi je bitno)..a većina 4850 ima single slot hladnjak koji je žalbože a zalman na njoj mi se odgovara je toplina samo kruži unutar kučišta...i svakim danom igram sve manje i ako je uzmem nemislim je dugo mjenjat

da čujem vaše mišljenje..

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2008 9:21 (seth).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Isplativost 8800 ultra

Ako je to zbilja ultra naravno da se isplati.

Ja tu nebi puno razmišljo.

Samo provjeri dobro.

Vidim ponekad po shopovima da je u nekim konfama navodno 8800 ultra unutra kad ono neka 8800 gt ultra.

Dakle neka 8800 gt koja je navodno clockana pa eto naziva ultra ka GT.

Dakle dobro se raspitaj.

Ak je prava kupuj.

E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Isplativost 8800 ultra

tip mi je ovaj link poslao,a rekao je da i mogu doć pogledat, a to hoću...tako da nemogu za*eba

http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=8478

17 godina
moderator

Koliko vidim, zelis neke osobine koje samo ultra moze dati, tako da ti to olaksava biranje (hladjenje koje izbacuje zrak iz kucista).

A ima i vise video memorije, sto je dobro ako ne mislis duze vrijeme mijenjati karticu.

Ide Crvenkapica šumom i sretne nepismenog vuka. Pita je vuk: Crvenkapice, šta to nosiš baci? I Crvenkapica baci košaricu.
17 godina
DrNasty kaže...

Koliko vidim, zelis neke osobine koje samo ultra moze dati, tako da ti to olaksava biranje (hladjenje koje izbacuje zrak iz kucista).

A ima i vise video memorije, sto je dobro ako ne mislis duze vrijeme mijenjati karticu.

nije ona ništa posebo,pa po nekim stvarima mi jako odgovara(puno memorije=velik monitor,hlađenje..)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice