Hladnjak za gtx680 sa "stacked" power konektorima?

poruka: 5
|
čitano: 786
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam referentnu asusovu gtx680. Interensira me koji sve nereferentni hladnjaci mogu ici na nju? S obzirom da ima stacked 6 pinske konektore... Rado bi kupio accelero extreme ali on nece odgovarati :/ 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Hladnjak za gtx680 sa "stacked" power konektor
athlon64 kaže...

Imam referentnu asusovu gtx680. Interensira me koji sve nereferentni hladnjaci mogu ici na nju? S obzirom da ima stacked 6 pinske konektore... Rado bi kupio accelero extreme ali on nece odgovarati :/ 

osim hybrida I (neznam na pamet dali i on stane ali predpostavljam da stane jer je napajanje na samom kraju pcb-a a on ne pokriva cijelu karticu) ali to ti je prevelika investicija ak mene pitas{#}! LP

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
Stjepanj kaže...
athlon64 kaže...

osim hybrida I (neznam na pamet dali i on stane ali predpostavljam da stane jer je napajanje na samom kraju pcb-a a on ne pokriva cijelu karticu) ali to ti je prevelika investicija ak mene pitas{#}! LP

stvarno nema smisla trosit toliko para xd

Edit: koliko ona sad vrijedu bez gare, jedno 1900?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 16:56 (athlon64).
15 godina

hmm, kartica mi je super al mi ne odgovara stock cooler :/ mogu je prodat pa nabavit nereferentnu za nesto vece pare ili razmislit o hladnjaku. Vidim da accelero mono odgovara ali ruzan mi je >.< imao sam accelero extreme 2 puta i bio je savrsen...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
athlon64 kaže...

hmm, kartica mi je super al mi ne odgovara stock cooler :/ mogu je prodat pa nabavit nereferentnu za nesto vece pare ili razmislit o hladnjaku. Vidim da accelero mono odgovara ali ruzan mi je >.< imao sam accelero extreme 2 puta i bio je savrsen...

vidi ovo slucajno naletio maloprije{#} samo si stavi prijevod:) ali ovo je stvarno ruzno no evo tko kaze da ACx3 ne stane{#}

http://extreme.pcgameshardware.de/grafikkarten/232759-howto-wie-bekomme-ich-einen-accelero-xtreme-iii-auf-eine-gtx-680-im-referenzdesign.html

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice