HD4870 512mb cooler?

poruka: 8
|
čitano: 1.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
HD4870- Koji cooler?

Pošto mi vec negdje godinu dana cooler na HD4870 ne radi kak spada (otišli ležajevi na ventilatoru pa grebe po onom kučištu, temp u idleu 50°C) bilo bi krajnje vrijeme da kupim novi vent...
Trazio sam po forumu, ali sve teme su najmanje godinu i pol stare, cooler bi uzimao preko e-baya, budžet mi je 67$..
Guglao sam i naišao sam na ova 2:
1. Gelid Icy Vision Rev 2

2. Zalman Z Machine GV1000 

Uzeti jedan od ta 2 ili ima neki treci, bolji?
Hvala unaprijed na pomoći :)
edit: Dosta mi je bitno da je cooler tih i mislim overclockat...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 0:37 (Athalansy).

0 0 hvala 0
14 godina
HD4870 512mb cooler?

po meni je ovaj prvi mogo bolji izbor zbog dual fana

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HD4870- Koji cooler?

Pogledaj Artic-Cooling odlični su, za model 4870 prestao se proizvoditi ali pokušaj Googlati,  SAVJET: svakako prije kupovine skini, isprtintaj nacrt i provjeri dimenzije radi mogućeg odstupanja izvedbe kartice u odnosu na referentni dizajn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 2:12 (Hardwhelper!!!).
13 godina
neaktivan
HD4870 512mb cooler?

Samo malo, budget je 67 dolara što je 390kn. Pa zašto ne bi radije uložio u novu karticu? Već imaš pola za 7770.

Ne znam kakav PC imaš ali eto, prijedlog... Inače, definitivno hladnjak sa dva venta.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HD4870 512mb cooler?

Znaci, prvi je bolji? Neke preporuke drugih coolera osim tih nema?
Artic Cooling sam gledao ali svi su mi preko budgeta..

@rapture686 konfa mi je Q6600 stock, HD4870, Asus P5Q Pro, Corsair 550W...
Gledam na ebayu je ta grafulja oko 160$, znaci fali mi jos 100ak, sto i nije toliki problem ali pitam se koliko mi je to zapravo isplativo, koliko bi dobio u performansama?

0 0 hvala 0
15 godina
HD4870 512mb cooler?

Od hladnjaka imas Accelero Xtreme Plus II po super cijeni od 279 KN i pase na tvoju grafu !

S druge strane , prodaj tu staru HD4870 i dodaj nesto para koje namjeravas dati za hladnjak i kupi  npr. novu HD7750 GDDR5 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HD4870 512mb cooler?

Za taj iznos možeš i kod nas nabaviti hladnjak, iako ti je pametnije kupiti novu grafičku (prodaja trenutne + novac koji je namjenjen za hladnjak)!

Ili, ako ti je i ova taman kupi Accelero L2 Plus i imaš i tišinu i niske temperature!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HD4870 512mb cooler?

Tesko da bi uspio prodati sadasnju graficku jerbo mi je cooler skroz ukurtzu, bar 90dB zvuke proizvodi, i apsolutno je nesnosljivo + uzmimo u obzir to da kad mi se poceo javljat taj problem iso sam ga sredit i sredio sam ga, al mi je ostalo 8 ili tako nesto sarafa viska, ne bi bilo moralno prodat to nekome..
I definitivno uzimam Accelero Xtreme Plus, za tu cijenu je {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice