HD4850 artifakti i problemi...garancija iz linksa

poruka: 12
|
čitano: 2.514
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

poz

već sam pričao o problemima o kompu...i ustanovio da ipak grafa počela crkavati...

e sad...kupljena je u linksu prije 5 mjeseci...

grafa dok si u desktopu i pokojoj igri radi...al u nekim drugim igrama ne radi, npr. u mass effectu su konstantni artefakti (crne kutijice), u moh:a, crysis, i drugim igrama se smrzava svakih par minuta...(morma restartat komp)...

ak odnesem njima...oni će reć da je ispravna, jer odk je uštekaš ona radi...neće je htjet zamijenit jer tu i tamo zeza...

e da...i kad se neki dan rušila iz kompa je pištalo..i ti bipovi ukazuju na probleme sa VGA..

ima ko sličnih iskustava sa ovom grafom, ili iskustava sa linksom i reklamacijom?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oni moraju testirati grafu, jer testiranje nije upaliti PC sa grafom unutra ( doduse ko vecine je to ). Moras mi drmnuti sakom o stol i reci u cemu je problem jer ce te vucarati tako mjesecima. U pravo se natezem sa HG spotom sa gtx 280 i njihovim supportom. Uzas. Karticu nosi i kazi kakve simptome daje i neka je testiraju, ili neka ti daju odmah novu.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ak ce davat drugu dobit cu ovu 4850 il nvidiu ekvivalentnu po snazi jelda?

ma nek se fućkaju

prvom prilikom cu kupit novu grafu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: HD4850 artifakti i problemi...garancija iz lin

ako ti se pojavljuju artefakti ili se smrzava u 3d marku, a probaj i sa ati tool pokrenut traženje artefakata i ako ih ima definitivno je neispravna i to ti moraju priznat.

traži ili istu karticu ili drugu iste vrijednosti.

''how yes no''
17 godina
protjeran

a imam vistu

kažu da ati tool ne radi na visti

ima li nekakva alternativa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

poz

već sam pričao o problemima o kompu...i ustanovio da ipak grafa počela crkavati...

e sad...kupljena je u linksu prije 5 mjeseci...

grafa dok si u desktopu i pokojoj igri radi...al u nekim drugim igrama ne radi, npr. u mass effectu su konstantni artefakti (crne kutijice), u moh:a, crysis, i drugim igrama se smrzava svakih par minuta...(morma restartat komp)...

ak odnesem njima...oni će reć da je ispravna, jer odk je uštekaš ona radi...neće je htjet zamijenit jer tu i tamo zeza...

e da...i kad se neki dan rušila iz kompa je pištalo..i ti bipovi ukazuju na probleme sa VGA..

ima ko sličnih iskustava sa ovom grafom, ili iskustava sa linksom i reklamacijom?

Vjerojatno ti je problem u memoriji na grafi. Ako je neispravan neki dio memorije onda se problemi ne bi manifestirali dok je malo zauzeće (desktop i slično), ali kada je upaljena neka igra koja ždere memoriju onda nastaju problemi. pokušaj te igre pokrenuti na najnižoj rezi i najslabijim detaljima da vidiš da li tada ima artefakata.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
protjeran

probao sam, ima

jel zna itko kakav program za traženje artefakata?

guglam i nemogu nikaj nać da je kompatibilno s vistom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako si kupio u linksu ovi ti sve priznaju za garanciju meni su zamjenili rame koje sam nakon 1g stao na njih i pukli oni meni zamjenili

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

evo problem

The video card you selected for overclocking in ATITool does not seem to be used by Windows.

Visual testing has been disabled.

To fix this, go to Display Properties, Settings and enable the monitor output for the card.

od ati tray toola

kak da to rijesim

0.27 b2 verzija

imam vistu ultimate...

probao sma i reinstall

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

jos jedna stvar

probao sam ustekat monitor u drugi ulaz na grafi

i nema slike...jel to tka normalno (moram nekaj napravit da b ibilo slike) il to fakat greska na kartici

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

jos jedna stvar

probao sam ustekat monitor u drugi ulaz na grafi

i nema slike...jel to tka normalno (moram nekaj napravit da b ibilo slike) il to fakat greska na kartici

Kao što je netko več napisao.Najvijerovatnije ti VRAM radi probleme.Moja preporuka:Odi u LINKS i traži zamijenu.

Ja sam koji jesam.
16 godina
neaktivan

Ja isto imam HD 4850... Imam je oko pola godine.

I, evo, kad sam danas uključil komp, javaljaju se artifakti.

Karticu sam clockao na 700/1075 MHz, ali sam je natrag vratio na defaultne postavke.

Znači, artifakti se javljaju na defaultnom clocku. Inače, kad je bila clockana u ati tool-u sam

je ostavio 1 sat na skeniranju za artifakte. Sve je bilo stabilno, a sad ovo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice