HD4670 se jednostavno neda clockat,zasto?

poruka: 111
|
čitano: 12.803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: HD4670 se jednostavno neda clockat,zasto?
rider15 kaže...

Jel tako da si ovoj Gainwardici nedavno nanosio novu termalnu pastu ,tebi nebi bilo problem staviti ni dvije HD5870 u CF s obzirom da imaš napajanje od 850 W Namigiva

Aha i sada je fino hladna, a što se tiće napajanja mogu komotno dvije 5970-ke staviti te ih još bolesno naclockati Namigiva

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Naime.Stara grafa x1650 gt koja je crkla jer joj je vent opal vise nije radila,to jest sam je crkla i sad mene zanima dali maticna moze pistati ovako ko na videu radi grafe ili radi neiskuskog ocanja proca..Tada nisam znao OCat proc i na ne BE procu sam isao dizati mulitiplier a bas u to vrijeme mi nije bilo venta na grafi.I maticna je sam pocela pistat i to je to bilo.Odtada sam kupil novu maticnu a neki kazu da je pistalo radi grafe koja je crkla.

Dali je onda maticna crkla ili nije?

Htio bih ju prodatiSmijeh

Ovako pišti moja ploča kada povadim napajanja iz grafičkih Osmijeh

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

A što si kupovao 850 W napajanje  kad ti je bilo dovoljno i ono što si prije imao od 550 W Cool

RIDER
16 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Naime.Stara grafa x1650 gt koja je crkla jer joj je vent opal vise nije radila,to jest sam je crkla i sad mene zanima dali maticna moze pistati ovako ko na videu radi grafe ili radi neiskuskog ocanja proca..Tada nisam znao OCat proc i na ne BE procu sam isao dizati mulitiplier a bas u to vrijeme mi nije bilo venta na grafi.I maticna je sam pocela pistat i to je to bilo.Odtada sam kupil novu maticnu a neki kazu da je pistalo radi grafe koja je crkla.

Dali je onda maticna crkla ili nije?

Htio bih ju prodatiSmijeh

Ovako pišti moja ploča kada povadim napajanja iz grafičkih Osmijeh

Sta onda mislis da radi? Smijeh

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
rider15 kaže...

A što si kupovao 850 W napajanje  kad ti je bilo dovoljno i ono što si prije imao od 550 W Cool

Zato jer sam sastavio jedan komp kojemu je falilo samo napajanje, pa sam mislio sebi uzeti neko jako napajanje, a tamo staviti VX-a 550W. Sada sam s napajanjem miran minimalno 7 godina (jer mu je tolika garancija, a i ima snage za sve)

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Ček.. To je AGP matična

16 godina
neaktivan

Fake  samu ukuljuči mbo bez te grafe i tako ćeš saznati jel stvarno do mbo ili je do te grafe .

RIDER
16 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Ček.. To je AGP matična

M52l-s3 gigabye nije agp

rider15 kaže...

Fake  samu ukuljuči mbo bez te grafe i tako ćeš saznati jel stvarno do mbo ili je do te grafe .

Ma znam da mi je frend pricao da mu se grafa nikako nije htjela upalit.To jest upali komp ali slike ni niceg nema,nezeli bootat,nis.Samo stoji.A kada vrati svoju grafu onda sve normalno radi.I onda sam reko da je baci ili kaj oce.

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Ček.. To je AGP matična

M52l-s3 gigabye nije agp

Pa spoji onda svoju 4670-ku i vidi dal to radi, LOL!

16 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Ček.. To je AGP matična

M52l-s3 gigabye nije agp

Pa spoji onda svoju 4670-ku i vidi dal to radi, LOL!

Znas ti koji je to posao..Trebam sve rasklopit i piknut novi proc u nju.Joooj joooj..

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan

Meni za to treba 5 minuta... Belji se

Ajde odi ti to brzo napravi, odmah sada, odmah (kako bi Hyperion rekao Cool)

16 godina
Oly_E3 kaže...

Meni za to treba 5 minuta... Belji se

Ajde odi ti to brzo napravi, odmah sada, odmah (kako bi Hyperion rekao Cool)

Kada bi bilo to taakko jednostavo.Moram uskoro gibat ucit.I ostalo.A valjda budem za vikend Cool

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan

Ajd nije ti ništa za to ti netreba ni 5 minuta otvori kućište izvadi tu svoju hd4670 i samo je stavi na tu mbo i uključi  sve ćeš znat Smijeh

RIDER
16 godina
rider15 kaže...

Ajd nije ti ništa za to ti netreba ni 5 minuta otvori kućište izvadi tu svoju hd4670 i samo je stavi na tu mbo i uključi  sve ćeš znat Smijeh

a proc? napajanje,hard?

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan

Prvo makni sumnju s grafe, joooj fake Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
rider15 kaže...

a proc? napajanje,hard?

Pa mislio sam da znaš da moraš i to uključiti pa sam ti skratio ,ajd probaj to uraditi pa nam javi Smijeh

RIDER
16 godina
rider15 kaže...
Fake_Alert kaže...
rider15 kaže...

a proc? napajanje,hard?

Pa mislio sam da znaš da moraš i to uključiti pa sam ti skratio ,ajd probaj to uraditi pa nam javi Smijeh

Javim ti u subotu Smijeh Koliko si ono reko da mi treba? 5 miŠutimdana?Smijeh

LOL CAT! ^^
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 17:49 (Fake_Alert).
16 godina

Ola ljudi!

Situacija je ovakva

Igram gta 4 na high i tako sa enb modom.avg 40 fpsa i zazvoni telefon i ja se javim i kaze frajer

E hoces 350 kuna za 4000+ i M52L s3 ja reko moze.I kazem mu kakva je situacija za maticnu da neznam dali radi i to i on kaze ok ja cu probati dali radi a ako neradi ja ti vratim maticnu a ti meni pare sam za maticnu znaci proc 200 i maticna 150 i tako smo se dogovorili i sutra cu mu navecer negdje dati to sve i ako sve prode kak treba onda i grafu negdje za 350 kuna prodam i ja sretan :D ili zaradim kojih jos 50 kuna i prodam grafu za 350 i imat cu  750 kuna i kupim neku polovnu Cool

LOL CAT! ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa javi nam situaciju kad on vidi odgovaral mu pa ćemo ti naći nešto za 750 kuna Smijeh

RIDER
16 godina
neaktivan

Pazi, imaš na njuškalu već jednu 4670 za 350 kn..konkurencija

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stipica_zd kaže...

Pazi, imaš na njuškalu već jednu 4670 za 350 kn..konkurencija

Ah,fuckas njuskalo.Ja imam neke koji bi htjeli kupiti a i mozda ce neko s PCE. i onda jos mob prodam i tebi stotku jednu za ventove i grafu za ostatak,ma milina Cool

ALI to su sve snovi.Dok mi keš ne dode u ruke u da vidim kakvo je stanje nema nikakve 4870 grafe ili slicno.

LOL CAT! ^^
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice