HD3870 VPU Recovery

poruka: 5
|
čitano: 1.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HD3870 VPU Recovery
pitanje

Prije neki dan kupio ja kompjuter novi i sve radi, kad ono pokrenem COD4 i nakon 5 minuta baci error van VPU Recover... Imam Gigabyte HD3870 sa Zalmanom i prvo sam stavil one drivere koji se dobe s grafom, a nakon errora stavil sam najnovije s ati.com... Ali opet isti problem... Temperatura u IDLE je 44 stupnjeva prema Everestu.... Ako iskljucim VPU recover, onda se smrzne slika i opet isti problem... Moze koja pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HD3870 VPU Recovery
prihvaćeno rješenje

Možda ti se pregrijava. I ja imam HD3870 i na nekim izdanjima BIOS ima grešku zbog koje ventilator ne ubrzava kad se počne grijati. Riješeno nakon flasha BIOSa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HD3870 VPU Recovery
autorov komentar
Dal flash biosa na grafi "unistava" garanciju?
Tj. dal mogu ja to sam doma raditi ili moram odvest u servis da oni to naprave
17 godina
HD3870 VPU Recovery

Ako neznaš kako to raditi bolje nemoj sam. Kod grafičke je malo z********* nego kod matične fleshanje. Treba se paziti na sitnice

Pročitaj ovaj post pa se odluči sam http://forum.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/asus-8600gt-silent-moding/4988.aspx?sort=asc&view=flat

Premda ti je moja preporuka da neradiš ako neznaš šta radiš, bolje odi na reklamaciju s grafičkom

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HD3870 VPU Recovery
autorov komentar

Aha, ma znam flashati, samo sto neznam dal ako opet nece raditi kak spada, dal ce to priznat u servisu?... Tj. dal se gubi automatski garancija flashanjem?

EDIT: evo procito sam da se gubi garancija, onda neka mi oni u servisu to rade.. thx

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2008 12:33 (Allen).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice