HD 6990m driver

poruka: 14
|
čitano: 3.648
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HD 6990m driver

Pozdrav, imam jedan jako veliki problem...

Trebam pomoc vezano za drivere ove graficke kartice( nalazi se u alienweru m17xR3 )

Uglavnom,vise sam poludio od surfanja i trazenja odgovarajucih drivera,vec par dana pokusavam nesto isceprkati, ali nikako ne ide.

Molio bih vas ako netko zna kako rijesiti problem vezan za nove drivere za ovu graficku.

Mislim da bih prvo trebao maknuti sve drivere koji su instalirani, pokusao sam s driver sweeperom, ali mislim da ne ide.

Zna li netko kako bih to mogao napraviti!???????

I onda bih trebao instalirati nove, a i to je malo veci problem....svaki puta nesto zeza i ne instalira kako treba do kraja!

Jednom sam uspio instalirati, ali onda mi se gasio komp cim pokrenem neki video ili igricu ( blue scren)

Molim pomoc,hitno,poludit cu.....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HD 6990m driver

Iskreno, mislim da bi to mogao biti hardverski problem...

Možda da pokušaš instalirati novi Windows 7 pa lijepo na čistu instalaciju nove drivere?

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HD 6990m driver

ma vec jesam,tri puta....

kad instaliram drivere koje sam dobio na cd-u sa laptopom (6970 ili 6870) pise mi kad instalira da nije instalirao sve kako treba ( problems during instalation) tako nesta....

i opet brisi sve, i sta sad...

u sweperu vise nema nista pod ATI

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HD 6990m driver

Žao mi je onda ne znam šta bi moglo bit, ali eto zbog bluescreen-a jedino mislim da moze bit hardverski problem...

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HD 6990m driver

uspio sam pobrisati sve stare drivere!!!

onda sam instalirao drivere sa cd-a(6870) i kad bih pokrenuo igricu odmah se laptop ugasio, zatim sam opet pobrisao sve i stavio 6970 drivere i opet isto!

zatim sam sa sluzbene stranice od della nasao svoj proizvod, skinuo driver koji su mi oni preporucili ( hd 6900m series) i sve super,ali onda nakon nekog vremena igranja opet se ugasio lap!!! i onda jos jedamput!!!

ne znam!

u device manageru mi jos nije instaliran sm bus controller i dva unknown device (sve je pod other device)

ima li to mozda nekakve veze?

i kako da nađem drivere za to? probao sam ali ne znam!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HD 6990m driver

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 21:14 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HD 6990m driver

Možda ti pomogne http://drp.su/download.htm ili slično rješenje sa driver-ima na disku. Ako se odlučiš za rješenje sa priloženog linka skini ovaj donji gdje piše "Full".

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 21:16 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HD 6990m driver

Hvala pomogao mi je rijesiti sm bus controller i jedan unknow device,jos je jedna ostala!

Ono sto me zabrinjava je to sto javlja gresku crvenim slovima napisano:

Atenttion!!! It is reported CPU overheating.

Urgent action is required!

cak mi pokazuje 102 stupnja temperaturu!

pomagajte

0 0 hvala 0
13 godina
Re: HD 6990m driver
kolega, nije tebi bio problem u driverima, procesor ti se doslovno kuha :((
jel imas garancije jos? ako imas odmah nosi u trgovinu/servis !!!
ako nema gare otvori lap i provjeri stanje hladnjaka, temeljito ocisti prasinu, promjeni pastu... nemoj palit prije !!! cudo sto uopce radi
13 godina
neaktivan
HD 6990m driver

update sam napravio za bios i jos mi je sam nekakve updeatove napravio i sad pise da mi vise nije overheating,maxinalna temp je 57!!!

valjda ce biti dobro,inace laptop je novi ,star je tek tjedan dana,tako da za garanciju nije problem!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HD 6990m driver

Slobodno još ispuši hladnjake i svakako pročitaj linkove koje sam ti poslao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HD 6990m driver

ma da,opet isto,opet overheating!!!

laptop je novi i koliko vidim izvana otvori za hlađenje su čisti,nema nikakvih prljavstina!!!

da ga saljem na servis ili sto????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HD 6990m driver

Ako ne ide prema uputama sa linkova šalji na servis. Pogotovo još ako je pod garancijom...

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 17:34 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice