Sapphire 5870 Vapor-X je trenutno oko 2150kn i raspoloživo ih je 10 komada, odlična kupovina if you ask me
Ako se ne varam, ima negdi i GTX 470 Twin Frozr za 1900 KN, i to je dobra kupovina!?
Ima da, ali ovo je 5870 vs 6870 tema
Sapphire 5870 Vapor-X je trenutno oko 2150kn i raspoloživo ih je 10 komada, odlična kupovina if you ask me
Ako se ne varam, ima negdi i GTX 470 Twin Frozr za 1900 KN, i to je dobra kupovina!?
Ima da, ali ovo je 5870 vs 6870 tema
5870 bez dvojbi....vec godinu dana igram sve igrice do dan danas maxane sa tom zvijeri....i za mjesec dana ako bog da kupiti cu brata mom usamljenum 5870 da ih stavim u CF...onda sam miran iducih godinu ili dvije.
Pozz,imam u ponudi veoma primamljivu cijenu HD-a 6870 ATI-ja eh,da li je ona bolja od moje HD5850???
Zahvaljujem ;)
Ako će te prelazak sa 5850 na 6870 koštati 150 kn ili manje onda se isplati. U svakom drugom slučaju mislim da ne jer ipak je HD6870 kartica koja je po "sirovoj" snazi negdje između HD5850 i HD5870, te prelaskom nećeš dobiti neki spektakularni rast u performansama. Za teselaciju je druga priča, no opet nema smisla mijenjati HD5850 koja današnju razinu teselacije u igrama odađuje solidno.
Pozz,imam u ponudi veoma primamljivu cijenu HD-a 6870 ATI-ja eh,da li je ona bolja od moje HD5850???
Zahvaljujem ;)
ne isplati se!
6870 je jača možda nekih 10-15% ali se zato slabo OC-a. malo OC-aj svoju 5850 i dobiti ćeš slične performanse kao i 6870, možda čak i bolje
Nemaš potrebe mijenjati HD5850 i još kako kažu kolege slobodno je naklokaj barem malo (850/1200MHz) bez voltmodanja.
Prijelaz na seriju 6800 nije isplativ za tebe
pozdrav
eto da se nadovežem možda malo nevezano ali taman se odlučim za neku grafu i čujem za bolju:) :(
Dakle moje pitanje je (budući da sam sad zbunjen jer izgleda da je po vama 5870 bolja od 6870) da li je dx 470 bolja od 5870?
pozz... imam pitanje.... slicno ovoj temi u vezi perfomansi HD6870.... prije dva tjedna sastavio sam si novi komp(priprema za BF3 XD) jer mi je starom vise nije bilo pomoci... sastavio sam si ove komponete i5 2500k, asus P8Z68-V PRO, ddr3 4g 2000mhz , sesonic 620w napajanje, VTX3d HD 6870 1 GDDR5, WD 500g black edition... igrao sam nekih tjedan dana bez problema bbc2 sve na high.... potom mi je pocelo u igri jednostavno smrzavat na nekih 2-3 sec i fps mi pada ispod 30..... ali mislio sam da mi do veze, pa sam si instalirao crysis 2 kojeg sam morao spustit na najmanje detalje da mi je uopce igrivo nekih 40 frejmova po sec.... jel moguce da mi graficka vec odradila svoje ili su komponete jednostavno preslabe(graficka).... jer nisam dao ni male novce kad sam uzimao istu (1500kn).... hvala unaprijed
De sta ti je ..odlicna je grafa
nesto te zajexavaju driveri nije do hardware-a
Skini najnovije drivere za grafu.
Samo ti si već treća osoba od koje sam čuo da ima probleme sa Radeonom HD6870. ja sam isto mislio kupiti tu grafu ali sad se dvoumim :/
Isto tako da pitam jeli Antec 500W dovoljno za radeon HD6870?
Skini najnovije drivere za grafu.
Samo ti si već treća osoba od koje sam čuo da ima probleme sa Radeonom HD6870. ja sam isto mislio kupiti tu grafu ali sad se dvoumim :/
Isto tako da pitam jeli Antec 500W dovoljno za radeon HD6870?
Je.
pozz... imam pitanje.... slicno ovoj temi u vezi perfomansi HD6870.... prije dva tjedna sastavio sam si novi komp(priprema za BF3 XD) jer mi je starom vise nije bilo pomoci... sastavio sam si ove komponete i5 2500k, asus P8Z68-V PRO, ddr3 4g 2000mhz , sesonic 620w napajanje, VTX3d HD 6870 1 GDDR5, WD 500g black edition... igrao sam nekih tjedan dana bez problema bbc2 sve na high.... potom mi je pocelo u igri jednostavno smrzavat na nekih 2-3 sec i fps mi pada ispod 30..... ali mislio sam da mi do veze, pa sam si instalirao crysis 2 kojeg sam morao spustit na najmanje detalje da mi je uopce igrivo nekih 40 frejmova po sec.... jel moguce da mi graficka vec odradila svoje ili su komponete jednostavno preslabe(graficka).... jer nisam dao ni male novce kad sam uzimao istu (1500kn).... hvala unaprijed
Grafa sasvim sigurno nije preslaba jel na toj grafi BC 2 leti glatko. Neki drugi problem je u pitanju. Ako je grafa nova, nosi je na reklamaciju i amen.
kad reinstaliraš nove winse,instaliraj samo displey driver bez catalysta cc
nisi pogriješio s VTX-om.
kad reinstaliraš windowse i sve lijepo instaliraš, chipset za matičnu, drivere za zvučnu, drivere za grafičku, pokupiš zakrpe za win, instaliraj neke benchmarke, pa malo optereti karticu da vidiš u čemu je problem.