Da, mozda i mozes skociti sa 60 i 125, ali vec na vecem fps-u od 125 ide bolje, ako mozes probaj sa 250 pa javi. Sto se strafe jumpinga tice to nije ta greska o kojoj se ovdje prica, a i upitno je dali se to uopce i moze nazvati greskom. A sto se tice "neprocitanog" dijela sry, cito sam na preskokce pa nisam ni skuzio o cemu se radi.
ovako zanima me koja je grafa bolja za cod4 Da imam vise fps-a
Gainward BLISS 9800GT, GF 9800GT, 1GB DDR3, PCI-E, TV-out, dual DVI
ILI
VGA ATI Radeon 4850 Sapphire 512 MB/GDDR3/Tv Out/HDMI/HDTV/FAN/256
moj procesor:CPU AMD Athlon64 6000+ BOX, dual core, SckAM2 ak znate koji bolji do 700 kn al da je dobar za cod4
AtI HD4850 je jača od Nvidie 9800GT. Razlika je nekih 10-15%. U igrama ti to znači malo više frapsa. Negdje između 5 i 10 frapsa više ima HD4850.
ok hvala znaci bolja je kolko bi imao fpsa sa njom u cod4 ali sa procom CPU AMD Athlon64 6000+ BOX, dual core, SckAM2 neznam jel taj proc dovoljan za tu grafu???????
ok hvala znaci bolja je kolko bi imao fpsa sa njom u cod4 ali sa procom CPU AMD Athlon64 6000+ BOX, dual core, SckAM2 neznam jel taj proc dovoljan za tu grafu???????
Imao bi puno fpsova, procesor je odličan za tu grafu ne brini
Procesor je dual core i dovoljan je za tu grafičku. Jedino se HD4850 jako, jako grije, čak do 90°C tako da se raspitaj malo i za hlađenje grafe! Imaš dobrih coolera danas na tržištu i većina ih je kompatibilna sa tom grafičkom. Nego za Call Of Duty 4 ili 5 imaš dosta reviewa po netu pa vidi. Imaš stvari kao rezolucija monitora ili AA i AF (anti aliasing i anisotrophic filtering), grafičke postavke na low, medium, high, very high, detalji i tako koji utječu na igru. Znaš, mislim da biš mogao imati i oko 40 frapsa na COD-ovima i to na high...
jel moze ovaj cooler na hd 4850 http://www.hardveraj.hr/shop/product_info.php/cPath/98_152/products_id/395
ovako koje dimenzije treba hladnjak za hd 4850???????????
Možeš se i malo raspitati u trgovini, mislim da bi znali. Ja ti osobno preporučam da razmisliš o tom cooleru jer osobno imam HD4870 i to Sapphire sa dual slot coolerom i još se podosta grije u igranju. Govorim o temperaturama iznad 65°C što je puno dok je u idle stanju dosta hladna...
jel moze ovaj coolder na hd 4850 http://www.hardveraj.hr/shop/product_info.php/cPath/98_152/products_id/395
Može. Samo taj je pasivni hladnjak. Mislim da se više isplati neki sa aktivnim hlađenjem? Neka me netko nadopuni!
Kazes da je cista zabluda omjer fps-a i pucanja oruzja. Ajde ako imas cod4 probaj i vidjet ces da si u krivu. Naime q3 engine ima veliki bug upravo sa brojem fps-a, a to mozes i isprobat ako imas dobar komp. Lockaj cod4 na 50 fps-a i pucaj rafal iz kalasa (mjeri stopericom ili necim koliko treba vremena da ga ispuca), trebat ce ti preko 3 sekunde da ga cijelog ispucas. Sad probaj to isto na locku od 250 fps-a i i kalas puca ispod 2.5 sec. Kako to objasnjavas ako fps nije bitan nego samo stabilnost? Probaj sa istom kombinacijom izvesti neki skok (odlican primjer tzv.glitch na crashu) i sa 50 neces doci ni blizu, a 250 ces skocit bez problema. O rafalnom pucanju na daljinu i registraciji pogotka necu ni pricat.....
Ta baš sam i rekao zato što sam isprobavao, ali ti očito taj dio nisi pročitao.
Jednako dobro možeš skočiti s 60 kao i s lockom na npr 125, bit je samo da to pravilno izvedeš. Q3 engine nema grešku vezanu uz fps-e već uz postranično skakanje.
Ovako fps je itekako vazan ,
prvo skakanje:
125 fps daleko skocis(ne visoko)
250 (malo vislje)
333 (visoko)
Zato ja kad jumpam radim strafe korisitm 125 a kad budem 1 sec prije bounca switch na 333 jer cu vise odletjet.
A sa 333 je teze kontrolirat lika u zraku.
A brze pucas sa 250 -125 fps kao sto ej gore vec navedeno :P
Kenan jel mozes napisat svoju konfu od kompa nesto me zanima
u cod-u je fps itekako bitan upravo zbog ponašanja lika i oružja...
sa 4850 je normalno kaj nemaš lock
ja postavio sve na low ili max imam približno isti framerate...
ide od 80-250 fps-a...
to je normalno...i jedini lock koji možeš imat je na 125 ...
nabavi si bolji config pa ces imat lock na 250
u cod-u je fps itekako bitan upravo zbog ponašanja lika i oružja...
sa 4850 je normalno kaj nemaš lock
ja postavio sve na low ili max imam približno isti framerate...
ide od 80-250 fps-a...
to je normalno...i jedini lock koji možeš imat je na 125 ...
kad imas slab procesor,a procesor igra najvecu ulogu kada su male rezolucije i najnizi detalji...