HD 3650 - problem winXP servicepack 3

poruka: 4
|
čitano: 2.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Radeon HD 3650 blokira sa winXP pack 3 PC
pitanje

Prije 10 dana u Beču kupih Radeon HD 3650, 512 MB, GDDR2 - 128 BIT - dual DVI. Cijena 100 € - dakle skuplje nego kod nas i naravno, sada sam bez jamstva.

No, nema veze veze, što je tu je.

Prijašnje kartica je bila MATROX, deinstaliram je a add/remove, potom sa Driver Cleaner.NET (crack verzija). Potom C deep format i nova instalacija WIN XP-a sa service pack 2. I....kartica radi ali mi stalno pokazuje grešku da nedostaje PCI Device iako na kompu nemam ništa od hardvera dodatno stavljeno. No dobro, isključim to i sve radi 5.

Na red dolazi sada instalacija service pack 3 i nastaje TOTALNA blokada. Monitor se zacrni, kusor u lijevom uglu titra i tako i ostane.

Deinstaliram pack 3 i sve se vrati na pack 2. Sada opet radi kartica!? (i onaj famozni PCI Device koji stalno trazi instalaciju - čega kad ništa nemam?)

Naravo, sa ovog foruma prešao sam sve savjete ali ni jedan mi ne pomaže ako instaliram service pack 3.

Matična ploča je ASUS P4SE/U2 i po BIOS-u nisam ništa prčkao.

Moli se pomoć ovakove nelogičnosti service pack2 vs. ervice pack3.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Radeon HD 3650 blokira sa winXP pack 3 PC
Ugor kaže...

Prije 10 dana u Beču kupih Radeon HD 3650, 512 MB, GDDR2 - 128 BIT - dual DVI. Cijena 100 € - dakle skuplje nego kod nas i naravno, sada sam bez jamstva.

No, nema veze veze, što je tu je.

Prijašnje kartica je bila MATROX, deinstaliram je a add/remove, potom sa Driver Cleaner.NET (crack verzija). Potom C deep format i nova instalacija WIN XP-a sa service pack 2. I....kartica radi ali mi stalno pokazuje grešku da nedostaje PCI Device iako na kompu nemam ništa od hardvera dodatno stavljeno. No dobro, isključim to i sve radi 5.

Na red dolazi sada instalacija service pack 3 i nastaje TOTALNA blokada. Monitor se zacrni, kusor u lijevom uglu titra i tako i ostane.

Deinstaliram pack 3  i sve  se vrati na pack 2. Sada opet radi kartica!? (i onaj famozni PCI Device koji stalno trazi instalaciju -  čega kad ništa nemam?)

Naravo, sa ovog foruma prešao sam sve savjete ali ni jedan mi ne pomaže ako instaliram service pack 3.

Matična ploča je ASUS P4SE/U2 i po BIOS-u nisam ništa prčkao.

Moli se pomoć ovakove nelogičnosti service pack2 vs. ervice pack3.

oy, vjerujem da grafa želi instalirati HD audio. (to je ovo kaj te pita za instalirati)

ako je to agp verzija onda češ se napatit.

a zašto instaliravt SP3?
za sad ga samo GTA IV treba. sa drugim se nisam susreo. 
E 6600 @ 3.20->Gigabyte P45-DS3->2 x 2Gb G.Skill black series >X-FI AUDIO-> Samsung F1 750 GB 32 Mb> Seagate barracuda 320Gb,16mb -> XFX GTX 260 Black Edition ->Z-5500->Logitech G15 rev 2>Logitech MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
16 godina
neaktivan
RE: Radeon HD 3650 blokira sa winXP pack 3 PC
autorov komentar
Dakle, eto patim se već 10 mjeseci.
Sad je sve veći problem.
Na pr. SP3 zahtjeva i paket Office 2010 !
A i još neki programi Cyberlinka i sl.

Pa zar stvarno moram baciti tu karticu ?
15 godina
neaktivan
HD 3650 - problem winXP servicepack 3

instaliraj win 7 i sam ce potegnut drivere koje treba za tu karticu instalacija drivera je uvijek bila boljka od windows xp -a sa win vistom i win 7 su to ispravili

to ti govorim jer mi se cini da ti nedostaje mozda driver vezan uz maticnu plocu pa ako nemas cd od maticne ili imas win 7 slucajno ( znamo kakav:)) instaliraj ga i mislim da ces rijesit svoje boljke

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice