Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 942.029
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

http://i.imgur.com/pl07tHU.jpg

evo ti pogledaj test njegovog titana na i7 i test gtx 980 ti amp na istom procesoru pa usporedite sad o cemu sam govorio i ko je ovde glup i lud imate valjda svi oci ali opet cu napisat posto covjek ocigledno ima komplekse 

razlika u grafickom skoru 

gta 980 ti amp  graphic score 29001

titan x  graphic score 21938 

sto znaci da gtx 980 ti amp ima jaci skor za  7062 

ukupan skor sa titan x je 18358

ukupan skor gtx 980 ti amp je 20976   sto je razlika 2618  sad ti opet budi mangup pa reci neki glupi komentar, a ja sam ti dokazao da je ova graficka dosta jada od titana odnosno da gtx 980 ti amp extreme edition pojedee titan za dorucak, sad ti idi prodaj tu svoju graficku ko sto si rekao i nastavi pisati gluposti kao i do sad, stavio sam tacku na ovo sve i nedami se vise raspravljati poz :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 20:53 (soma).

0 9 hvala 0
16 godina
Gtx 9xx Club

Kralju je tebi fali koja? Kada se bencha stavi se link a ne screenshot... Link pokazuje sve detalje bencha i komponenti, a ss se moze staviti eventualno da se vide klokovi i dali grafa throtla.

Molim te za kraj rasprave benchaj 3d mark 13 tu grafu ako imas i stavi link...

Alooo SOMA kraljuu daj zavrsi ovo...

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 21:00 (Backdraft).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Gtx 9xx Club

ah djeca.. daleko si do puberteta jos.. 

""evo ti pogledaj test njegovog titana na i7"" citiram tvoje rijeci .. dakle meni se obracas sa pogledaj test njegovog titana .. dobar si , sjedi 5. eto da zakljucimo pricu..  zotac Gtx 980ti ( isusovka) best buy and top NO1 kartica za noobove ili trolove slicne somi - navali narode 

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 21:13 (zagy15061984).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Soma moras dat link a ne screenshot. 

Inace, 980Ti su ispred Titan X-a u 3dmark-u (prve 23 pozicije su 980Ti). Ipak custom power delivery omogucava puno veci overclock kad su ekstremne metode hladjenja u pitanju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Gtx 9xx Club
ansha kaže...

Soma moras dat link a ne screenshot. 

Inace, 980Ti su ispred Titan X-a u 3dmark-u (prve 23 pozicije su 980Ti). Ipak custom power delivery omogucava puno veci overclock kad su ekstremne metode hladjenja u pitanju.

Pa da o tome ja i pričam,980Ti imaju tu prednost jel se clockaju do bola,pod vodom,custom BIOSi..i sve su topu u 3D Marku!

Samo problem ovog "Soma" je što ima krivi pristup i ne zna komunicirat,vjerovatno ne zna ni OCat,možda ni nema 980ti uopće!

Tako da uz normalan pristup je mogao pojasnit ono što se već zna,980ti za gamming i bench može dat više od Titan Xa!

Tako da macane ako doista imaš tu najbolju 980ti,opali 3D Mark 13 da vidimo tvoje OC sposobnosti!

Ako ne,onda samo trolaš i lažeš!!

AUDIOFIL
12 godina
Gtx 9xx Club

@Soma sto to radis pa prepravio si sa X2 na x1 broj GPU-a neznam cemu to.

evo origi link http://www.3dmark.com/fs/5458907

http://valid.canardpc.com/cache/banner/gru6mh-4.png
Moj PC  
14 0 hvala 5
13 godina
Gtx 9xx Club

A ja se ponadao malo zanimljivosti na forumu,Titan X vs 980Ti!!

AUDIOFIL
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
mirzet1976 kaže...

@Soma sto to radis pa prepravio si sa X2 na x1 broj GPU-a neznam cemu to.

evo origi link http://www.3dmark.com/fs/5458907

negova grafulja vjerojatno bolje i fotošopira.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 22:47 (sokre).
15 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

A moj soma ccc... A nista, novi profil na forumu...

Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club
Nemojte ga ismijavati, nema smisla i zachatava se tema bez veze. Ako nešto ne zna, naučit će, nitko se nije pojavio s bilo čime iznenada.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Nemojte ga ismijavati, nema smisla i zachatava se tema bez veze. Ako nešto ne zna, naučit će, nitko se nije pojavio s bilo čime iznenada.

Osim što namjerno laže?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club
@soma: Tvoja 980Ti je zaista najbolja tvornička 980Ti i vrlo vjerojatno dosta dobra kartica za overclock. Nažalost, iako kartica ima odličan sustav napajanja, hlađenja i visoke taktove, tehnički je to defektan čip koji zbog defekata nije ubačen na TitanX, nego na 980Ti. Uobičajena je praksa da se manje savršeni čipovi koriste za niži rang kartica. Na isti način je Fury defektan FuryX. Kod proizvodnje, ako nije dovoljno dobar cijeli predviđeni set "jedinica" na kartici, uzima se niži broj potrbenog za slabiji proizvod pa se tako, ako kartica nema 3000 procesora, ide na 2800, makar ona imala 2890 ili 2947. Primjerice, kod Fury kartica možeš otključati neke od isključenih jezgara.
Kod 980Ti, preostale jezgre mogu biti baš dobre, a kako ih je manje uključeno i kako ima manje memorije, manje je opterećena jezgra curenjem napona, toplinom i sl. pa je taktove 980Ti uz još bolje napajanje/regulatore i hlađenje, moguće podizati na puno više taktove, nego dolaze 980Ti i TitanX u običnom izdanju.
Taktovi su najvažniji: veći takt, veća propusnost - sirova snaga kartice. Osnovni takt Titana X i 980Ti je oko 1000MHz. Tvoja 980Ti radi na 1253Mhz, dakle 25% je brža u samom startu. Čak i da ne pričamo o boost taktu, 25% je 25%. E sad. Boost takt je manje bitan jer je točka konvergencije kartica vrlo bliska u prosjeku, bez obzira na komponente.

Tvoj savjet je dobar, jer je to vjerojatno među najboljim karticama. Ali - izvukao si posve pogrešne zaključke i posve pogrešno razumio zašto je to tako.
Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Točno to! Evo čitam i malo mi ga žao. Zagy i Stjepko ga uhvatili u žrvanj i igraju ping ponga... Zagy ne razumijem zašto ga forsiraš. Da mu se lijepo objasnilo na početku da OC na memoriji i core-u daju veće brojke na điđa-miđama u GPUz-u, možda bi shvatio. Ovako - ouch

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
13 godina
Gtx 9xx Club

Forum zna nekad bit veoma teško mjesto za izrazit svoje mišljenje i u sekund ode sve u krivom smijeru,ali kolega Soma nije znao to prepoznati i dosli smo tu gdje jesmo!Ali lažiranjem 3Dmark scora i ne stavljanje svog SS je maksimalno pogoršao stvar,toliko da ja osobno takve ne želim na forumu!

To što su mu kolege proturiječile i argumentirano odgovarale na njegove postove ,mu ne daje za pravo da napravi to što je!Mislim ne vidim smisao uopće se svađat,ovdje smo svi da podjelimo svoja iskustva i nešto naučimo!!

Daj Bože da imamo što više high-end kartica i da se svi možemo konstruktivno uključit u raspravu,a ne da moram non-stop visit po stranim forumima!!

AUDIOFIL
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
eywa33 kaže...
Tonči kaže...

Točno to! Evo čitam i malo mi ga žao. Zagy i Stjepko ga uhvatili u žrvanj i igraju ping ponga... Zagy ne razumijem zašto ga forsiraš. Da mu se lijepo objasnilo na početku da OC na memoriji i core-u daju veće brojke na điđa-miđama u GPUz-u, možda bi shvatio. Ovako - ouch

Nisam siguran dal ste ti i Tonci skuzili da je lazirao 3dmark score?

16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club
Meni nije bitno je li lažirao score (ako jest). E-penis uvijek ima 25cm. Nije baš neki temelj za napade
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eywa33 kaže...
Tonči kaže...

Nema ti bit cega zao, oni ocigledno nisu shvatili poentu svega ovoga, htjio sam samo da vidim usvari koliko se ljudi razumiju o onome o cemu pricaju i bilo mi je jasno po svim komentarima sto su napisali, to mi je i bio cilj, nisu se oni samnom igrali ping ponga vec sam ja izvukao iz njih ono sto sam i htio i dobio sam, vidio sam sa koliko znanja raspolazu i jako je jadno da jedan covjek koji je 5 godina na ovom forumu se onako ponasa, prethodni moji postovi koje sam postavljao u vezi sa procesorom i odabirom graficke kartice i tamo su lupali gluposti, ocigledno je da ljudi su dosli samo da pisu a ne razmisljaju o onome sto pisu, moze me moderator slobodno banovati i izbrisati sve moje postove to me ne sikira puno, svi vi sto mislite da ste me napadali i mislite da sam glup ili bilo sta osvrnite se na postove koje ste ostavljali za temu grafickih kartica i vidjecete sa kolko ustvari znanja raspolazete,

Tonci: upravu si sve sto si rekao ali to pojedini ne shvataju i vidio si i sam da niko takvo neto nije napisao a svi su se pravili pametni i genijalci, iskreno ocekivao sam ovaj posto sto si ti napisao od jos nekih clanova ali sam se razocarao jer zapravo se vidi ko ustvari raspolaze znanjem, jeste lazirao sam 3d mark iz razloga da vidim koliko decko zna ali vidjeli smo svi koliko zna :D, nisam dosao ovde da bih se svadjao, ili vredjao nekoga, i ovim putem se izvinjavam svima koje sam uvredio, samo sam htio da izvucem znanje nekih ljudi koji su mislili da su genijalci a ustvari samo par ljudi ovde ima ko se razumije, sto se tice grafickih kartica i samog gejminga promjenio sam dosad mnogo grafickih kartica i natestirao se svega i svacega bas iz tog razloga sam htio da vidim da li neko posjeduje neko znanje ali malo vas je, hvala svima koji su ucestvovali u raspravi nadam se da ste izvukli pouku iz ovoga :D

11 godina
soma kaže...
eywa33 kaže...
Tonči kaže...
samo sam htio da izvucem znanje nekih ljudi koji su mislili da su genijalci a ustvari samo par ljudi ovde ima ko se razumije, sto se tice grafickih kartica i samog gejminga promjenio sam dosad mnogo grafickih kartica i natestirao se svega i svacega bas iz tog razloga sam htio da vidim da li neko posjeduje neko znanje ali malo vas je, hvala svima koji su ucestvovali u raspravi nadam se da ste izvukli pouku iz ovoga :D

poanta je ne pretjerujte sa šećerom i alkoholom za vrijeme blagdana....

The Time is always righT
12 godina
soma kaže...
...samo sam htio da izvucem znanje nekih ljudi...

isti si moj stari profesor iz zoologije, i on se trudio izvuć znanje iz ljudi i uzalud ...

12 godina
odjavljen
soma kaže...
...

Nisam baš siguran da si išta dokazao osim činjenice da ne razumiješ kako se mjeri jačina kartice. Da se razumijemo, nema tu ništa loše, nisam ni ja znao dok me nije zanimalo. Tonči ti je lijepo objasnio i jedan kolega; tvoja zotac kartica je beštija u punom smislu riječi, no ona nije bolja recimo od zagijevog titanax hlađenog vodom kojeg može klokat na razinu tvoje kartice i imat veći skor u svakom benchu. Razlog tome je nešto veći broj shadera u titanu naspram 980ti. Čisto ko dan, nema se što raspravljat. 

Tvoja stock kartica je jača od stock titana no i titan se, vidi vraga, kloka. Ako je uz to hlađen vodom, vjeruj mi nemaš što tražit sa svojom 980ti osim ako nije titanium primjerak koji ide na 1700mhz. 

Na kraju krajeva, čemu toliki kompetitivni duh?! Imaš zvijer od kartice, idi se igrat i uživaj

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
13 godina
soma kaže...
eywa33 kaže...
Tonči kaže...

Nema ti bit cega zao, oni ocigledno nisu shvatili poentu svega ovoga, htjio sam samo da vidim usvari koliko se ljudi razumiju o onome o cemu pricaju i bilo mi je jasno po svim komentarima sto su napisali, to mi je i bio cilj, nisu se oni samnom igrali ping ponga vec sam ja izvukao iz njih ono sto sam i htio i dobio sam, vidio sam sa koliko znanja raspolazu i jako je jadno da jedan covjek koji je 5 godina na ovom forumu se onako ponasa, prethodni moji postovi koje sam postavljao u vezi sa procesorom i odabirom graficke kartice i tamo su lupali gluposti, ocigledno je da ljudi su dosli samo da pisu a ne razmisljaju o onome sto pisu, moze me moderator slobodno banovati i izbrisati sve moje postove to me ne sikira puno, svi vi sto mislite da ste me napadali i mislite da sam glup ili bilo sta osvrnite se na postove koje ste ostavljali za temu grafickih kartica i vidjecete sa kolko ustvari znanja raspolazete,

Tonci: upravu si sve sto si rekao ali to pojedini ne shvataju i vidio si i sam da niko takvo neto nije napisao a svi su se pravili pametni i genijalci, iskreno ocekivao sam ovaj posto sto si ti napisao od jos nekih clanova ali sam se razocarao jer zapravo se vidi ko ustvari raspolaze znanjem, jeste lazirao sam 3d mark iz razloga da vidim koliko decko zna ali vidjeli smo svi koliko zna :D, nisam dosao ovde da bih se svadjao, ili vredjao nekoga, i ovim putem se izvinjavam svima koje sam uvredio, samo sam htio da izvucem znanje nekih ljudi koji su mislili da su genijalci a ustvari samo par ljudi ovde ima ko se razumije, sto se tice grafickih kartica i samog gejminga promjenio sam dosad mnogo grafickih kartica i natestirao se svega i svacega bas iz tog razloga sam htio da vidim da li neko posjeduje neko znanje ali malo vas je, hvala svima koji su ucestvovali u raspravi nadam se da ste izvukli pouku iz ovoga :D

Ma daj molim te ,opet ne razumijem tvoj post ,što ti i kome želiš nešto dokazat??

Kako nikako da skužiš način komuniciranja,mogao si to i na lakši način odradit!!Ako ti Stijepko ide na živce nisi jedini() nije kraj svita i da moraš iz petni žila vikat o svojoj 980ti!Svi smo već potvrdili gdje su i zašto prednosti 980ti naspram Titan X,nitko to ne negira!!Tako da nisi ti ništa otkrio,samo da imaš kratak fitilj!!

AUDIOFIL
12 godina
neaktivan
soma kaže...
eywa33 kaže...
Tonči kaže...

Da to nije onaj srbin VLADA_EVGA kaj je sam hvalio EVGA i gtx 580?

15 godina
Gtx 9xx Club

da naravno. sad kad si ulovljen u lažima sad si ti nekoga testirao. za pocetak istestiraj svoju karticu i pokazi svima nama sve ovo sto si pisao kroz 2 stranice.. eto sretno ti bilo i uzivaj s pobljatnjelim nikom 

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
zagy15061984 kaže...

da naravno. sad kad si ulovljen u lažima sad si ti nekoga testirao. za pocetak istestiraj svoju karticu i pokazi svima nama sve ovo sto si pisao kroz 2 stranice.. eto sretno ti bilo i uzivaj s pobljatnjelim nikom 

baš, zatrolao je teme o grafama i djelom o procesorima na forumu.

što upravo i mi radimo komentirajući njega.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Ja potamanio kantu kokica uz ovu raspravu 

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
soma kaže...
eywa33 kaže...
Tonči kaže...

Ovakvi kao soma su mi veoma dobro poznati.

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
17 godina
Gtx 9xx Club

Ma nema smisla sa nekim ko ja na fxa stavio gtx980ti uopce ulazit u rasprave.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

Ma nema smisla sa nekim ko ja na fxa stavio gtx980ti uopce ulazit u rasprave.

Ali to je vjerovatno FX koji je jači od i7 6700k!

Pojma nemaš.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Meni nije bitno je li lažirao score (ako jest). E-penis uvijek ima 25cm. Nije baš neki temelj za napade

Ovo nesto u fazonu:
Palo 15cm snijega ili sto bi muski rekli 25cm 

Nego nek posta fino linkove validacije i dalje se moze raspravljati, do tad 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
Gtx 9xx Club

Ekipa nemojte ga napadati bezveze. Sada kada znamo da laže/trolla nema razloga da dobijete žute kartone zbog njega.

Unlock the Power Within
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice