Nisam imao pojma da AIDA mjeri TFe overclockane grafe....malo preko 4.8 teraflopsa....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam imao pojma da AIDA mjeri TFe overclockane grafe....malo preko 4.8 teraflopsa....
Slabo je to, starudija od amd-a hd7970 ima cca 4,5
Slabo je to, starudija od amd-a hd7970 ima cca 4,5
290 tri-x mi je imala ako se dobro sjecam 5.2 teraflopsa :) A ova 970 ju pojede u hrpi igara koje sam igrao onda i igram sad :)
Stijepanje ja sam pri kraju Dying Lighta i ispeglao Old City u svim zamislivim uvjetima i igra mi ponekad padne mrvicu ispod 60fps....i to u nekim posebnim uvjetima :)
Sve na max osim shadow mapsa jednu stavku ispod maxa......ALI dojma sam da je DL jedna od igara gdje mi overclock vrama isto igra bitnu ulogu....takav je slucaj i sa AC U.
Neznam ja s 2600k@4,7+970 wf3 nema sanse lock na 60,al ono niti priblizno, dakle sve na maxx edit: sry zaboravio sam da igram na 2560x1440) kreten
Kakav 2600k, kakva gtx970? Daj stjepko nemoj si reputaciju rušit tako..

A niti jednu sličicu nam nisi uslikao od tog čuda? Ni mali kratki review?
Neznam ja s 2600k@4,7+970 wf3 nema sanse lock na 60,al ono niti priblizno, dakle sve na maxx edit: sry zaboravio sam da igram na 2560x1440) kreten
Šta otkad imaš 2K monitor ili govoriš o onim điđa miđama šta na glavu stavljaš??
A niti jednu sličicu nam nisi uslikao od tog čuda? Ni mali kratki review?
Ima cijela tema o tome, detalje cu napisati kad ustimam jos neke stvari oko toga, izasao je novi firmware nedavno pa 99℅ stvari vise ne radi s njim
Šta otkad imaš 2K monitor ili govoriš o onim điđa miđama šta na glavu stavljaš??
ma na 27" macu se igram na toj rezi...
2K je zapravo 1080.
Inače, DK2 je IMHO not-there-yet. Screen-door efekt je grozan, reza presitna.. :(
Bitno da si odmah izrazio sumnju u moje rezultate i govorio nema sanse ;)
Rugala se sova sjenici stjepanje
Kriv sam, nekad zaboravim i pomjesam sav taj hwostario...
Dobio neke pare stedeci...pa da potrosim na novu grafu i proc..koju 970 da piknem?

Štedi dalje i čekaj 12 mjesec.
2K je zapravo 1080.
2.5K,,QHD
Sta bi se trebalo dogoditi u 12. mjesecu?
Dobio neke pare stedeci...pa da potrosim na novu grafu i proc..koju 970 da piknem?
MSI 970 Gaming,max preporuka iz prve ruke......a proslo mi je dosta raznih kvalitetnijih grafa kroz ruke.
Sta bi se trebalo dogoditi u 12. mjesecu?
Božićna i Novogodišnja rasprodaja i sniženja.....ako ne kod nas ....vani sigurno.
Tak sam si nekak i ja mislio opet msi...

Evo ja sam u linksa putem kompenzacije za moju staru + nadoplata uzeo gtx 970 strix i odusevljen sam
Ali da nisam nju uzeao bih Evga Superclocked 970
neznam koliko vas prati ali "uskoro" bi se na trzistu trebao pojaviti novi asusov IPS verzija swifta PG279Q, sve điđe kao i u swift ali je IPS panel. ostaje samo vidjeti da li su se opametili sto se tice quality controla posto sam se nacitao enormne kolicine jadanja o kvaliteti tako skupog monitora. ali dok ne probas neznas.
je opametili su se ovaj će dok dojde u hrv.dućane koštat cca 800 eurića pa ti vidi quality...
Morao sam potražit ovaj post i razočarat :D
I više :D
U Engleskoj je dostupan za preorder i cijena mu je paprenih 750 funti :D
Release date: 13.11.2015.
-
ti mora da si omiljen u društvu ako volis razočarat ekipu pa bilo to i na forumu :D
mislim da bi tih 750 funtaća bila inicijalna cijena, trebao bih potraziti ali moguce je da i je TN swift u pocetku kostao nesto slicno.
cijena ce s vremenom pasti ali onda ostaje testirati zivce , ipak je to IPS ,144 hz,1440p,4-5ms odaziv ; jbg vec sam se uneredio samo tipkajuci ovo...
kako citam po stranim forumima vec 3-4 mjeseca ima die hard fanova koji vec kao napete puske cekaju mogucnost preordera.
kako god okrenete ostaje pitanje kada i koliko ce se cijena smanjiti , taj gsync i ROG brand dizu cijenu bezobrazno.
moze netko objasniti kako flashati novi bios na G1 970?
nikakvih postenih uputa nisam nasao na netu a gigabyte na svojim stranicama ima hrpetinu revizija i download linkova..
nikakvih postenih uputa nisam nasao na netu a gigabyte na svojim stranicama ima hrpetinu revizija i download linkova..
Kakav bios zelis?
Kakav bios zelis?
najnoviji
trenutno imam hrpetinu problema sa windowsima - ako stavim graficku na adaptive mode rada onda se kojih 5-10sec nakon bootanja u windowse zacrni ekran (racunalo i dalje upaljeno) i monitor ode u sleep mode iz kojeg nema povratka (prije toga se zna tekst u windowsima cijeli ispremijesati..) - cesto umjesto crnog ekrana dobijem i BSOD nakon kojeg moram restartati komp
moram ili disejblati graficku u driver manageru ili staviti na performance mode i tek onda nemam problema
reinstall drivera (DDU, safe mode, stariji driveri) i windowsa - nista od toga ne pomaze (osim instalacije drivera koji su stari godinu dana - tj driveri koji su dosli na CDu sa grafickom)
tako da bih probao sa flashanjem najnovijeg BIOSa graficke da vidim hoce li to pomoci
nema mi smisla drzati graficku stalno na visokim radnim taktovima jer u vecini slucajeva ne igram nista - a sumnjam da je problem hardverske naravi posto na performance modu nema uopce problema
ovo slijedi i to je to:
http://linustechtips.com/main/topic/327032-gtx-970-owners-club/
Prije svega obrišeš drivere sa nekim unistalerom za drivere.
skineš bios koji želiš i samo ga dropa na nvflash i dva puta stisneš y
nakon što ti sistem to odradi restartaj komp i instaliraj nove driver
jednostavno do bola... ali pogledaj gore i video i upute i sve će ti biti potpuno jasno.
Kako misliš najnoviji,znači ti ne želiš custom BIOS??Na naški prepravljeni BIOS,oli ti friziran?!